Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yazlık bot tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Merhabalar

Yazlık bot ne tavsiye edersiniz? Hafif, havadar, kışın hiç giymeyeceğim için sadece yaz amaçlı, korumaları doğru düzgün, ergonomik güvenilir bir bot arıyorum, tabi ekonomik olması da hepimizin istediği gibi tercih ama ucuz olsun derdinde değilim. Yds yazlık var ama deri olması sanki pek hava almayacak izlenimi veriyor, kışlığından çok memnunum ama ayaklarım yanıyor bu günlerde, kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Scoyco, rockwell, 4rides, tcx gibi bir çok marka var, bunlardan kullananlar olumlu/olumsuz deneyimlerini paylaşabilir mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4Riders almistim yazlik, yanlarinda ve onunde ruzgar alan kisimlari var, scooter kullandigim icin az performans sagliyor muhtemelen benim icin. Motosiklet kullanicilarinin daha cok isine yarayabilir. 200-250TL gibi bir fiyata almistim yaza girmeden once.

Istanbul sicaklari ilk kez dun basladi, performansini ben de yakindan takip edecegim botlarin.
    Metela bunu beğendi.

4riders ın uzun botlarını kullanıyorum hem yazlık hem kışlık,ayağı biraz terletiyor ama korumaları iyi fiyatına göre

Kışlık botla bi kaza geçirdim şubat ayında buzda kaydım hızım 20 falandı ama motoru tutamadım ve yan yattım ayağım altında sıkıştı burun kısmı yeri topuk kısmı ise motoru tuttu ayağımı zor çektim altından bot giymesem büyük ihtimal ne parmaklarım kalırdı ne topuğum sadece zedelenme oldu 2 güne düzeldim.
    Metela bunu beğendi.

Motosikleti
    rx3
    Rockwell bot aldım. Gayetde memnunum. 45 numara kullanıyorum 46 sipariş vermiştim. Düşük hızlarda korumaları yeterli olacak gibi. Havalandırmaları da harika.
    Metela bunu beğendi.

Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    yds nin yazligiyla kapadokya ya gitmistim gecen yaz.o ic anadolunun kavurucu sicagina ragmen bir sıkıntı yaşatmamıştı.yerli malini tercih edelim
    Metela bunu beğendi.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    4riders aldım 41 no ufak giyemedim uygun veririm isteyene. 240tl

https://www.motomax.com.tr/4riders-breeze-evo-bot
    Metela bunu beğendi.

Rockwell kullanıyorum bağcıklarını sıkan yerler kumaş onları deri ile değiştirdim.Yoksa sürekli bağlarken kopuyordu.
    Metela bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    240tl uygun mu hocam Allah aşkına? 1 2 ay önce sıfırları zaten 199tl idi. Bende o zamanlar kışlığını aldım...

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı Remzidemir41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    240tl uygun mu hocam Allah aşkına? 1 2 ay önce sıfırları zaten 199tl idi. Bende o zamanlar kışlığını aldım...
    Şimdi alabilen varsa buyursun geçen senede dolar 4 liraydı mesela. git bakalım 4 liradan veriyorlarmı. geçen ay r25 26 bindi şimndi 27.350 hey yavrum.

sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax
    4riders botlarda korumalar sağ sol tpouk kemiğine denk gelmiyor.Neyi koruduğu meçhul...

Merhaba,

TCX Airtech Evo Goretex kullanıyorum. Uzun çizme şeklinde olduğundan aşırı sıcaklarda bir miktar rahatsız ediyor ancak genel olarak gayet memnunum.

700 küsür liraya almıştım iki sezon önce. Muhtemelen uçup gitmiştir şimdi fiyatı.
    Metela bunu beğendi.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    YDS' nin yazlık modellerini tavsiye ederim. Dayanıklı, sağlam ve cidden havadar. Senelerdir kullandığım model, iç tabanı parçalandı iki kez değiştirdim, cırtı bitti yenilettim, sürekli kullanıyorum ve dördüncü senesinde. Tavsiye ederim.
    Metela bunu beğendi.

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Herkese teşekkürler.

Falcon velocity racing aldım, ikinci el ama çok temiz, neredeyse hiç kullanılmamış, normalde ikinci el ayakkabı asla almam ama işime geldi, korumaları üst düzeyde, havalandırma kanalları var, bilek kısmı ideal derecede uzun ve cırtlı, ancak yaz için biraz muamma, uzun yol için kesin en sıcak hava bile olsa kullanırım, şehir içinde de aşırı sıcak olmayan havalar için bence hiç sorun çıkartmaz.

bunun dışında 4riders a bakmaya karar verdim, bir tane ekonomik, sıfır ve sadece yaza özel olsun istedim, 4riders city modelini düşünüyorum, kullanan iki arkadaşım tavsiye etti, tek sorunu bağcıklı olması, aramızda kullanan varsa iyi kötü yönlerini paylaşmalarını bekliyorum.

Motosikleti
    MT-07 &MT125
    Alıntı trancexp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi alabilen varsa buyursun geçen senede dolar 4 liraydı mesela. git bakalım 4 liradan veriyorlarmı. geçen ay r25 26 bindi şimndi 27.350 hey yavrum.
    r25 27.900

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı trancexp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    r25 27.900
    Şuanki fiyatına ötv eklersen 30132tl olacak. Güncelleme, yuvarlama ve bir dahaki ay zammını koyunca 31000tl fiyatı olacağını şuraya not etmek istedim.
    trancexp bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı Metela adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkürler.

Falcon velocity racing aldım, ikinci el ama çok temiz, neredeyse hiç kullanılmamış, normalde ikinci el ayakkabı asla almam ama işime geldi, korumaları üst düzeyde, havalandırma kanalları var, bilek kısmı ideal derecede uzun ve cırtlı, ancak yaz için biraz muamma, uzun yol için kesin en sıcak hava bile olsa kullanırım, şehir içinde de aşırı sıcak olmayan havalar için bence hiç sorun çıkartmaz.

bunun dışında 4riders a bakmaya karar verdim, bir tane ekonomik, sıfır ve sadece yaza özel olsun istedim, 4riders city modelini düşünüyorum, kullanan iki arkadaşım tavsiye etti, tek sorunu bağcıklı olması, aramızda kullanan varsa iyi kötü yönlerini paylaşmalarını bekliyorum.
    Falcon değil de Forma Velocity olabilir mi? Bu model bende de var üst kısımları içe doğru bükülme yaptı. Hadi sol ayağı anlarıö vitese vura vura oldu dicem sağ ayak da aynı şekilde içe doğru kırıldı. Vitesle de bu kadar çabuk kırılmaması lazım o da ayrı konu. Motomax a gönderdim, tamiratı mümkün değil dedi. Bot kaldı öyle..

Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    2 yıldır kullanıyorum memnunum. gore-tex olmasınden dolayı hem terletmiyor, hem de üşütmüyor. ayrıca full koruma ve çok rahat.

"Dainese R Trq-Tour Gore-Tex"

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Metela bot almıs ama arayanlar için bilgi mahiyetinde;

Formanın yazlik racing botunu dört yıldır kullaniyorum kar kiş harici..Burun ve töpuk korumaları ozellikle güven veriyor, yan dislari da sert, içe bakan tarafı daha esnekçe.Test imkanı olmadı umarım olmaz.Botun şekli şemalinde değişme olmadi, açılan yırtılan yeri de yok.Bekledigimden fazlasini buldum diyebilirim saglamlik manasinda. Avm harici yurunmuyor yorar, çantaya spor ayakkabi atmak şart..

Burundan güzel hava alıyor yanlardan hava akışı hissetmesem de havalandırmasi mevcut terletmiyor.Tabanları islak zeminde zamk gibi yapişmasa da sıkinti yasatmadı.Benzer başka bot ile kıyas imkanim olmadı kullanmadigimdan.
    orumcekadam bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)