Ucuz Motosiklet Çantaları (Aliexpress)
Reklamlar
-
Sponsor Firma
Reklamlar
-
başkan camelbaglı bişey yokmu ya
-
Hocam ürünler için sağolun lakin bir kaç görüş belirteyim.
Depo çantası gerçekten givi ise iyi fiyat, değil ise o tipte o fiyat civarında Türkiye'de de çantalar var. Hatta daha ucuza hem de yurtdışı kargo derdi ve gümrük derdi olmadan.
Kuyruk çantası da aynı şekilde çok daha uyguna ve yerli olarak var.
-
orjinal markaların hiçbiri aliexpress e girmiyor. Sitedeki marka görünen herşey sahte aynı givi çantnanın farklı bir çok marka adıyla açılmış farklı linkleri mevcut https://tr.aliexpress.com/item/Su-ge...13339.128551.0
-
İkinci linkteki (arka yan çantalardan) ben aldım hala da mevcut. Ancak motorda fotoda gösterildiği gibi durmuyor içe doğru büzülüyor bilginize.
-
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
İkinci linkteki (arka yan çantalardan) ben aldım hala da mevcut. Ancak motorda fotoda gösterildiği gibi durmuyor içe doğru büzülüyor bilginize.
İçine plastikten şeritler yapmışlar öyle şeklini koruyor.En azından benimkinde geldi beraber..Satıcıdan satıcıya değişiyor
-
Ben de bunlardan bir takım sipariş verdim. Kısmetse yarın gelir, bakalım nasıl birşey çıkacak
-
Aliekspres artık eskisi gibi ucuz olmayacak. Yeni çıkan kanunla beraber ürün satış fiyatına %58 vergi (gümrük+kdv+ötv) eklemeyi unutmayın
-
Bilmiyorsanız yazmayın, %58 vergi diye bir şey yok. %20 gümrük vergisi var. Bazı ürünlere de ek %20 ÖTV eklenecek. KDV yok.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
Hocam ürünler için sağolun lakin bir kaç görüş belirteyim.
Depo çantası gerçekten givi ise iyi fiyat, değil ise o tipte o fiyat civarında Türkiye'de de çantalar var. Hatta daha ucuza hem de yurtdışı kargo derdi ve gümrük derdi olmadan.
Kuyruk çantası da aynı şekilde çok daha uyguna ve yerli olarak var.
link var mı bi bakmakta fayda var...
-
Bu yeni düzenlemede gümrük vergisi ve olursa ötv nasıl ödeniyor.Kapıdamı.
-
muyago adlı üyeden alıntı
link var mı bi bakmakta fayda var...
Hocam kuyruk çantası için mi sordunuz linki yoksa depo çantası çin mi? Depo çantası için sordu iseniz, tex, forte gt, armode, dot cycle gibi markaların çantalarına bakabilirsiniz. Kuyruk çantası için ise:
http://eyupto.com/ sitesine yada direk sahibindendeki ilanlarına bakabilirsiniz;
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...70885587/detay
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Tasarım ilginç, 3lü ve plastik kapaklı heybe çanta ilk defa gördüm. Gelince bir incelemesini paylaşırsın artık hocam
Yalnız yan çantaların arkasının yan çanta demiri gibi birşeyle desteklenmesi iyi olur gibi. Virajlarda sağa sola sallanır yoksa o çantalar.
-
emenyasin adlı üyeden alıntı
teşekkür ettim şimdi inceliyorum hepsini...
-
Güzel paylaşımlar,ellerinize sağlık
-
-
MotoCentric olanı aldım gayet iyi çanta,gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Ama çanta biraz büyük 1.75 ve üzeri boyundaysanız daha şık durabilir.
-
computeus adlı üyeden alıntı
Bilmiyorsanız yazmayın, %58 vergi diye bir şey yok. %20 gümrük vergisi var. Bazı ürünlere de ek %20 ÖTV eklenecek. KDV yok.
Ben de bir yerimden element uydurmuyorum. Haberlerde okuduğumu gördüğümü söylüyorum
Gerçi başka bir haber sitesinde de bambaşka rakamlar var
-
Her ürün ÖTV'ye tabi değil. KDV hiç alınmıyor. Sadece gümrük vergisi var.
-
06 Haziran 2019, 23:59
Eyer şeklindeki sert çantalardan Türkiye de satan var mıdır acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)