Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Teknotakip Motosiklet Takip Cihazı

REKLAM ALANI

hocam şu konudaki cihaz iyi gibi duruyor.

https://forum.donanimhaber.com/gps-a...901--137963511

takip için de ücret ödenmiyor sadece aylık 10TL falan vereceğiniz Bimcell bir hat almak kafi gibi

Şu sayfada LINK yerli bir şirket aynı cihaz için takip hizmeti sunuyormuş ama donanımhaberdeki arkadaşa göre buna gerek yok (özellikle sordum aynı konuda en altlarda benim soru var)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------

burada detaylı anlatmış izlemenizi tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=AUqIcYQCLRw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı Savaş, adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu kasko sadece kapalı garajdan çalınırsa geçerli olmuyor mu ?
    maalesef konuyla ilgili çok fazla yanlış bilgi ve bilgi kirliliği var. Herkes konuyla ilgili bir yorum yapıyor. Motosikletim 3 yıldır Anadolu Sigorta kaskolu. Kasko normal otomobillerde olduğu gibi full paket. Anahtar kaybolunca bile kasko karşılıyor. Kapalı, açık farketmiyor. Motosikletiniz çalındığında veya devrildiğinde veya siz motosikletten düştüğünüzde kasko tüm masrafları karşılıyor. Diyelim motosikletinizi kasko yaptırdınız mahalledeki çocuklar devirdi yada kemirgen hayvanlar motosikletinize zarar verdi yine kasko karşılıyor. Piyasada adına kasko diyen yüzlerce adı sanı belli olmayan firmalar türedi. Özellikle motosikletteki potansiyeli gören uyanık esnafın yaptığı motosiklete özel kasko tarzı uygulamalar maalesef bu şekilde çok fazla bilgi kirliliğine yol açıyor. Yok motosikletin kapalı garajda kilitli olmasıyla karşılıyor vs gibi tüm söylemler normal kasko firmaları için doğru değildir. Kasko yaptırırken motokasko adındaki yerlerden ziyade büyük kasko firmalarını tercih etmeniz olası bir kaza durumunda işinizi daha kolay yapacaktır. Geçen sene oğlum benim motosikletimi kullanırken üsküdar otobüs duraklarının orada devirdi. Evin otomobilini eşim kullandığı için anadolu kaskodan rica ettim ve ikame araç gönderildi.. ( Elerinde motosiklet olmadığı için 2017 model otomatik clio gönderdiler ) Normalde bu kasko poliçesinde yazmamasına rağmen aracın serviste kaldığı 4 gün boyunca araç tarafıma sağlandı.

Yorumlarda yapılan anadolu sigorta poliçesi kısıtlandırılmış bir poliçe olduğunu düşünüyorum. Normal kasko hepsini karşılıyor. Durumu işi bilmez sigorta acentalarıyla değil direkt olaraka anadolu sigorta bayisi veya anadolu sigorta ile görüşmenizde fayda var. Yine yakın bir arkadaşım anadolu sigortadan pert olan 2017 gs motosikletinin ödemesini aynı hafta içerisinde aldı.

Motosiklet kilitsiz bir şekilde sokaktan çalındığında bile anadolu sigorta %3 kesinti yaparak motosikletin raiç bedelini ödeme yapıyor. Misal motosiklet 100 bin ise çalınması durumunda 97 bin ödeme yapılıyor. Bu arada bu işler biraz şans işi. Daha önce kaskosuz bindiğim 3 motosikletim çalındı Bu motosiklete 3 senedir kaskolu biniyorum heryerde kilitsiz park yapıyorum motosikleti elleyen yok. Belkide hırsızlar gerçekten bizi takip ediyor ve bu garibanın 3 kere motosikletini çaldık daha dokunmayalım diyordur.
    nanis61 bunu beğendi.

Motosikleti
    CB650F
    AliExpress den sinotrack denen gpstracker aldım. 100tl. En ucuzundan hat aldım. 20tl. Ücretsiz mobil takip uygulaması var. Titreşim durumunda araması mesaj atması vs var. Oldu bitti.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)