Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Teknotakip Motosiklet Takip Cihazı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    NC750X
    Arkadaşlar merhaba bu üründen alıp motosikletime taktırmak istiyorum.. aranızda kullanan var mıdır? Önerir misiniz? 1200 TL fiyat biçtiler Beyoğlu'da ücretsiz montaj da yapıyorlarmış. ilk yıl bir ücret ödemiyormuşuz ardından yıllık 300 tl hat bedeli ödüyormuşuz şu anki tarifeye göre.. iyi gizlendiği takdirde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. ek olarak alarm sistemi ve dijital motor kilidi de mevcutmuş. yani uygulama üzerinden tek tuşla anahtarı ile dahi çalıştırılamaz hale getiriliyormuş motosiklet(bir çeşit gizli kontak sanırım).. sizce bu sistemler para tuzağı mıdır yoksa gerçekten etkin sistemler midir?

Site Linki : https://www.teknotakip.com.tr/

Kapalı otoparkım bulunmadığından şu anda motosikleti securage guardian zincir ve zovii 14 mm alarmlı disk kilidi ile birlikte aynı anda bağlıyorum evin önüne.. dışarıda ister istemez sadece disk kilidi kalıyor geriye rahatsız oluyorum avm otoparkında bile olsam..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    böyle bir alternatifinde var

link

Motosikleti
    2022 DL650A
    Kardeşim (Tracer 700) ve ben (CB500F) kullanıyoruz bir seneden fazla oldu. Memnunuz.

Bir de MTS diye bir firma var, ona da bakabilirsiniz...
    KaptanGarga bunu beğendi.

Alıntı mavzer-i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böyle bir alternatifinde var

link
    http://motortakipsistemi.com/tr/urun/motor-takip-sistemi/
    %100 Türk Talı TSE ve CE belgeli 2 yıl garantilidir.

Türk talı neymiş yav. Bu nası kurumsallıkmış ki böyle..

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim (Tracer 700) ve ben (CB500F) kullanıyoruz bir seneden fazla oldu. Memnunuz.

Bir de MTS diye bir firma var, ona da bakabilirsiniz...
    Uzaktan motor kapama için ECU'ya da bağlanıyor, bence o modülü taktırmayın. Sadece kontakt bağlantısı olsun. ECU'ya bulaşmaya gerek yok hiç...

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı to1ga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://motortakipsistemi.com/tr/urun/motor-takip-sistemi/
    %100 Türk Talı TSE ve CE belgeli 2 yıl garantilidir.

Türk talı neymiş yav. Bu nası kurumsallıkmış ki böyle..
    Satın alanlardan bahsediyor olabilir mi?

Bende motor sahibi oldum 3 ay önce bende düşündüm çünkü evimde kapalı garaj yok ama ben ilçede yaşıyorum kasko sordum kasko 1400₺ dedi bende kasko seçtim hırsızlık da dahil sende bak bi bakalım kasko ne çıkacak kasko en güvenlisi gibi geldi bana

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı motohazar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende motor sahibi oldum 3 ay önce bende düşündüm çünkü evimde kapalı garaj yok ama ben ilçede yaşıyorum kasko sordum kasko 1400₺ dedi bende kasko seçtim hırsızlık da dahil sende bak bi bakalım kasko ne çıkacak kasko en güvenlisi gibi geldi bana
    3100 tl cikti ustad

Motosikleti
    MT 25
    Aliexpressten 120 liraya muadili bir ürün alıp montajını yapabilirsin makaron ile kabloları saklarsın tertemiz iş yapar bimden hat alırsın 250 mb internet ve 100 sms bile aylık işini görür
    akünün +- kutuplarına bağlayacaksın kontak kablosundan bi tık kesip ek yapıcaksın böylelikle sms ile start stop yapıcaksın harakete geçtiginde sana sms atıcak.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı motohazar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kasko herzaman en etkili yöntemdir. Çalınma durumunda hasar durumunda veya farklı durumlarda kullanabildiğiniz kaskolar bu tip cihazlara göre çok daha etkili ve pratik bir yöntemdir. Takip sistemleri hırsızlığı önlemez sadece motosikletin bir süre izini sürebilmeniz için size zaman kazandırır. Değil 1400 lira 3000 4000 bile olsa kasko her açıdan daha sağlıklı bir yöntem. Kimsenin böyle kötü durumlarla karşılaşmaması dileğiyle.
    nanis61 bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Ya ikisi birden ya da (bütçe ikisine birden yetmiyorsa) kasko...

Kaskodan ucuza geliyor diye kaskoyu ihmal edip alarm/takip sistemi taktırmayın bence de.
    YZFR25 bunu beğendi.

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı liquem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aliexpressten 120 liraya muadili bir ürün alıp montajını yapabilirsin makaron ile kabloları saklarsın tertemiz iş yapar bimden hat alırsın 250 mb internet ve 100 sms bile aylık işini görür
    akünün +- kutuplarına bağlayacaksın kontak kablosundan bi tık kesip ek yapıcaksın böylelikle sms ile start stop yapıcaksın harakete geçtiginde sana sms atıcak.
    aynen üstad aslında sadece hareket edildiğinde alarm vs. çalsa telefonda yeter kontak açık olduğunda da sistemi devredışı bıraksa kafi.. cunku immobilizer olduğundan (hiss) zaten motoru bir şekilde çalıştırıp anahtarsız götürmeleri imkansıza yakın.. o sebeptan bunu düşünebilirim..

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Kasko 3100tl çıktıysa öp başına koy hemen yaptir geceleri rahat uyu

Savaş, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kararsız
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasko 3100tl çıktıysa öp başına koy hemen yaptir geceleri rahat uyu
    Abi bu kasko sadece kapalı garajdan çalınırsa geçerli olmuyor mu ?

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Alıntı Savaş, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu kasko sadece kapalı garajdan çalınırsa geçerli olmuyor mu ?
    Bu konuyu biraz araştırıp whatsapptan fiyat teklifi almıştım o dediğini galiba sadece Anadolu sigorta yapıyor.
    Birebir konuşmayı buraya yapıştırıyorum

Bu fiyatlari R25 için almıştım WhatsApp konuşmasını birebir buraya geçirdim

Merhaba;

Unico Sigorta: 3760 tl
    Groupama Sigorta: 9848 tl
    Anadolu Sigorta: 3507 tl teklif vermiştir.

UNICO Motosiklet Kasko Poliçemizin İçerdiği Teminatlar; Yanma, çalınma, çarpma, çarpışma, deprem, sel baskını, grev, lokavt, halk hareketleri, terör, sabotaj, kemirgen hayvanların vereceği zararlar ile özellikle motosikletlere mahsus park halinde devrilme gibi her türlü hadisede muafiyet ( kesinti ) uygulanmadan hasar tazmin edilir.

1. HIRSIZLIK TEMİNATI ve ANAHTARLA ÇALINMA;
    Kapalı garaj ve kilit şartı yoktur. Açık alandan veya kapalı alandan çalınma teminat kapsamında olup, anahtarın araç üzerinde bırakılması veya emniyet-i suistimal sonucu (aşırılma,vale yada park görevlisine verilmesi v.b.) oluşabilecek hırsızlık yada hırsızlığa teşebbüs hasarları da ödenecektir. (Poliçede şartları ve detayları yazmaktadır)

2. AKSESUAR TEMİNATI;
    Motosiklet üzerinde bulunabilecek ve fabrikasyon olmayan her türlü unsur aksesuar olarak tanımlıdır.Ve bu aksesuarların detaylarının belirtilerek poliçeye eklenmesi gerekmektedir.Aksi takdirde teminat dışında kalacaktır.

3.KASK VE KORUMA KIYAFETLERİ TEMİNATI;
    Sigortalıya ait kask ve koruma ekipmanları, sadece kazalarda geçerli olmak ve söz konusu hasar gören ekipmanların fatura veya fişlerinin ibraz edilmesi halinde olay başı 2.000 TL limit ile poliçe kapsamına dahil edilmiştir. Hasar anında kaza zaptı veya beyanı ile birlikte hasar gören unsurların iadesi istenecektir. Bu teminat opsiyoneldir, dilerseniz ekletebilirsiniz.

4. HUKUKSAL KORUMA
    Herhangi bir hasar durumunda 3.şahıslar nezdinde oluşabilecek itilaflarda ortaya çıkabilecek bir hukuki süreci destekleyici 20.000 TL. tutarında teminatı içermektedir.

5. İHTİYARİ MALİ SORUMLULUK TEMİNATI
    3.şahıslara verilebilecek zararlarda Zorunlu mali sorumluluk sigortanızın aşan kısmında devreye giren teminattır.25.000 TL ile verilmektedir. (Cüzi prim farklarıyla arttırılabilir)

6. MOTOSİKLET YARDIM ( ASİSTANS );
    TC.sınırları içerisinde 7/24 ücretisiz çekici,ambulans,kurtarıcı gibi hizmetleri ücretsiz 0850 250 50 50 numaralı telefon ile verilir.

7. HASARSIZLIK İNDİRİMİNİ KORUMA TEMİNATI;
    Sene içerisinde oluşabilecek motosikletin aydınlatma grubunun (far, stop, sinyaller) herhangi birinin hasar görmesi durumunda bir sonra ki poliçede indirim bozulmadan devam edecektir. (Sene içerisinde 1 defaya mahsustur)

GROUPAMA Motosiklet Kasko Poliçemizin İçerdiği Teminatlar; Yanma,çalınma,çarpma,çarpışma,deprem,sel baskını,grev,lokavt,halk hareketleri,terör,sabotaj,kemirgen hayvanların vereceği zararlar ile özellikle motosikletlere mahsus park halinde devrilme gibi her türlü hadisede muafiyet ( kesinti ) uygulanmadan hasar tazmin edilir.

1. HIRSIZLIK TEMİNATI ve ANAHTARLA ÇALINMA; Kapalı garaj ve kilit şartı yoktur. Açık alandan veya kapalı alandan çalınma teminat kapsamında olup, anahtarın araç üzerinde bırakılması veya emniyet-i suistimal sonucu (aşırılma,vale yada park görevlisine verilmesi v.b.) oluşabilecek hırsızlık yada hırsızlığa teşebbüs hasarları da ödenecektir. (Poliçede tüm şartları ve detayları yazmaktadır)

2. AKSESUAR TEMİNATI;
    Motosiklet üzerinde bulunabilecek ve fabrikasyon olmayan her türlü unsur aksesuar olarak tanımlıdır.Ve bu aksesuarların detaylarının belirtilerek poliçeye eklenmesi gerekmektedir.Aksi takdirde teminat dışında kalacaktır.

3.KASK VE KORUMA KIYAFETLERİ TEMİNATI;
    Sigortalıya ait kask ve koruma ekipmanları, sadece kazalarda geçerli olmak ve söz konusu hasar gören ekipmanların fatura veya fişlerinin ibraz edilmesi halinde olay başı 2.000 TL limit ile poliçe kapsamına dahil edilmemiştir. Hasar anında kaza zaptı veya beyanı ile birlikte hasar gören unsurların iadesi istenecektir. Bu teminat opsiyoneldir, dilerseniz ekletebilirsiniz.

4. HUKUKSAL KORUMA; Herhangi bir hasar durumunda 3.şahıslar nezdinde oluşabilecek itilaflarda ortaya çıkabilecek bir hukuki süreci destekleyici 10.000 TL. tutarında teminatı içermektedir.

5. İHTİYARİ MALİ SORUMLULUK TEMİNATI;
    3.şahıslara verilebilecek zararlarda Zorunlu mali sorumluluk sigortanızın aşan kısmında devreye giren teminattır. 25.000 TL ile verilmektedir. (Cüzi prim farklarıyla arttırılabilir)

6. MOTOSİKLET YARDIM ( ASİSTANS );
    TC.sınırları içerisinde 7/24 ücretisiz çekici,ambulans,kurtarıcı gibi hizmetleri ücretsiz 0850 250 50 50 numaralı telefon ile verilir.

7. HASARSIZLIK İNDİRİMİNİ KORUMA TEMİNATI;
    Sene içerisinde oluşabilecek motosikletin aydınlatma grubunun (far, stop, sinyaller) herhangi birinin hasar görmesi durumunda bir sonra ki poliçede indirim bozulmadan devam edecektir. (Sene içerisinde 1 defaya mahsustur)

Anadolu sigortayı önermiyoruz sebebi ise otomobil kaskosundan devşirme olması
    Kapalı alan şartı var açık alanda gelecek hasarlarda ve park halinde gelecek hasarlarda %25 muafiyet uyguluyor anahtarla çalınmayı kesinlikle kapsamıyor ve anlaşmalı servis hizmeti yok
    Unico ve groupamayı değerlendirebilirsiniz

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı foxtrot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen üstad aslında sadece hareket edildiğinde alarm vs. çalsa telefonda yeter kontak açık olduğunda da sistemi devredışı bıraksa kafi.. cunku immobilizer olduğundan (hiss) zaten motoru bir şekilde çalıştırıp anahtarsız götürmeleri imkansıza yakın.. o sebeptan bunu düşünebilirim..
    O kadar emin olmayın, geçen sene benim HISS'li NC750X motoru gayet güzel götürdüler... Götürmeleri için illâ ki motoru çalıştırmaları gerekmiyor.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Benimki Anadolu bir yanlışınız var sanki Anadolu genişletilmiş kapsıyor anahtarı ile çalınsa bile kapsıyor

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Takip sistemi için ilk yatırım olarak 700+200 isteniyor.Bu da kaskoyu tercih etme sebebi olabilir.Cihazı aldıktan sonra ikinci yıl için sadece 200 tl maliyeti var.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bende uniqo var. Anahtarla çalınma teminatlı. Kafam rahat ki benim motor hep kapalı garajlarda duruyor. Genede sağa sola gidersem ne olur die düşünmüyorum. Eee motor büyüdükçe çalındığında koyan kısım da büyüyor. Sürekli husursuz olmak yerine gece uyuyorum. Sabah kalktığında ya yerinde yoksa korkusu olmadan garaja iniyorum. Birgün bir yere bile gitsem sıkıntı yok. Ayrıca her sene indirime giriyor. Daha ne olsun?

Motosikleti
    2022 DL650A
    Kurlar böyle yukarı gittikçe indirim zor olabilir yalnız; ben aynı sigortadan hasarsız ve indirimli olarak geçen sene ile aynı fiyata yaptım (2. senem...), bunların %80-90'ı yurtdışında reasürasyona tabi olduğu için döviz kurlarından direkt etkileniyorlar...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)