r25'i almayı planlıyorum da 2017 model ve üstü ortalama 20-25 bin tl üstü absli mi alınır yoksa 15-20 bin arası 2016 model abs siz mi alınır değer mi ekstra paraya sizce?
r25'i almayı planlıyorum da 2017 model ve üstü ortalama 20-25 bin tl üstü absli mi alınır yoksa 15-20 bin arası 2016 model abs siz mi alınır değer mi ekstra paraya sizce?
Çok göreceli mesele bu. Abs yerine cbs alırım diyen de var ayağımla abs yaparım diyen de. Bana soracak olursanız abs. Ha ben çok yetenekliyim ve tecrübem var hiçbir koşulda tekerleri kitlemem frenlerimi ona göre diyorsanız abssiz almak sizin tercihiniz
evet aynı zamanda motor tecrübem olmadığını da belirtmem daha doğru olur
İzle ve kendin gör
ben abs nin çok faydasını görüyorum yerler ıslakken korkmadan fren kullanıyorum virajda tehlikeli durumlarda ani fren yaptığım oluyor banamısın demiyor kendi açımdan güvenli sürüş sağlıyor ama senin sorun bence abs li r25 e o para verilirmi olmalı yoksa herkes abs yi tercih eder
Model önemli değil her zaman abs li model tercih edin, motorumu alırken ilk baktığım nokta absli olmasıydı. 2-3 kere kazadan kurtarmıştır beni...
Abs'li alman çok daha iyi olur can güvenliğin için. Bir çift de kaliteli lastik, sonrası keyif...
R25'in fren ve amortisör tertibatı rezalet. Herşekil abs'li al yada alma. Kullanıcı tavsiyesi
Tecrüben yok ise kesinlikle ABS'li modelini alman gerekli. Pulsar RS200 aldım. ABS çok kez düşmekten kurtardı 1 haftada...
İki durumda da kötü, bir çok scooter'in cbs sistemi 5'e katlar R25'in fren performansı. Motosiklet çıkmaması gereken hıza çıkınca böyle oluyor demek ki, tıpkı MT 07'nin arka lastiğinin 180 olmaması gerektiği gibi, pazarlama adına yapılmış ve nice insanı da ölüme götürmüş / götürecek olan bir HATA !
Not : Abs'siz 7 000 KM , ABS'li 1 000 km tecribem var.
Foto PCX'i satıp, R25 aldığım güne ait, yani normalde açık kask ve ekipmansız kullanmam, sadece satın alma ve eve getirmek için idareten giyilmiş şeyler, zaten R25 ile olan sanırım ilk ve tek neşeli fotoğrafım.
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
R25 performans haricinde iyi bir motor değil bence.Frenlemesi zaten berbat bir de üstüne abssiz düşünemiyorum bile...R25’te iki kere lastik kitleyip yerlerde sürüklenmiş,taklalar atmış biri olarak söylüyorum:
-Tecrübe yoksa almayın şu apaçi motorunu.Çünkü motor hep hızlı gitme eğiliminde.Bas gaza bass! diyor hep.Basmassan bağırırım,yırtarım ortalığı diyor.7 bin devri geçince nooluyo lan diyon.Frenler zaten kötü,bi bakıyon g.tü başı oynamaya başlıyor.Yoruluyon yani.Viraj felan dönerken Ayetelkürsi okuyodum hep yemin ederim
- 2 kere o hataya düştüm.Mt-125 aldım absli.Mis gibi yemin ederim misss.Frenleme,gitme,kalma,durma,viraj alma vs çok güzel.Git sıfır mt-125 al tertemiz bin kardeşim.Benden sana tavsiye
Bazen ABS olsa bile teker kayıyor düşeyazıyorum. ABS olmasa nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum.
Sene 2019 da mühendislerin düşünüp icad ettiği, Bosch gibi, nissin gibi, firmaların argesine 10binlerce dolar para harcadığı güvenlik sistemini tartışıyoruz.
sdjhasdhaıshbdıpahsdıuhabsıdjbankjsdbakljsdb ayağımla abs yaparım ya yarıldım gülmekten böyle saçma sapan bilgiler vermeyin sonra gençler gidip alıp sakatlanıyor
tecrüben yoksa abs li al ne demek yahu gülmekten karnım ağrıda siz valentino rossimisiniz marguez misiniz arkadaşlar komik olmayın
Daha 2 saat önce abs sayesinde belkide sakatlıktan kurtuldum. Verilmiş sadakamızda varmış absli motor alıcak aklımızda çok şükür.
başlığın sonuna kadar okudum istanbu_gezg nerede yahu dedim. geç olsa da gelmiş. konuş reyiz meydan senin . insanlara abs farkındalığı yarat.
limon sıkan tayfa nerede, gelsin konuya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)