Kız arkadaşım için scooter önerisi
Reklamlar
-
07 Haziran 2019, 15:41
Merhaba.
Scooterlar hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Bu nedenle yardımlarınızı rica ediyorum.
6 bin liraya kadar, sıfır veya ikinci el tatlı bir scooter bakıyoruz.
Şahsım adına güvenliği öncelikli olmalı ve motor uzun süre bakımsız kalsa dahi arıza çıkarmamalı.
Önerilerinizi alabilir miyiz?
Reklamlar
-
07 Haziran 2019, 16:24
Ehliyet var ise fiddle 2-3 bakılabilir die düşünüyorum. 50cc’de ziliyim tane var o fiyata. 125cc’de kuba ile mondial’e bakılabilir gene. Zaten 50cc scooter ile 125cc scooter aynı fiyat neredeyse.
-
07 Haziran 2019, 16:43
Morphin adlı üyeden alıntı
Merhaba.
Scooterlar hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Bu nedenle yardımlarınızı rica ediyorum.
6 bin liraya kadar, sıfır veya ikinci el tatlı bir scooter bakıyoruz.
Şahsım adına güvenliği öncelikli olmalı ve motor uzun süre bakımsız kalsa dahi arıza çıkarmamalı.
Önerilerinizi alabilir miyiz?
yamaha delight.
-
07 Haziran 2019, 17:03
SYM nin Mio 100 diye bir modeli var, bütçeyi artırabilseniz aslında skuterinizi söylüyorum size, çift renk bir retro Peugeot Django 125
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
-
07 Haziran 2019, 17:06
Mondial revival önerebilirim. 50cc. Bizim üniversite çok fazla kullanan kız var. Kibar, küçük ve nispeten ucuz.
-
07 Haziran 2019, 17:38
Bugün 'Kuba Trendy 50' görmüş ve beğenmiş bu motor hakkında neler düşünüyorsunuz?
Sadece B ehliyeti var. Motor tecrübesi hiç yok.
-
07 Haziran 2019, 18:41
Kesinlikle Yamaha D’elight 115
O paraya bulabileceğiniz nadir Japon scooterlardan.
Retrovari Vespamsı görüntüsü ile kız arkadaşınız beğenecektir.
Onu beğenmezseniz Suzuki adress de olabilir.
Daha dengeli bir scooter ama tip olarak albenisi biraz daha az
Düzeltme
B ehliyeti ile maalesef bunları kullanamaz
-
07 Haziran 2019, 19:03
Sadece B ehliyeti var. Motor tecrübesi hiç yok.
Benim bile gönlümde taht kuran Mondial Revival o zaman
-
07 Haziran 2019, 19:24
Bazen Park yerinde görüyorum. Boya orijinal:
Hem de Honda
-
07 Haziran 2019, 19:42
hasmet adlı üyeden alıntı
Hem de Honda
Hemde kampana frenli
-
07 Haziran 2019, 19:50
O zaman 50 cc ile ilgili birkaç konu vardı forumda onlara bir bak hocam.
-
07 Haziran 2019, 20:20
-
07 Haziran 2019, 20:21
hasmet adlı üyeden alıntı
Duzgun kampana fren iyidir
guzel kavrar, fren tozu yapmaz. Bana oyle geliyor ki "kampana fren fobisi" olan arkadaslar dogru duzgun kampana frenli bir motosiklet kullanmamislar hic
Ilk motosikletimin kampana arka freni, simdiki motosikletimin brembo arka freninde daha iyi tutuyordu:
https://i.ytimg.com/vi/DPSmGM1Jjgg/maxresdefault.jpg
Yaw sorma gene banlandı galiba. Abs abs die sesleniyorum ama çıtı çıkmıyor
-
07 Haziran 2019, 21:21
Elliliğe falan bulaşıp, hem de B ehliyetle canavarların içine trafiğe salmayın bence arkadaşınızı. Mümkünse eğitim aldırın yada siz öğretin.
Yamaha delight eski kasalardan arastirin, kurye motoru olmadığından az km temiz makine bulabilirsiniz. 125lik 150lik commuterler kadar gidiyor, yakmiyor.Alçak selesi ile rahat hakimiyet saglayacaktir.(2016ya kadar eski kasa olmali-110 cc) Pofuduk da bi selesi var.Motor ufak hafif, kullanmayacagi zaman merdiven altına bile sığar. Yuz liraya yağı falan değişir.. Kadınların şekil şemalini begendigi bi motordur.
-
07 Haziran 2019, 21:45
kefkes adlı üyeden alıntı
Elliliğe falan bulaşıp, hem de B ehliyetle canavarların içine trafiğe salmayın bence arkadaşınızı. Mümkünse eğitim aldırın yada siz öğretin.
Yamaha delight eski kasalardan arastirin, kurye motoru olmadığından az km temiz makine bulabilirsiniz. 125lik 150lik commuterler kadar gidiyor, yakmiyor.Alçak selesi ile rahat hakimiyet saglayacaktir.(2016ya kadar eski kasa olmali-110 cc) Pofuduk da bi selesi var.Motor ufak hafif, kullanmayacagi zaman merdiven altına bile sığar. Yuz liraya yağı falan değişir.. Kadınların şekil şemalini begendigi bi motordur.
Kendim eğitmeyi düşünüyorum. Daha önce 4 kişi eğittim ve yüksek cc motorlarla problemsiz devam ediyorlar.
Trafik konusunda haklısınız fakat motoru genellikle Keşan bölgesinde kullanacak. İstanbul'a göre fazla trafiğin ve acelenin olmadığı bir bölge.
A ehliyeti olmadığı için 50cc'lik ufak bir motorla başlatıp daha sonra yeterli gelmediği durumda değiştirmeyi düşünüyoruz.
MTV ve Trafik sigortası olmayışı ayrıca cazip geliyor.
50cc fıtı fıtı güzel ve sorunsuz, ayrıca piyasası olan bir motor bakıyoruz bu nedenle.
Elimden geldiğince hepsinin yorumlarını okuyor ve incelemelerini izliyorum ama arkadaşların söylediği gibi 50cc'de çok fazla çeşit var ve ben hiç birini denemediğim için fikir dahi yürütemiyorum.
-
07 Haziran 2019, 22:07
Kendim eğitmeyi düşünüyorum. Daha önce 4 kişi eğittim ve yüksek cc motorlarla problemsiz devam ediyorlar.
Trafik konusunda haklısınız fakat motoru genellikle Keşan bölgesinde kullanacak. İstanbul'a göre fazla trafiğin ve acelenin olmadığı bir bölge.
A ehliyeti olmadığı için 50cc'lik ufak bir motorla başlatıp daha sonra yeterli gelmediği durumda değiştirmeyi düşünüyoruz.
MTV ve Trafik sigortası olmayışı ayrıca cazip geliyor.
50cc fıtı fıtı güzel ve sorunsuz, ayrıca piyasası olan bir motor bakıyoruz bu nedenle.
Elimden geldiğince hepsinin yorumlarını okuyor ve incelemelerini izliyorum ama arkadaşların söylediği gibi 50cc'de çok fazla çeşit var ve ben hiç birini denemediğim için fikir dahi yürütemiyorum.
Takdir sizin, trafik olmayan yerde bikac km mesafe için olabılır tabii, trafikte ise bildigimiz gibi sorun.Emaneten revivali kullanmisligim var, motor düz yolda da yokuşta da 47 kmh hız demedi.Maksimum 46, sağdan giden minibüsü sollamaya çıkamıyorsun. Gerçi bloğa dokunmadan limitor kaldırılıp 70 fln yapıyor diyorlar forumda yapanlar vardı. Yeni çıkan bi cok marka model elliliklerse fiyatını haketmiyor bence. B ehliyetle kullanilmaya başlandıktan sonra ehliyet parasından fazla giydirdiler üzerine. .2.el denk gelirse bilemem.Hayırlısı olsun.
-
08 Haziran 2019, 00:40
MimTolga adlı üyeden alıntı
SYM nin Mio 100 diye bir modeli var, bütçeyi artırabilseniz aslında skuterinizi söylüyorum size, çift renk bir retro Peugeot Django 125
Peugeot parça fiyatlarından haberiniz varmı bayım
-
08 Haziran 2019, 00:49
6 bin tl bütçe ile temiz yamaha delight bulmak zor.
Hee ikinci el temiz sym orbit II 50cc olabilir..
Veya
0km Kuba trendy 50 olabilir.kullananlar memnun..
Hee olmadi,
0 km Motolux rossi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)