FİYATLAR HEMEN HEMEN AYNI AMAÇ HEM ŞEHİR İÇİNDE HEMDE OLASI BİR DURUMDA ŞEHİRLERARASI UZUN YOL YAPABİLECEK AZ YAKACAK ÖMÜRLÜK BİR MOTOR
FİYATLAR HEMEN HEMEN AYNI AMAÇ HEM ŞEHİR İÇİNDE HEMDE OLASI BİR DURUMDA ŞEHİRLERARASI UZUN YOL YAPABİLECEK AZ YAKACAK ÖMÜRLÜK BİR MOTOR
V15'i kullandım güzel motor ama tercihimi YS125'ten yana kullanırdım. V15'in geleceği yok ama Yamaha YS125'in paçalarını hep getirir. Bajaj'ın bu sene birşey getirdiğini yada sattığını görmedim şuana kadar.
İkiside değil
2.el düzgun Mt125 al keyfine bak.
Su sogutma,6vites,kalite fren ve suspansiyon az yakit...
Hee 2.ele yanaşmam denilirse..
0km Tvs Rtr 180
Bakan yerine Ys125 almalısın ama Neden cbf150 değil?
motorsiklete ayırabileceğim bütçe en fazla 13.000 tl üstü motorlara anca vlogların videolarını izleyebiliyorum motor fiyatları malum.aslında cb 125f te var listemde ama bu ikisi ağır basıyor
Orjinal İlk Sahibinden 1700 km de
İlan No: 695010622
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...95010622/detay
6100₺’ye sıfırı vardı vay be.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2017-yeni-yamaha-ys-125-ler-tum-renkleri-ile-stoklarimizda-447656975/detay/
2017 model yamaha ys 125 e bu para verilir mi sizce sırf japon diye,sanki iki yıl geriden başlamış oluyorsun tamam trafiğe çıkış 2019 olacak ama model 2017
ikisinide kullanmadım ysnin ybrden çok farkı olduğunu düşünmüyorum. düşük km ybr bulur kalan parayla aksesuar alır ömür boyu mutlu mesut binerdim. uzun yolda bajajdan daha konforlu gidicegine eminim
Aynen katılıyorum düşük km li ybr alınabilir. Ha illaki ikisinden birisini seçecek olsam tabii ki de Yamaha ys 125 ten şaşma.
bajaja biraz daha tipten kurtarıyor ama yine de almazdım
bence yamaha tip olarak bajaj dan daha iyi bajajın avantajı abs li olması ama sadece ön teker..150 cc motor euro4 full enjeksiyonlu ve abs li 11.000 tl civarı başka bir model yok bu özelliklerde o fiyattta
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:44 ----------
2. el mi diyorsunuz bu paraya yani rodajı kendim yapamayacağım
Cb 125 f alırdım o tarz bir şey alacak olsam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)