Beyler cup motorda performans nasıl artırabilirim
Beyler cup motorda performans nasıl artırabilirim
Neredeyse sınırsız seçeneğiniz var ama sorunuz eksik. Tam olarak neresinin performansını arttırmak istiyorsunuz ve ayırdığınız bütçe ne kadar? yurt dışından parça getirtmeyi göze alıyormusunuz, istediğiniz performans artışı ne kadar yüksek ve ne amaçla performansı arttırmak istiyorsunuz?
Üzerine yatarak (adana usulü) hızda %3-5 artış sağlanıyormuş.
gençliğimi gördüm sende
İyi lastik kullan. Yol tutuş performansını arttırmış olursun.
İyi yağla, güzelce ayarla, sağlıklı çalışma performansını arttırmış olursun.
Hız arttıracağına, hızlanma ve yakıt performansını arttır, derim. Adı üstünde Cub.
Chiep Urban Bike. Uygun Şehir Bisikleti. Dur-kalkda iyi olu, az yakacak.
Aç hava filtresini aç egzozu bi buyuk karburator tam bi ciğerlenir
Karbiratör muhtemelen 50cc'den 125cc ye kadardır. Sade 125cc blok için iğne değiştirsende karbiratörün dahada benzin geçirir. Ama daha fazla gazla hava gaz ayarı yapabilmek için dahada hava çekebilmesi gerek, buda açık ve performans açık hava filitresi gerek. Bendeki eksoz orjinal, ama 200-250cc motosikletlerle aynı büyüklükde. İyi ayarlasan torku yükselir, fazla tork sorun olursa, ön dişli bir büyütür veya arka dişli küçültürsün, vites araları genişler, alt ve orta devirlerde ne şahlanır nede fazla bağırır. Üst devirlere çıkmak zorlaşır. Neticede yakıtığïn yakıtdsn daha iyi verim alırsın. Ben redzona girmeden düz yolda 100ü görüyorum. 5-6 bin deviri geçmeden 60km/h civarı 1.5 litreyle 100km gidebiliyorum. Daha ne olsun.
Yola çıkmadan varsa ufak su dökülebilir. Ne kadar hafif, o kadar iyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)