Siz seçin ben alayım :) Linkler konu da
Reklamlar
-
İyi ramazanlar
CBR 250 1.MOTOR
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92704326/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89386380/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92002091/detay
Racing istedim, bütçemi de 13 yaptım. Araştırmaya koyuldum
Bulabildiklerim bunlar (Daha iyisi varsa önerebilirsiniz)
Sizlerin yorumunu almadan direk balıklama atlayıp almak istemedim.
Gelelim kişisel yorumuma
Gönlüm direk gt250r den yana, heybeti yüzünden. 14 km de sanırım, 12 bine bağlarım ben onu fakat üzer mi emin değilim.
Kawasaki'ye de aklım gitmedi değil fakat 99 model olması biraz düşündürdü
Reklamlar
-
Anladığım kadarıyla motora yeni başlıyacaksın. Öncelikle foruma hoşgeldin diyip kazasız belasız sürüşler dilerim. Eğer ilk motorun ise benim tavsiyem nacizane naked ile başlaman. Genelde racing ile yeni başlayanlar ergonomisi el vermediği için soğuyor 2 tekerden. Ben birde böyle konuşlarda biraz düz kafalıyım 12-13 liralara çıkıcaksam 250cc sınıfında o motor yeni olmalı en azından 2017 km üstü olmalı. Bu fiyatlara bu motorlar bel büktürebilir belli bi yerden sonra. Kendi motorunu övüyo diye olmasın ama pulsar 200 ns bakabilirsin. Onun dışında eğer bütçeye 3-4 daha ekleyebilirsen 250 NK, BN 251 vb gibi motorlarada göz atabilirsin. He illede racing istiyosan rs 200 candır o fiyatlar içinde.
-
99 modelden uzak dur yoksa çok masraf edersin,cbrlar temiz gibi dursa da ilanlarda plaka yok ve bu bir soru işareti?? Bajaja da bulaşma
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
99 modelden uzak dur yoksa çok masraf edersin,cbrlar temiz gibi dursa da ilanlarda plaka yok ve bu bir soru işareti?? Bajaja da bulaşma
hteligul adlı üyeden alıntı
Anladığım kadarıyla motora yeni başlıyacaksın. Öncelikle foruma hoşgeldin diyip kazasız belasız sürüşler dilerim. Eğer ilk motorun ise benim tavsiyem nacizane naked ile başlaman. Genelde racing ile yeni başlayanlar ergonomisi el vermediği için soğuyor 2 tekerden. Ben birde böyle konuşlarda biraz düz kafalıyım 12-13 liralara çıkıcaksam 250cc sınıfında o motor yeni olmalı en azından 2017 km üstü olmalı. Bu fiyatlara bu motorlar bel büktürebilir belli bi yerden sonra. Kendi motorunu övüyo diye olmasın ama pulsar 200 ns bakabilirsin. Onun dışında eğer bütçeye 3-4 daha ekleyebilirsen 250 NK, BN 251 vb gibi motorlarada göz atabilirsin. He illede racing istiyosan rs 200 candır o fiyatlar içinde.
İlginizden dolayı teşekkürler
Hyosung gt250r ye sıcak bakıyorum şuan da https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-orjinal-689386380/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------
Güncel olarak 7500'e bunu buldum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-tertemiz-600cc-gorunumlu-son-3-gun-7500-son-689498718/detay
Araştırdım, çok iyi yorumlar okumadım fakat, fiyat olarak 7500 gayet ideal geldi ve iyi şekilde kullanırsam sorun çıkartır mı acaba
-
Hocam tek meselenin sıkıntı çıkarıp çıkarmaması olduğunu sanmıyorum. Yedek parçasını gerektiğinde bulabilmeniz de önemli. Yedek parçaya istediğinizde ulaşabileceğinizi bilmeniz lazım. Onu da sorup araştırıp öğreneceksiniz.
-
Tek diyeceğim ZX-9R ı seçeneklerden çıkar. İlan açıklaması bile "Sıkıntı sız". Adam "sıkıntı veya sıkıntılı" yazacakmış galiba, son saniye fikir değiştirip "sız" ekini eklemiş
Ayrıca o motor 5. veya 6. 30bin km yi çoktan devirmiştir. O fiyata yüksek hacimde temiz SS bulman zor demiyorum, imkansız diyorum.
-
Bu motorların hiçbiri alınmaz diye düşünüyorum.
Galericiden olmayan, süslü püslü karartılmış fotoğraflari olmayan, parlatilmamiş ve plakası gözüken "normal" motorlara bakın.
Zx9 un son sahibi olmayı göze alıyorsanız direk onu alın )
-
Hondayı al,başına bela alma
-
99 ZX9R için bir şey demeye gerek yok. Elinizde patlar.
Hyosung sıfırken bile servis ve parça problemleri vardı. Üstelik artık satışta olmayan bir modeline bakmak banan hiç mantıklı gelmiyor.
Bu bütçe ile daha temiz CBR bulunabilir.
Tavsiyem bütçeyi biraz artırmanız yönünde olacak. Neticede 13 bin lira bağlayacaksınız. bir iki bin lira ilave ile çok daha temiz, yeni kasa cbr250 bulunabilir. Aslında R25 tavsiye edeceğim ancak bütçe sebebi ile pek mümkün değil maalesef.
-
yeni baslayacaksan racing alma
asla abs olmayan arac alma
tecrubeyle sabittir
-
Düşük cc den racing olur mu bende muamma bu konu. Eciş bücüş otur, eğil babam eğil, her türlü role bürün tam reyzingecen reyzingemiyorsun çünkü motor gitmiyor.Hadi düz yol buldun bastın durmuyor. Amortisör gariban, fren gariban, lastik gariban.
He Aprilla nın, Suzuki nin Kawasaki nin 125-250 cc üst kalite racingleri var mı evet var. Ama fiyatları....
Benim fikrim racing denilen makina o ruhu yasamak için 600cc ve üstü 4 silindir olmalı. Kişisel fikrim lütfen kimse saldırmasın. Dediğim tarif dışında düşük cc reyzimsigiller bana eziyet gibi geliyor. Hele yeni başlayana.
Heyecanlı makine istiyorsan duku 200 abs bulabilirsin 13bin bandında. Hem abs li olur. hem karenajsız, koruma demiri de oldumu korkma düşmekten yatmaktan. Oturuş pozisyonu da pegler arkada ve yukarıda olduğu için reyzimsimtraktır. Tecrübe edindikten sonra da yavaş yavaş büyür motor ve sonunda 600 cc gerçek bir racing moatora ulaşırsın. Tabi tecrübe, eğitim ve uygun kafa yapısıyla.
Selamlar
-
paranın yettiği motorlara bakıyorsun, olmaz
tecrübenin yettiklerine bakmalısın
cbr250r, gt250r ve zx9r kıyasa sokulacak motorlar değil
motosiklet alma işini biraz ertelemeni, biraz forumda gezinip okumanı tavsiye ederim
-
Racing motor ne ya? Yok öyle bir motor türü.
-
İlk sıradaki motosiklet+bol pazarlık diyorum
-
Hyosung' u tercih etmeni öneririm, böylelikle motosiklet tamircilerini ve yurt dışından parça siparişi yöntemlerini hızlıca öğrenebilirsin. Tabi bulabilirsen...
Biri senden önce davranmış anlaşılan Kim olabilir ki? Kesin forumdandır
Bu durumda size en mantıklı seçenek CBR250R kalıyor.
Kawasaki ZX-9 konusuna gelirsek, yakında masraf çıkartmayacak olsa o fiyata verilmezdi. Bunu kabulleniyorsanız, sürprizleri sever, baş edebilirseniz onu da önerebilirim ancak tecrübeniz yeterli değilse son motosikletiniz olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)