yeni aldigim CRF 250L sifir motora 410 tl sigorta cikti cok degilmi birde uygun diyorlar haziranda articak diyorlarsa hersey artiyor zaten farkindayiz
yeni aldigim CRF 250L sifir motora 410 tl sigorta cikti cok degilmi birde uygun diyorlar haziranda articak diyorlarsa hersey artiyor zaten farkindayiz
piyasada dolaşan söylentiye göre ev, araç vs. vergilerine herkes için 1 defalık ek ödeme gelecekmiş, çok da ağlaşmayın
öncelik sigorta aslında aracına değil. sürücüye yapılıyor gibi düşün. yani senin genç olman kaç yıldır motosiklet sahibisin kaç kazan var gibi etmenler var. ama ilk defa motor aldıysan kendi üzerine bu fiyat da normal. yani 125 de olsa 1000 de olsa aynı para çıakrdı 3 aşarı 5 yukarı
2-3 ay önce birisi de herkese 350 cıkıyor bana neden 370 gibi birşey acmıştı da linç edesim gelmişti s
2016 idi galiba 150cc ilk motosikletimi aldığımda 930tl sigorta ödemiştim. Son 2 yıldır 430 ve 445 tl ödedim. Günlük 1,5tl bile değil ve trafikte karşı tarafa vereceğiniz tüm zararları karşılıyor. O yüzden çok değil, gayet normal bence.
trafik sigortası tamamen kişinin yaşına,kaza yapıp yapmadıgına göre çıkıyor
ilk motorsa yüksek çıkar ama 2.seneden sonra yavaş yavaş düşer.
ilk sene bana 370 tl
2.sene 284 tl
3.sene 248 tl çıktı.
bu arada yaş 58
265 tl anadolu sigorta suzı gsx 250r ıcın gecen hafta yaaptırdım
Sigorta firmaları beni kaybetti artık, bundan sonra ne sigorta ne muayene ne de vergi... eşşek niyetine binecem, zaten benzine dünyanın vergisini veriyoruz yeter ulen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)