Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yahu çin motorlarını sadece Türkiye'mi kullanıyor.?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 100 kh
    montaj konusunda katılıyorum, burada özenmiyorlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    krank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gittim gördüm tayland kamboçya vietnam singapur ve malezyada çin malı scooter göremezsiniz.japonyada da yokmuş arkadaşım söyledi.
    nedeni çok basit.honda ve yamaha bu ülkelerde oturmuş iki marka ..fabrikalarını da bu ülkelerin yakınlarına kurmuşlar..fiyatları da çok uygun.honda click 1000 dolara satılıyordu.çin mallarının hiçbir şansı yok.
    cahil doluymuş burası bee..

gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    rusyadada var bi dunya cin mali mesela VENTO marka bi motor var cin mali bizim turkiyedekilereden daha kaliteli..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

Motosikleti
    mondial 100 kh
    çinde çok var bunlardan bende gördüm

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    AHADA BENIM MOTORDAN DA VAR SİTEDE..hEMNDE UCAR POZİSYONDA...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    ya arkadaşlar en çok biz kullanıyoruz nasıl alacaz üç kuruş parayla bi kaliteli motor bize bire bin katarak kakalıyorlar ötv miş cart curt iliğimizi sömürüyorlar bide benzin nasıl olsun hepsi ateş pahası birdeğil hepsi

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı The jackal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türklerden başka kerizmi var birde kendimizi dünyadaki bütün insanlardan üstün sayarız laf valla arkadaşlar kimse alınmasın bendede zongshen vardı satana kadar canım çıktı şimdide kanuniye biniyorum hala kerizim yani
    kardeşim bende de zonghsen var..Su an için diğer markaların aynı modellerine gore cok memnunum.Bu fiyata bu olur..Satmayıda asla düşünmüyorum..Elimde kalıncaya kadar bineceğim.Bütün herseyı bu motorda oğrenecem..Çin malı alıosan eğer satmak için almıcaksın...Denemek oğrenmek ve sonuna kadar onu goturmek için alacaksın....
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bi bizde bide çinde işte.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Motosikleti
    SUZUKI GSX_750_F
    zeda senin le tanişmak isterim

rich's peach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650s 2005
    Valla surekli avrupaya gidip geliyorum. Birakin cin malini japon mallarina bile kotu gozle bakiyorlar.

Mesela Fransa da arabalardan ornek verirsek. Honda Suzuki falan gormeniz cok zordur. Alirsaniz bile ikinci eli hic olmadigindan cogu insan yanasmaz. Motorda tabii is biraz degisiyor. Cunku avrupali motor ureticisi cok yok. Ama genelde Yamaha tercih ediliyor. Ayni zamanda 1000 -2000 euro turkiyeye gore avrupa da motorlar daha ucuz. O yuzden scooter olarak ta cin mali sokmazlar cunku avrupali birbirini kolluyor. Zaten yanilmiyorsam Cinin ekonomik olarak patlamasindan sonra ek vergiler getirdiler gumrukte o yuzden de cin motorunun tek cazibesi(fiyati) de yok olmus oluyor.

Ama ornek vermek gerekirse ben daha hic harley davidson gormedim Fransada. Amerikan malini da sevmezler

Jyrays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL 1000 Varadero
    Dikkatli bakin, Japonya da böyle basladi, göreceksiniz!
    [B][COLOR="Blue"][SIZE="3"]The Wanderer[/SIZE][/COLOR][/B]
    Honda XL1000 Varadero

AKREPAHMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ARKADAŞLAR DÜNYADA EN KÖTÜ MALZEMEYİ TÜRKİYE YE KAKALIYOLAR.BU İŞ SENELERDEN BERİ BÖLE.ONUN İÇİNDE ALIŞMAK LAZIM.DÜNYADA TÜRKİYEDE Kİ KADAR ÇİN MALI YOK.BU NU ÖNLEMEMNİN TEK YOLU ÇİN MALLARINI ALMAMAK.
    [I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
    [I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
    ::tutkuy::

gaddar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosikler sanayii gelişmedikçe çine mahkumuz başka seçenek yok ancak 10 yıl sonra bişeyler değişebilir..ilk adımı çinli motorlarla atanlar ikinci motorlarını alırken daha seçici olacaklar daha kaliteli motorları tercih edeceklerdir buda motor ithalatçılarını daha kaliteli motor getirmeye zorlayacak hatta ilk adımlarını gördüğümüz gibi üretime yöneleceklerdir ama bu zaman alıcak..avrupada satılan çin motorlarınında buradakilerden çok daha kaliteli olduğu kesindir...

firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    Çinlileler kurban olun siz!Allah onlardan razı olsun!

1500 ytl'ye vitesli far'lı uzun sisli;elekrik ve ayak marşlı,baya şekilli,benzin göstergeli,km göstergesi araba gibi,hatta kimisi digital motor yapmışlar,iki litreye 100 km..

hadi daha iyisini bu paraya yapın göreyim.!hondanın tekerini alırsınız anca o paraya.

haksızmıyım?
    itina ile kaza yapılır

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynı malı değişik ülkelerde farklı isimlerde satıyorlar. mesela Ramzey QM200GY İsvec te Qingqi QM200GY adıyla satılıyor. Bu da motorun resmi :

==============================
    ==============================

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler