Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kız arkadaşım için scooter önerisi

REKLAM ALANI
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Merhaba.

Scooterlar hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Bu nedenle yardımlarınızı rica ediyorum.
    6 bin liraya kadar, sıfır veya ikinci el tatlı bir scooter bakıyoruz.
    Şahsım adına güvenliği öncelikli olmalı ve motor uzun süre bakımsız kalsa dahi arıza çıkarmamalı.

Önerilerinizi alabilir miyiz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Ehliyet var ise fiddle 2-3 bakılabilir die düşünüyorum. 50cc’de ziliyim tane var o fiyata. 125cc’de kuba ile mondial’e bakılabilir gene. Zaten 50cc scooter ile 125cc scooter aynı fiyat neredeyse.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı Morphin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba.

Scooterlar hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Bu nedenle yardımlarınızı rica ediyorum.
    6 bin liraya kadar, sıfır veya ikinci el tatlı bir scooter bakıyoruz.
    Şahsım adına güvenliği öncelikli olmalı ve motor uzun süre bakımsız kalsa dahi arıza çıkarmamalı.

Önerilerinizi alabilir miyiz?
    yamaha delight.

Motosikleti
    Forza 250
    SYM nin Mio 100 diye bir modeli var, bütçeyi artırabilseniz aslında skuterinizi söylüyorum size, çift renk bir retro Peugeot Django 125
    SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250

RideForLife. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Mondial revival önerebilirim. 50cc. Bizim üniversite çok fazla kullanan kız var. Kibar, küçük ve nispeten ucuz.

Motosikleti
    CBR650F
    Bugün 'Kuba Trendy 50' görmüş ve beğenmiş bu motor hakkında neler düşünüyorsunuz?

Sadece B ehliyeti var. Motor tecrübesi hiç yok.

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Kesinlikle Yamaha D’elight 115
    O paraya bulabileceğiniz nadir Japon scooterlardan.
    Retrovari Vespamsı görüntüsü ile kız arkadaşınız beğenecektir.
    Onu beğenmezseniz Suzuki adress de olabilir.
    Daha dengeli bir scooter ama tip olarak albenisi biraz daha az

Düzeltme
    B ehliyeti ile maalesef bunları kullanamaz
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Sadece B ehliyeti var. Motor tecrübesi hiç yok.
    Benim bile gönlümde taht kuran Mondial Revival o zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bazen Park yerinde görüyorum. Boya orijinal:

Hem de Honda
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem de Honda
    Hemde kampana frenli

Motosikleti
    Forza 250
    O zaman 50 cc ile ilgili birkaç konu vardı forumda onlara bir bak hocam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemde kampana frenli
    Duzgun kampana fren iyidir guzel kavrar, fren tozu yapmaz. Bana oyle geliyor ki "kampana fren fobisi" olan arkadaslar dogru duzgun kampana frenli bir motosiklet kullanmamislar hic

Ilk motosikletimin kampana arka freni, simdiki motosikletimin brembo arka freninde daha iyi tutuyordu:

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duzgun kampana fren iyidir guzel kavrar, fren tozu yapmaz. Bana oyle geliyor ki "kampana fren fobisi" olan arkadaslar dogru duzgun kampana frenli bir motosiklet kullanmamislar hic

Ilk motosikletimin kampana arka freni, simdiki motosikletimin brembo arka freninde daha iyi tutuyordu:

https://i.ytimg.com/vi/DPSmGM1Jjgg/maxresdefault.jpg
    Yaw sorma gene banlandı galiba. Abs abs die sesleniyorum ama çıtı çıkmıyor

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elliliğe falan bulaşıp, hem de B ehliyetle canavarların içine trafiğe salmayın bence arkadaşınızı. Mümkünse eğitim aldırın yada siz öğretin.

Yamaha delight eski kasalardan arastirin, kurye motoru olmadığından az km temiz makine bulabilirsiniz. 125lik 150lik commuterler kadar gidiyor, yakmiyor.Alçak selesi ile rahat hakimiyet saglayacaktir.(2016ya kadar eski kasa olmali-110 cc) Pofuduk da bi selesi var.Motor ufak hafif, kullanmayacagi zaman merdiven altına bile sığar. Yuz liraya yağı falan değişir.. Kadınların şekil şemalini begendigi bi motordur.

Motosikleti
    CBR650F
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elliliğe falan bulaşıp, hem de B ehliyetle canavarların içine trafiğe salmayın bence arkadaşınızı. Mümkünse eğitim aldırın yada siz öğretin.

Yamaha delight eski kasalardan arastirin, kurye motoru olmadığından az km temiz makine bulabilirsiniz. 125lik 150lik commuterler kadar gidiyor, yakmiyor.Alçak selesi ile rahat hakimiyet saglayacaktir.(2016ya kadar eski kasa olmali-110 cc) Pofuduk da bi selesi var.Motor ufak hafif, kullanmayacagi zaman merdiven altına bile sığar. Yuz liraya yağı falan değişir.. Kadınların şekil şemalini begendigi bi motordur.
    Kendim eğitmeyi düşünüyorum. Daha önce 4 kişi eğittim ve yüksek cc motorlarla problemsiz devam ediyorlar.
    Trafik konusunda haklısınız fakat motoru genellikle Keşan bölgesinde kullanacak. İstanbul'a göre fazla trafiğin ve acelenin olmadığı bir bölge.
    A ehliyeti olmadığı için 50cc'lik ufak bir motorla başlatıp daha sonra yeterli gelmediği durumda değiştirmeyi düşünüyoruz.
    MTV ve Trafik sigortası olmayışı ayrıca cazip geliyor.
    50cc fıtı fıtı güzel ve sorunsuz, ayrıca piyasası olan bir motor bakıyoruz bu nedenle.

Elimden geldiğince hepsinin yorumlarını okuyor ve incelemelerini izliyorum ama arkadaşların söylediği gibi 50cc'de çok fazla çeşit var ve ben hiç birini denemediğim için fikir dahi yürütemiyorum.

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendim eğitmeyi düşünüyorum. Daha önce 4 kişi eğittim ve yüksek cc motorlarla problemsiz devam ediyorlar.
    Trafik konusunda haklısınız fakat motoru genellikle Keşan bölgesinde kullanacak. İstanbul'a göre fazla trafiğin ve acelenin olmadığı bir bölge.
    A ehliyeti olmadığı için 50cc'lik ufak bir motorla başlatıp daha sonra yeterli gelmediği durumda değiştirmeyi düşünüyoruz.
    MTV ve Trafik sigortası olmayışı ayrıca cazip geliyor.
    50cc fıtı fıtı güzel ve sorunsuz, ayrıca piyasası olan bir motor bakıyoruz bu nedenle.

Elimden geldiğince hepsinin yorumlarını okuyor ve incelemelerini izliyorum ama arkadaşların söylediği gibi 50cc'de çok fazla çeşit var ve ben hiç birini denemediğim için fikir dahi yürütemiyorum.
    Takdir sizin, trafik olmayan yerde bikac km mesafe için olabılır tabii, trafikte ise bildigimiz gibi sorun.Emaneten revivali kullanmisligim var, motor düz yolda da yokuşta da 47 kmh hız demedi.Maksimum 46, sağdan giden minibüsü sollamaya çıkamıyorsun. Gerçi bloğa dokunmadan limitor kaldırılıp 70 fln yapıyor diyorlar forumda yapanlar vardı. Yeni çıkan bi cok marka model elliliklerse fiyatını haketmiyor bence. B ehliyetle kullanilmaya başlandıktan sonra ehliyet parasından fazla giydirdiler üzerine. .2.el denk gelirse bilemem.Hayırlısı olsun.
    Morphin bunu beğendi.

Motosikleti
    R25
    Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SYM nin Mio 100 diye bir modeli var, bütçeyi artırabilseniz aslında skuterinizi söylüyorum size, çift renk bir retro Peugeot Django 125
    Peugeot parça fiyatlarından haberiniz varmı bayım

Motosikleti
    ......
    6 bin tl bütçe ile temiz yamaha delight bulmak zor.

Hee ikinci el temiz sym orbit II 50cc olabilir..

Veya

0km Kuba trendy 50 olabilir.kullananlar memnun..

Hee olmadi,

0 km Motolux rossi..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)