Herkese merhaba,
Meşhur Vespa GTS 150'yi inceledik.
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=sWun48nvM0c
Herkese merhaba,
Meşhur Vespa GTS 150'yi inceledik.
İyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=sWun48nvM0c
Güzel olmuş. Elinize sağlık.
vespayı tanıtıp anlatmak için seni çok aramışlarmı diye düşünmeden edemedim.
Dünyanın fiyat/performans oranı en kötü olan motosikletleri... Bu arada İngiltere sitesindeki fiyatlarına baktım, GTS 125'in fiyatı 5199 £ (bizde 30000 TL), GTS 300'ünkü ise 4899 £ (bizde 59500 TL). Özetle, bunlar tüm dünyada "tutturabildiğine" şeklinde bir fiyat politikası güdüyorlar. Vespa'nın kazıkçılığı bizim distribütörlerin ve bayilerin kazıkçılığı ile birleşip üzerine insanımızın gösteriş budalalığı ve pahalı mal kullanmayı bir halt zannetmesi eklenince ortaya böyle fiyatlar çıkıyor. Bu devirde hala batmamalarını kazıklayabildikleri insan sayısının fazlalığına bağlıyorum. İkinci el ilanlarda 2007 model 135 bin km'de olanına 13500 TL istiyorlar. Yorum yapmamayım da forumdan atmasınlar.
Bende de bir tane olsun isterdim ama alınca üzerime çökecek kazıklanmışlık hissinin geçeceğine ihtimal vermiyorum.
Şimdi bu vespalar ederini karşılıyor mu? Pahalı olmasını gerektiren özellikleri nelerdir? Milyon km’leri mi görüyor yoksa hiç bozulmuyor mu?
2007 modeli 135.000 km de 13.000 TL ediyor , bence kimse kazıklanmış durumda değil.
Yani şimdi Vespa alırsanız 10 sene sonra 130.000km de yarı fiyatına verebiliyorsunuz ..
Bu arada 10 sene boyunca Vespa kullanmış oluyorsunuz ,
Zaten bir motorla 130.000km yaptıktan sonra , motor parasını çıkarmış oluyor ,
Bide üzerine yarı fiyatına satiyorsunuz daha ne olsun.
Tamam sıfırı şu an pahalı ama elbet kurlar aşağı inecek ,
Kış mevsiminde 2-4 yaş arası uygun fiyata bir Vespa almak hiç fena fikir değil bence ,
Dünya'da ilk scooteri üreten firma , hangi marka scooterin 15 sene önceki scooteri para ediyor veya yüzbinlerce km yapıyor .
Pahalı ama paranız boşa gitmiyor ..
kurlar nasıl iniyormuş aşağı? dış borç 450milyar usd geçmiş. Ülkede üretilen neredeyse hiçbir şey yok.Saman ithal eder hale gelmişiz. Kurlar inecek. Dolar en düşük 6 ya sabitlenir. Bakmayın şuan indiğine seçim öncesi gazalma olayları. Secim sonrasi tam gaz devam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Bu arada hükümette para bittiği için dolaylı vergiler daha da artacak, tek sefere mahsus varlık vergisi alinabilir diyor bir kısım uzmanlar 94 krizindeki gibi. Kur düşsün de motor alayım diyen arkadaş varsa o hataya hiç düşmesin, 24 hazirandan başlayarak herşete vergi gelecek. Alabilen şimdiden alsın.
İhracatın ithalatı karşılama oranı artmış. Millette para olmayınca...
Güzel inceleme, laf kalabalığı yok, her mevzuya değinilmiş, akıcı, samimî..
Beğenmesine beğendim ama daha çok görsellik kullanılmalı diye düşünüyorum. Göstergeden bahsederken bile göstergeler yok görüntüde. Başarılar, devam.
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Teşekkürler,olabildiğince akıcı olmaya çalışıyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
Değerli tavsiyeniz için çok teşekkürler,dikkat edelim bir dahaki videoda.
metin kardeş cbr 650r incelemesi ne zaman geliyo ?
İnceleme tarz güzel sonuçta emek var , emeğinize elinize sağlık .
Ben sanattan anlamam ama olay şöyle sür-relasit çalışma olmuş , bu formda parayı bulsa bile kaç kişi Vespa alır . Bu incelemenin toplumun az kesimine faydası var ... 😊🙈
Natirmort bir resim yapsanız , elma portakal resmi olsa hiç değil ise karnımız doyar 😂😂😂
yani parayı bulunca alacagımız motor ları incelemenizi öneririm .
Tek yapıcı eleştirim bu olur ,yoksa emeğinize tarzına bir laf demem .
Mesela 40-50 bin TL si olan adam hangi endruo yu alsa ,bana acaip faydalı inceleme olur😊 2008 model GS 1200 mi , yeni kasa NC mi , veya parasının bir kısmı nı tutar eski NC mi , tracer 700 mü , Triumph tiger 800 mü 2014 model gibi gibi ,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)