Kask üzerine gelen baskı(Önemli)
Reklamlar
-
Arkadaşlar kolay gelsin. Kaskımı sele altına atmıştım fakat kaskı koyunca tam kapanmıyor sele altı. Bayağı zorlanıyor. Motoru çıkardıktan sonra kaskı kafama takacaktım unutup motoru çalıştırayım dedim. Seleye oturunca sele çıt diye kapandı . 10 saniye sonra farkedip kaskı çıkardım. kaskın arka birkaç yerinde hafif siyahımsı izler vardı(sele altında baskı uygulandığı için). Sonra kaskın arka taraflarına biraz baskı uyguladım hafif çıt çıt sesler geldi. Mt thunder 3 modeli 2017 üretim.
Sizce bir şey olmuş mudur?
Reklamlar
-
Dış kabuğa belki birşey olmamıştır ama asıl kafana gelecek darbeyi emen Eps köpük kırılmış gibi görünüyor. Foto eklersen daha net anlaşılır. Eğer Eps kirildiysa kask çöp. Artçı kaskı falan yaparım diye düşünme. Hemen yeni kask al. Motorcu muhabbetinin nmax videosunda kaski ters çevirip koyuyordu. Tekniği o sanırım.
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Dış kabuğa belki birşey olmamıştır ama asıl kafana gelecek darbeyi emen Eps köpük kırılmış gibi görünüyor. Foto eklersen daha net anlaşılır. Eğer Eps kirildiysa kask çöp. Artçı kaskı falan yaparım diye düşünme. Hemen yeni kask al. Motorcu muhabbetinin nmax videosunda kaski ters çevirip koyuyordu. Tekniği o sanırım.
Ben de ters çevirip koydum. Dış köpüğü elimden geldiğince baktım(pedleri çıkarmadan) fakat hasar yok gibi görünüyor. Dış kabuğa da beyaz ışığın altında baktım orada da hasar yok.
-
Wallahi kafa senin kafan. İçin rahat etsin istiyorsan durumun varsa kaskını yenilemeni tavsiye ederim.
-
MimTolga adlı üyeden alıntı
Katılıyorum. Riske atılacak, göz ardı edilebilecek bir nokta değil maalesef. Sürekli bir şüphe, tedirginlik içerisinde kaygının yarattığı semptomların ortaya çıkması sürüşteki konsantrasyonu da etkileyebilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)