Haziranın son 3 günü İzmir- Balıkesir Edremit Akçay'a Yolculuk yapıyorum Toplamda 200-230km'lik bir yol birçoğunuz için kısa olsa da başlangıç için sade ve uzun sayılabilecek bir yol olduğunu düşünüyorum motorum rn180 Motor dingil mesafesi oldukça kısa 1 haftalık konaklama yapacagım için nike'ın 2. seviye denilen büyük sayılabilecek bir sırt çantam var Lastik tamir kitini buraya koymayı planlıyorum fakat çantayı sırtıma mı alsam yoksa ahtapot ila arkaya mı bağlasam karar vermedim kopçalarını çözüp iplerini şasheye geçirip üstüne ahtapotta takabilirim ama depom da kısa.
Bu konuda ne yapacağıma şaşırdım Titreşimin beni rahatsız edeceğinden eminim. Gitmeden subab ayarlarımı yaptırmayı ve motor bloğunu tutan vidaları iyice sıkmayı düşünüyorum.
* Şehir içinde 5000km tecrübe ettim yakşlaşık 6 ayda.
Sollama yapacağımı zannetmiyorum Yakıt tüketimini de dahil edersek 5. vites 6-7 bin devir de 80-90 gibi hızlarda seyir etmeyi düşünüyorum.
Çanta bilmecesinden sonra kameramı kasktan alıp gidona bağlamayı düşünüyorum. Usb girişinden kablo ile sarj edip yol boyunca kayıt yapabilmesi için.
Ek olarak Telefonu gidona bağlayabilecegim bir telefon tutucu düşünüyorum yolda müzik dinlemek istemiyorum açıkçası ama müziksiz geçer mi emin değilim olsa bile sadece tek kulakta kısık seste olması düşüncesindeyim.
Yolculugumu akşam üstü 5-6 gibi hava kararmadan başlayıp hava kararacağı zaman bitirecek şekilde düşünüyorum acelem yok dura kalka 4 saate kadar yol yaparım gibi geliyor.
Diğer soru lastik basınçlarım Ben michelin bayisinden city grip aldım ama bana kaç kaç basacağım konusunda bir bilgi verilmedi şuan önde 28-32 arkada 36 psi olması lazım. Lastik basınçlarını nasıl ayarlasam 120 kg motor 85kgda ben varım 5 kg falan da benim sırt çantam yapar.
Arkadaki tamir kiti çöp onun yerine nasıl bir tamir kiti alabilirim ucuz ve kaliteli sayılabilecek ve 3x7cm uzunlugunda hazneye sığacak.
Durt marka full file bir ceketim mevcut içine ince sweet mi giymeliyim yoksa tshirt de yeter mi üşümek istemiyorum :'(
Diğer bir soru ön tekerde bulunan km sayacı yüzünden balans yapılamamıştı sayacı bir şekilde söktürüp balans yaptırmalı mıyım ?
https://i.hizliresim.com/AO0a3r.png