benelli bn 251 alayım mı lan arkadaşlar?
Reklamlar
-
20 Haziran 2019, 17:00
Reklamlar
-
20 Haziran 2019, 17:56
oialdemir adlı üyeden alıntı
Hocam güzel de bu satış grafiği İtalya ya ait. Yani Adı Benelli olan ve temelinde italyan olan bir markanın tabiki satışları artar.. Almanya, İspanya, İngiltere satışlarına bakmak lazım..
-
20 Haziran 2019, 18:27
Benellinin başına Ekrem Ata beyi getirseler bir yılda 150 daha katlar
-
20 Haziran 2019, 21:02
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Hocam güzel de bu satış grafiği İtalya ya ait. Yani Adı Benelli olan ve temelinde italyan olan bir markanın tabiki satışları artar.. Almanya, İspanya, İngiltere satışlarına bakmak lazım..
İngilizler gayet beğeniyor yeni modelleri.
https://www.motorcyclenews.com/bike-.../trk-502/2017/https://www.motorcyclenews.com/bike-...lli/502c/2019/
-
20 Haziran 2019, 23:32
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin demekten başka bir şey gelmez elimizden.Altı ay sonra ön duruşması olacak motorun mahkeme süresi bitip iadesi ne kadar sürer Allah bilir.Muhtemelen karşı tarafta süreci uzatabildikleri kadar uzatacaklardır.Bana göre o kadar para bağlayıp yıllarca o motoru kullanamamak ta kötü bir şey.Ben olsam aldığım yerle konuşup motoru onların geri satın almasını sağlardım.Bir miktar zarar etmeyide göze alırdım.Eğer o motora binmeyeceksem.
Markanın inisiyatifinde olan seni mahkemeyle uğraştırmayıp değişim yapması .
Teklif ettim ilk kez götürdüğüm zaman. Kesinlikle öyle bişey yapamayacaklarını söylediler. Halbuki kar edebilirlerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
helal olsun motorcuya bozuk motoru tabiki motorcu saplayacak yabancıya gitmesin hoppakey al motoru konu aç motoru geri almıyor diye bak 2 kutu patlalmış mısır aldım
Akıl sorunu olan bi arkadaş daha. Neyse bu son cevabım olsun gidin başımdan kardeşim işim gücüm var. Yazacaksanız da akıl mantık çerçevesinde yazın. Aman diyim mısırı ayçiçek yağıyla patlatın yoksa sonuçları bu şekil oluyo.
Satmıyorum motoru kardeşim niye anlamak istemiyosunuz? Adama motoru alma diyorum inatla. Anladım diyo bana yanlış anlatıyosun diyo hala aynı tas aynı hamam devam ediyo.
İlk 6 ay anne sütü şart.
-
20 Haziran 2019, 23:33
Bu devirde mahkemeler bitmiyor pek; hanımın iş mahkemesi var 3 yılda ancak sonuç aldık (ama hukuki, daha maddi tarafı hallolmadı, icra takibine vereceğiz...)
-
21 Haziran 2019, 03:04
impetum adlı üyeden alıntı
Teklif ettim ilk kez götürdüğüm zaman. Kesinlikle öyle bişey yapamayacaklarını söylediler. Halbuki kar edebilirlerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Akıl sorunu olan bi arkadaş daha. Neyse bu son cevabım olsun gidin başımdan kardeşim işim gücüm var. Yazacaksanız da akıl mantık çerçevesinde yazın. Aman diyim mısırı ayçiçek yağıyla patlatın yoksa sonuçları bu şekil oluyo.
Satmıyorum motoru kardeşim niye anlamak istemiyosunuz? Adama motoru alma diyorum inatla. Anladım diyo bana yanlış anlatıyosun diyo hala aynı tas aynı hamam devam ediyo.
İlk 6 ay anne sütü şart.
ben patlamış mısırı xmax motor yağı ile yapıyorum içinde umutlar yollar ve hayat var sen ne anlarsın, 10-40 motor yağı üstüüne birazda kn spray sıktınmı oh çiçek
-
21 Haziran 2019, 08:57
MEselenin özü şu , motosiklet işi distributorun kalitesi ile doğru orantılıdır.. Yani motoru aldığına alacağına insanı pişman edecek olan distributordur. Bayi/Network yapılanmasıdır..
Bu nedenle ürünün arkasında durmayacak bu konuda mimlenmiş halen kronik sorunlarını geçiştirip müşterisini oyalayan , müşterisini ciddiye almayan hiçbir distributorden motor ne kadar iyi olursa olsun sıfır motor almayın.. Sektörde doğru düzgün distributor yok..
-
21 Haziran 2019, 10:43
newmoto76 adlı üyeden alıntı
MEselenin özü şu , motosiklet işi distributorun kalitesi ile doğru orantılıdır.. Yani motoru aldığına alacağına insanı pişman edecek olan distributordur. Bayi/Network yapılanmasıdır..
Bu nedenle ürünün arkasında durmayacak bu konuda mimlenmiş halen kronik sorunlarını geçiştirip müşterisini oyalayan , müşterisini ciddiye almayan hiçbir distributorden motor ne kadar iyi olursa olsun sıfır motor almayın.. Sektörde doğru düzgün distributor yok..
O yüzden bisikletçiden bozma her yerden bayilik geri alındı. Bir geleceği olmasa Anes' in gidip Benelli Bayiisi açacağını sanmıyorum.
-
21 Haziran 2019, 11:17
Uuuu? Anes Benelli bayisi mi açmış!? Güzel...
-
21 Haziran 2019, 11:22
Cyan adlı üyeden alıntı
Uuuu? Anes Benelli bayisi mi açmış!? Güzel...
https://bluemotor.sahibinden.com/mot...ing=price_desc
Bütün çalışanlar Honda kökenli Anes' in elemanları. Çok güzel bir bayii ekipmandan aksesuar a her şey mevcut. Açılışlarına gitmiştim. Youtuber kaynıyordu. Köfte ekmek güzeldi
-
25 Haziran 2019, 11:41
Mağaza çok kaliteli olmuş, ürün gamı oldukça geniş, çalışanlar ilgiliydi. Bu motoru alırsam bu bayiden alacağım forumdaşlar
-
25 Haziran 2019, 11:46
gurhank adlı üyeden alıntı
Mağaza çok kaliteli olmuş, ürün gamı oldukça geniş, çalışanlar ilgiliydi. Bu motoru alırsam bu bayiden alacağım forumdaşlar
502c yi gördün mü ? :D
-
25 Haziran 2019, 13:27
502c yi gördün mü ? :D
Maalesef kapanışa kısa süre kala gittim dire bn 251 'i inceleme odaklıydım, çalışanları tutmamak için mağazada vakit geçirmedim ancak ilk fırsatta uzun uzun ziyaret edeceğim.
He bu arada 502c yi fotolardan biliyorum tam anlamıyla değişik bir motosiklet olmuş, başarılı
-
25 Haziran 2019, 14:02
gurhank adlı üyeden alıntı
Maalesef kapanışa kısa süre kala gittim dire bn 251 'i inceleme odaklıydım, çalışanları tutmamak için mağazada vakit geçirmedim ancak ilk fırsatta uzun uzun ziyaret edeceğim.
He bu arada 502c yi fotolardan biliyorum tam anlamıyla değişik bir motosiklet olmuş, başarılı
TNT250 nin yeni versiyonuda çok güzel geldi gözüme TNT 249-S gerçten farları, boya kalitesi, yeni göstergesi ve lastikleri ile 2 gömlek yukarı çıkmış eskisine göre fiyatı düşecektir muhtemelen.
-
25 Haziran 2019, 14:23
aa konu hortlamış. arkadaşlar karıdan (hanım, eş, bayan..) bir traktör fırça yedim. işte zaten borç var, sen nasıl oluyor da borç içinde gidip motor alıyorsun gibilerinden bir kamyon laf yedim.
sonuç: otur sıfır oldu benim için. karı faktörü olmasaydı kesin alırdım mk.
-
25 Haziran 2019, 14:40
Hahh tam sert kayaya çarpmış sın.
-
25 Haziran 2019, 15:04
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Hahh tam sert kayaya çarpmış sın.
sorma reis adamakıllı bir dayak yiyecektim neredeyse..
-
25 Haziran 2019, 15:11
hokahey adlı üyeden alıntı
sorma reis adamakıllı bir dayak yiyecektim neredeyse..
Makineler kaçmıyor hocam her zaman alırsın. Hanımla arayı bozmamak lazım
-
25 Haziran 2019, 15:16
Makineler kaçmıyor hocam her zaman alırsın. Hanımla arayı bozmamak lazım
muhahaha verdiğin ince mesajı aldım kardeşim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)