30.000-35.000 TL arası Alınabilecek 4 Silindir Motosikletler
Reklamlar
-
26 Haziran 2019, 14:09
ahe adlı üyeden alıntı
ninja400 nasıl olur
ninja 636'cıyım ben ) Ne güzel renge ne güzel görüntüye sahip yaaaaa
Reklamlar
-
26 Haziran 2019, 14:53
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
madem ki görüntü olarak düşünüyorsunuz R25 alın ABS'li görüntüsü de güzel
) MT07'i kullanan biri olarak şuana kadar hiçbir tehlikeli halini görmedim. Sadece gaz olayında saçma yerlerde gaza yüklenince hemen kıç atıyor. Onda da dediğim gibi fazlaca yüklenirseniz.
R25 sesini sana tarif ediyim.Ağzına suyu al,havaya bak ağzını aç gargara yap.Baya bildiğin r25 sesi
-
26 Haziran 2019, 15:20
hacidayi adlı üyeden alıntı
R25 sesini sana tarif ediyim.Ağzına suyu al,havaya bak ağzını aç gargara yap.Baya bildiğin r25 sesi
hahaha ) valla o motora o kadar para vermek gerçekten içimi acıtıyor.Evet tipi çok güzel çok dikkat çekiyor ama o para ... bilemedim :/
-
26 Haziran 2019, 18:13
ahe adlı üyeden alıntı
Ülküde düzgün motora bineyim 4s olsun vs diyosan 30bine 15 taklalı mt07 bile zor bulursun. 40k olcak cebinde rahat. Yada gitcen tahta gibi olan olan xj6ya bincen
ya arkadaşlar lütfen kuladan dolma bilgiler paylaşmayalım ve yapıcı olalım paylaşılan bilgilerde. 2011 model zx6-r ım vardı ve 28 bin tl sattım hasar kayıtlı diye ve makine çok temizdi mekanık aksamı kusursuzdu sadece lokal boya falan vardı. bu miktarlar bence 4 sılındırlı motorlar için iyi rakamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
keşke formu yazarken daha önce motorsiklet kullanıp kulanmadığınıda yazsaydın direk kafadan bu ccli motorsiklet kullanmayı düşünmediğini umut ediyorum. genel tavsiye olarak söyle konuyu açmak gerekirse honda aldığın motorun parçası kolay bulunur aldığın rakamlara hızlıca satarsın ama kalitesi biraz düşüktü parça kalitesi veya performans anlmaında. kawasaki marka alırsan satışın zor olur ama performansı güzeldir parça bulma sansın hondaya göre biraz yavaştır. yamaha düşünüyorsan r6 mesela gereğinden fazla pahalıdır ve modeli düşük bulabilirsin gsx-r 600 slad düşünürsen görünüşü güzeldir mekaniği gidişide güzeldir ama gereksiz pahalıdır. bence türkiyede değeri bilinmeyen kawasaki markasına bakmanı tavsiye ederim tabi motoru alış nedenın satarken rahat satmak zarar etmemek dersen honda markasından şaşma 650f naked tarzı motorsıklet 500r 600rr gibi secenekleri mevcut motoru patlak ve km geriye çekilmiş olur kendileri genelde ama alıcı bulursun markette şeker satmak daha zordur bu motorları satmaktan. kawasakiyi öneririm ama seni hem yarı yolda bırakmaz hemde can sıkmaz gazı açtın mı yalnızlığa ulaşırsın. tekerin düz bassın kardeşim bol şans
motorsikleti görmek isteyen buyrun linke: https://www.instagram.com/dukars_/
-
27 Haziran 2019, 10:43
Dukars adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar lütfen kuladan dolma bilgiler paylaşmayalım ve yapıcı olalım paylaşılan bilgilerde. 2011 model zx6-r ım vardı ve 28 bin tl sattım hasar kayıtlı diye ve makine çok temizdi mekanık aksamı kusursuzdu sadece lokal boya falan vardı. bu miktarlar bence 4 sılındırlı motorlar için iyi rakamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
keşke formu yazarken daha önce motorsiklet kullanıp kulanmadığınıda yazsaydın direk kafadan bu ccli motorsiklet kullanmayı düşünmediğini umut ediyorum. genel tavsiye olarak söyle konuyu açmak gerekirse honda aldığın motorun parçası kolay bulunur aldığın rakamlara hızlıca satarsın ama kalitesi biraz düşüktü parça kalitesi veya performans anlmaında. kawasaki marka alırsan satışın zor olur ama performansı güzeldir parça bulma sansın hondaya göre biraz yavaştır. yamaha düşünüyorsan r6 mesela gereğinden fazla pahalıdır ve modeli düşük bulabilirsin gsx-r 600 slad düşünürsen görünüşü güzeldir mekaniği gidişide güzeldir ama gereksiz pahalıdır. bence türkiyede değeri bilinmeyen kawasaki markasına bakmanı tavsiye ederim tabi motoru alış nedenın satarken rahat satmak zarar etmemek dersen honda markasından şaşma 650f naked tarzı motorsıklet 500r 600rr gibi secenekleri mevcut motoru patlak ve km geriye çekilmiş olur kendileri genelde ama alıcı bulursun markette şeker satmak daha zordur bu motorları satmaktan. kawasakiyi öneririm ama seni hem yarı yolda bırakmaz hemde can sıkmaz gazı açtın mı yalnızlığa ulaşırsın. tekerin düz bassın kardeşim bol şans
motorsikleti görmek isteyen buyrun linke: https://www.instagram.com/dukars_/
Teşekkür ederim kardeşim tecrübem var.Uzun yolda yaptım.Olurda bir çılgınlık yapıp cbr1000rr 2007 filan alırsam eğitimde alacağım.Benelli TNT600 fiyatı çok uygun 4 silindir.Bu motor nasıl sizce?
-
27 Haziran 2019, 11:40
hacidayi adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim kardeşim tecrübem var.Uzun yolda yaptım.Olurda bir çılgınlık yapıp cbr1000rr 2007 filan alırsam eğitimde alacağım.Benelli TNT600 fiyatı çok uygun 4 silindir.Bu motor nasıl sizce?
O motor acayip bi şekle sahip hibrit gibi hele arkadan çok ilgi çekici.
çok kısa bi süre ilgilendim ve çabuk vazgeçtim, kullananlar frenajı iyi, kilo var ama hissettirmiyor, ne varki alt devirleri çok cansız dediler..
fırsatın varsa bi dene fakat görünen o ki, bu en ucuz 4 silindirin satışı da zor.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
28 Haziran 2019, 08:58
R25 var 32 bin lira sahibinden sıfırdan farksız . hahahahahhaha
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-r25-ilk-sahibinden-sifirindan-farksiz-704339656/detay
-
28 Haziran 2019, 10:33
Dukars adlı üyeden alıntı
bence türkiyede değeri bilinmeyen kawasaki markasına bakmanı tavsiye ederim
Bilakis Türkiye'de burada olmayan bir Kawasaki fetişizmi mevcut bence. Sanki diğer üç Japon'dan üstünmüş gibi bir düşünce hakim... Buradaki görüş, Japonların dördünün de çok iyi olduğu, ve aralarında marka bazında genelleyebilecek kadar bir kalite farkı olmadığı yönünde.
-
28 Haziran 2019, 10:36
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)