kendi el işçiliğim çok geüçlüdür nedne kn ye bu kadar para vereyim dedim ve kendi kn filtremi kendim yabdım bugun montajını yabacağım
iks maks artık daha güçlü olacak daha iyi hava geçecek havayı suriyeli gibi çekecek gulu gulu yapacak
kendi el işçiliğim çok geüçlüdür nedne kn ye bu kadar para vereyim dedim ve kendi kn filtremi kendim yabdım bugun montajını yabacağım
iks maks artık daha güçlü olacak daha iyi hava geçecek havayı suriyeli gibi çekecek gulu gulu yapacak
güzel bir çalışma olmuş devamını bekliyoruz
buda son hali artık k&n filtre li xmax yamaha abs motorum var fabrikada benim gibi motoru olan yok :D
Gayri senin motorun üstüne iks maks yok..
Alemin kralı,gezegenin abeselisisin..
O sistemi icad eden muhendisten sonraki ikinci adamsin...
Olur neden olmasın. Gayet başarılı forum içinde yorumlarını biraz sivri bulsamda böyle senin gibi kendim yaratıcı düşünceleri olan ve uygulayabilen insanları her zaman severim. Montajı yaptıktan sonra bi dene bakalım da performanstaki ve yakıt durumundaki değişimleri merak ediyorum. Burda bildiriden sevinirim. Eline sağlık bu arada projelerinin devamını dilerim.
Pek estetik olmamış, estetikten ziyade boyut tam oturmadığı için hava kaçağı da olabilir.
Benim ne zamandır aklımda, eskiyen filtrenin kağıdını düzgünce kesip, daha büyük bir boyutta otomobil filtresi alarak kesip çerçeveye monte etme düşüncem epeydir var.
Ama alınan filtre bizimkinden daha büyük olmalı ki tek seferde kalıp çıkarabilelim, fazladan parça eklemeyelim.
@okanbagiscan abime teşekkür ederim filtrenin bakımını yaptı şimdi test etmesi ve denemesi kaldı , yağmur dinince montaj edecem ve bakalım istediğim gibi gaz tepkisi artacakmı
Rica ederim önemli bir şey değil.Gaz tepkisinde öyle bir fark olacağını düşünmüyorum olduğunu hissetsen de muhtemelen psikolojik olacak.
Şakamısınız siz? Sadece hava filtresi değişince gaz tepkisinin artacağına cidden inanacak kadar boş olamazsınız!enjeksiyonlu motosiklet de yakıt hava karışımını ecu yapar.Ecu da ki yakıt hava karışımına yeni yazılım atılmadan istersen filtreyi sök,gene bi halt alamazsın hatta oksijen müşüründen gelen veriye ya da zengin karışım sebebi ile alt devirler de dengesizlik... şu kafa var ya tam konyalı mucit kafası,yazık!
tamam hapı yuttuk. abs'den sonra sıra hava filtresine geldi. iki sene çiklet gibi sündürür mevzuyu gari.
kaçın, allahinizi severseniz kaçışın.
körler sağırlar birbirini ağırlar ;) akıl seviyeniz denk ise tabiki beğenceksin :D
adam sabahları simit ayran yapıyor burada akıl veriyor birde google da ecu felan görmüş sorsan ne olduğunu bilmez yakın pompası öğren öğren
bilidğiniz yanıldığınıza bile yetmez karbüratörlü benim motorum motorcuya götürdüm filtreyi takınca karbüratör ayarı yapacağız 5 beygir eklenecek dedi, keşke bilerek konuşşanız
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
Kn filtreyi taktım henüz yakıt sarfiyatı arttımı yorum yapmayacağım ama kağıt filtre hayli tozluydu
gaz verdiğimde motor yığılıyordu şu an o durum geçti bu güzel bir artı
ayrıca şıkır şıır bir ses geliyordu sesi bulamamıştım neymiş dersiniz :D hava filtresini arkasındaki demir şıkır şıkır ses yapıyormuş çöpe attım artık kN filtrem var
şimdi kıskançlar hemen kn filtre kötü yazar he gülüm he daha ecu nun yakıt pompası olduğunu bilmiyorsunuz
ecu elektronik kontrol ünitesi la yakıt pompası deel. La kutu içindeki kn yeni bir normal kağıt filtreden daha fazla hava emmez la
ben kızmıyorum beğendimde zira sym gts 250 scooterimde de de 1.5 senedir arkadaşın yaptığı filtrenin aynısını yaparak kullanıyorum gayette iş görüyor.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)