Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Nasipse 2 güne alıyorum Lifan KPR200 2016

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı cgs35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Efendy06 paran yoksa diyorsun da bütçesi düşük parası olmayan bir adamın da Çinli alıp her gün tamirci ye gitmesi de adamı maddi olarak etkileyecek. Başkasını bilmem ama ben ucuz mal alacak kadar Zengin değilim ben fakir adamım aldım mı herşeyin en kalitelisini alırım.

"Dünyada hiç kimse hiçbir şeyi daha kötü yapmadan daha ucuza satamaz. Sadece bir malın fiyatına bakmak bütün hileleri kabul etmektir."
    10 küsür bin km mondial kullandım. Rutin bakımları haricinde sadece subap ayarı yapıldı. O iş öyle olmuyor. Ben 2 bine aldığımda mondiali, o ayarda cbf 5 bin liraya yakındı. 10 küsür bin km sonra sattığımda da yine cbf'nin yarı fiyatına sattım. Gezdiğim yanıma kar kaldı.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

peki biz 8500e kadar racing görünümlü ne alacaz :D yuki düşündüm burda bayisi servisi var ama bulunduğum şehirde satan yok :D uzun yol da gidemem
    altarnatifim kalmadı. ya ilanda ki olcak ya da başka racing bulabilirsem tabi. olmadı cf 150nk düşünüyorum

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Hocam belli olmuyor hayat. Acele etmediniz mi bir bakıyorsunuz bir ilan çkıyor karşınıza bir fırsta düşüyor buluyorsunuz seveceğiniz bir şeyi. O yüzden hayırlısı inşallah size de.
    Ayrıca 150nk kötü bir seçenek değil. Ama bence sadece 2 modelle sınırlamayın kendinizi.
    Bu arada hangi şehirdesiniz?

Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam belli olmuyor hayat. Acele etmediniz mi bir bakıyorsunuz bir ilan çkıyor karşınıza bir fırsta düşüyor buluyorsunuz seveceğiniz bir şeyi. O yüzden hayırlısı inşallah size de.
    Ayrıca 150nk kötü bir seçenek değil. Ama bence sadece 2 modelle sınırlamayın kendinizi.
    Bu arada hangi şehirdesiniz?
    Ordudayım ben hocam
    Yakın mesafe olarak; Ordu Giresun Samsun Trabzon Sinop Tokat Rize filan bakıyorum da, racing olarak bir motor bulamadım.
    Yuki 250 21R diye bir motor gördüm, çok iyi değil fakat görüntüsü çok güzeldi. Ama bu şehirlerde bulamadım. Bayisi servisi filan orduda da vardı.

Aklınıza gelen racing (yani ben görüntüsü heybetli dursun dedim, naked sevmiyorum) varsa motor yazabilirsiniz bakalım beraber. Hayırlısı olsun

Motosikleti
    Forza 250
    Diğer açtığın konuya verdiğim cevabı buraya tekrar koyuyorum belki okursun...

Alıntı MimTolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşük cc den racing olur mu bende muamma bu konu. Eciş bücüş otur, eğil babam eğil, her türlü role bürün tam reyzingecen reyzingemiyorsun çünkü motor gitmiyor.Hadi düz yol buldun bastın durmuyor. Amortisör gariban, fren gariban, lastik gariban.
    He Aprilla nın, Suzuki nin Kawasaki nin 125-250 cc üst kalite racingleri var mı evet var. Ama fiyatları....
    Benim fikrim racing denilen makina o ruhu yasamak için 600cc ve üstü 4 silindir olmalı. Kişisel fikrim lütfen kimse saldırmasın. Dediğim tarif dışında düşük cc reyzimsigiller bana eziyet gibi geliyor. Hele yeni başlayana.

Heyecanlı makine istiyorsan duku 200 abs bulabilirsin 13bin bandında. Hem abs li olur. hem karenajsız, koruma demiri de oldumu korkma düşmekten yatmaktan. Oturuş pozisyonu da pegler arkada ve yukarıda olduğu için reyzimsimtraktır. Tecrübe edindikten sonra da yavaş yavaş büyür motor ve sonunda 600 cc gerçek bir racing moatora ulaşırsın. Tabi tecrübe, eğitim ve uygun kafa yapısıyla.
    Selamlar

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Alıntı knuis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ordudayım ben hocam
    Yakın mesafe olarak; Ordu Giresun Samsun Trabzon Sinop Tokat Rize filan bakıyorum da, racing olarak bir motor bulamadım.
    Yuki 250 21R diye bir motor gördüm, çok iyi değil fakat görüntüsü çok güzeldi. Ama bu şehirlerde bulamadım. Bayisi servisi filan orduda da vardı.

Aklınıza gelen racing (yani ben görüntüsü heybetli dursun dedim, naked sevmiyorum) varsa motor yazabilirsiniz bakalım beraber. Hayırlısı olsun
    Üstadım motosikletinizin şeklinin sizi tatmin etmesi güzel bir şey. Düşük cc motosikletlerde performans arayamayacağımıza göre şekil ön plana daha çok çıkıyor tabi Lakin heybetli görünüm de maalesef düşük cc ve bütçeyle bulması kolay değil, bulsanız bile bulduğunuz aletin arıza ve yedek parça durumları nasıl onuda araştırmak lazım. İmkanınız varsa bayileri hatta tamircileri gezin, motosikletleri canlı görün derim ben. Belki ilginizi çeken bir model olur. Bu arada "altuner57" arkadaşımız Sinop'dan. Yakınsınız. Onun bir ara bir statör macerası olmuştu, facebook grubumuzda paylaşmıştı. İsterseniz ona ulaşıp servis, parça vesaire durumlarına dair bilgi alabilir, eğer kpr200'ü almasa o ne almayı düşünürdü diye sorabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------

Kusura bakmayın yeni farkettim: attığınız ilanlardan "çift silindir alaca..." diye devam eden başlıklı ilanın sahibi bahsettiğim arkadaş olması lazım. İlan sahibinin ismine bakınca farkettim. Aynı isim aynı şehir, muhtemelen bahsettiğim arkadaş kendisi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı knuis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ordudayım ben hocam

Kardeşim illa ss gorunumlu motor alacagim diyorsan,

Ya 2.el cbr125 al

Olmadi,daelim roadwin 250 al(kore mali)ama samuraya bulaşma
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Yuki pişmanlıktır.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)