kuru sıkı atmışşın 3-5 gün uyu uyan düzelir ;) r25 parasına site açacakmış :D
önce güldüm... sonra bastım eksiyi
kuru sıkı atmışşın 3-5 gün uyu uyan düzelir ;) r25 parasına site açacakmış :D
önce güldüm... sonra bastım eksiyi
parana yazik olur. hürriyetoto ve arabam.com bile tutmadi senelerdir
Bu forumun böyle bir başlığı var Bit Pazarı altında, motosiklet ilanları diye...
Bakan, eden, uğrayan çok yok anlaşılan...
Bence siz motosiklet.net'e destek olun, burasını motosiklet alım satımları için geliştirin...
Tabii, motosiklet.net site yönetiminin de bu yönde bir talebinin, isteğinin olması gerekir.
Buradan az çok yazılarından tanıdığımdan motosiklet almayı tercih ederdim...
Bence şöyle bir site daha faydalı ve daha az masraflı olabilir.
Mesela bire servis veya usta portföyü oluşturulsa il il ve ilçe ilçe filtrelenebilen. Tripadvisor'ın motosiklet ustaları veya servisleri versiyonu gibi düşün. Ustalar ve servislerin burada profilleri olsa ve müşterileri onları belirli kriterlerde oylayıp yorumlasalar. Motosikler camiiası da tercihlerini buradan referans alarak yapabilir. Site içi reklamdı üye işyeri aidatıydı falan gelir sağlanabilir. Hatta kullanıcılar ilgili servisten randevu oluşturabileceği bir sistem ile de kazanç sağlanabilir...
diye düşündüm bilmem nasıl olur?
Bu işe girdiğiniz zaman günlük veya aylık kaç tane ilan gelecek ve gelen ilanlarla oynama yapamayacağınız için çoğu vatandaşımız motorunu yüksek fiyattan pazarlamaya çalışacaktır. Aslında bu işi biraz daha büyütüp gelen motorlara sağlam expertiz yapılıp ilana öyle geçse alan kişi de ne aldığını bilse siteye güvense çok daha iyi ve başarılı olur.
fikir çok iyi ama iş baya zor. umarım başarılı olursun. bol sanslar
Oncelikle her fikre saygim sonsuz denemenizde fayda var ama basima soyle bisey geldi;
arkadasim malum siteden 2 defa ilan vermis.ucuncuye ise parali.bende dedim ki "arabam.com dan verelim bir dene dedim"guzel bi sekilde fotograflari cektik koyduk ne arayan var ne soran 1-2hafta bekledi bakti olmayacak parasiyla ilani verdi 2 gun icinde araci satildi.
Yani benim tavsiyem kimsenin yapmadigi bisey yapip basarili olmak.cunku bu yolda yuruyen yurumus yol almis.yukarida bi arkadas benim motosiklet boyatmak ile alakali bir site hayalim var dedi buna benzer farkli seyler olabilir.
10 bin tl ye daha siteyi bile kuramazda neyse kursunda az eğlenek
kur abi herkes gelip buraya ilan koyar, süper ookkeeyyy
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)