Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sizce hangisi mantıklı olur ?

REKLAM ALANI

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-orjinal-689386380/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-sahibinden-temiz-pulsar-rs200-abs-li-691917866/detay

Boy 1.66
    Sizce hangi motor mantıklı olabilir ?
    Samsunda yaşadığığm için samsun olarak baktım
    Öneri yapabilirmisiniz racing olarak bakıyorum da, teşekkür ederim dostlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hysung u bilmem ancak pulsar daha 2018 basında 9 bin tl'e satılıyordu ikinci eli. cok zamlandı coook.

hyosung beygir ve cc olarak daha yüksek ancak 5 vites. fakat yakıt tankını gördüğün üzere biraz abartı; 17 litre ne la, 15 yapıp insan gibi boyutlarda yapaymışlar keske.

boy olarak yukseklık farkı yok o kısım seni etkilemez; tipini sevmesem bile hyosung f/p olarak bajajdan daha iyi.

Malzeme Kalitesi olarak arkadaşlar yorum yapar

selamlar
    benim korkum boy sorunu olması ve hyosungun malzeme kalitesi çok kötü diyolardı

pulsarın rs200 ü dediginiz gibi 13 e doğru kaymış bulunmakta.
    ilanda ki hyosung da full beyaz aslında görüntü olarak bakarsak rs200 daha güzel duruyor muhtemelen rs200 e doğru kayıcam gibi..

mevcutta cbr125 var. 2005 model eski bayağı. kücük motor normal cbr 125 gibi değil bi racing heveslendim de sormadan almak istemedim
    ilanda ki 2 motordan birini almayı düşünüyorum

altarnatif o fiyat bandında varsa karadeniz bölgesinde ona da yönlenebilirim arkadaşlar

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    İlk ilanı direk geçebilirsiniz. Hyosung için yazdığına bakarsanız vatandaş demiş ki; "-250 lik olmasına rağmen 600 lük görüntüsü vardır. 600 lük motorlar gibi 2 silindirlidir. Zorlamadan ibrede 195 i gördüm." Bu adamdan motosiklet alacağıma kurye arkadaşlardan almayı seve seve tercih ederim. Nedense kurye motosikletlerini seviyorum, iyi kötü motosiklete bakıyorlar en azından. Hatta bazıları gerçekten iyi bakıyor.

İkinci ilandaki motosiklet ise daha alınabilir görünüyor. Ancak yine de Bajaj Pulsar, özellikle RS200' ü kişisel olarak önermiyorum. Nedenlerini merak ederseniz biraz araştırmanız yeterlidir. Hiçbir Bajaj' ı önermiyorum. Sadece Boxer alınabilir ve hatta güzel bir motosiklet diyebilirim. Bunlar kendi görüşlerim, Bajaj' dan çok memnun olan arkadaşlarımız da var.

Tahminen 12-13 bin aralığında motosikletlere bakıyorsunuz. Önünüzde güzel birçok seçenek var, yerinizde olsam biraz daha araştırır ve farklı markadaların adını bile duymadığım motosikletlerine de göz atardım.

Farklılık, konfor ve tarz arıyor, sürat istemiyorsanız Suzuki VanVan 125 harika olurdu. Tabi cc motosiklete o verilirmi diye düşünebilirsiniz. Örnek olması açısından söylemek istedim.

Bu kulvarda, çıtayı bir şekilde 3.000-4.000 kadar daha yükseltebilirsen güzel görünen ve uzun süre binebileceğin iki motosiklet var.

Yamaha R25

Honda CBR250R

Biraz da pazarlıkla bu ikisini alabilirsen gerçekten memnun kalabileceğini düşünüyorum.

Veya dediğim gibi, farklı marka modelleri incelersek ilginç ve güzel modeller göreceksiniz. Mesela;

RKS Winner 200

KTM DUKE200

Kawasaki Ninja 250SL

Bir göz atın isterseniz. Sizin için Samsun' dan...

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk ilanı direk geçebilirsiniz. Hyosung için yazdığına bakarsanız vatandaş demiş ki; "-250 lik olmasına rağmen 600 lük görüntüsü vardır. 600 lük motorlar gibi 2 silindirlidir. Zorlamadan ibrede 195 i gördüm." Bu adamdan motosiklet alacağıma kurye arkadaşlardan almayı seve seve tercih ederim. Nedense kurye motosikletlerini seviyorum, iyi kötü motosiklete bakıyorlar en azından. Hatta bazıları gerçekten iyi bakıyor.

İkinci ilandaki motosiklet ise daha alınabilir görünüyor. Ancak yine de Bajaj Pulsar, özellikle RS200' ü kişisel olarak önermiyorum. Nedenlerini merak ederseniz biraz araştırmanız yeterlidir. Hiçbir Bajaj' ı önermiyorum. Sadece Boxer alınabilir ve hatta güzel bir motosiklet diyebilirim. Bunlar kendi görüşlerim, Bajaj' dan çok memnun olan arkadaşlarımız da var.

Tahminen 12-13 bin aralığında motosikletlere bakıyorsunuz. Önünüzde güzel birçok seçenek var, yerinizde olsam biraz daha araştırır ve farklı markadaların adını bile duymadığım motosikletlerine de göz atardım.

Farklılık, konfor ve tarz arıyor, sürat istemiyorsanız Suzuki VanVan 125 harika olurdu. Tabi cc motosiklete o verilirmi diye düşünebilirsiniz. Örnek olması açısından söylemek istedim.

Bu kulvarda, çıtayı bir şekilde 3.000-4.000 kadar daha yükseltebilirsen güzel görünen ve uzun süre binebileceğin iki motosiklet var.

Yamaha R25

Honda CBR250R

Biraz da pazarlıkla bu ikisini alabilirsen gerçekten memnun kalabileceğini düşünüyorum.

Veya dediğim gibi, farklı marka modelleri incelersek ilginç ve güzel modeller göreceksiniz. Mesela;

RKS Winner 200

KTM DUKE200

Kawasaki Ninja 250SL

Bir göz atın isterseniz. Sizin için Samsun' dan...
    selamlar
    abs nedeniyle rs-200 daha mantıklı geliyor bana hocam sizin düşünceniz nedir
    r25-cbr250 16-18 bin bandında. benim bütçem 10-13 maximum
    racing düşündüğüm için diğerlerine hiç bakmadım zaten fakat kawasaki ninja 250sl de iyi gibi daha kaliteli sanırım ama abs yönünden pulsar rs200 öne çıktı bende

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı knuis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar
    abs nedeniyle rs-200 daha mantıklı geliyor bana hocam sizin düşünceniz nedir
    r25-cbr250 16-18 bin bandında. benim bütçem 10-13 maximum
    racing düşündüğüm için diğerlerine hiç bakmadım zaten fakat kawasaki ninja 250sl de iyi gibi daha kaliteli sanırım ama abs yönünden pulsar rs200 öne çıktı bende
    Pulsar ile ilgili şikayetlere bir göz atın. Eğer sizin için sorun yok ise tercih edebilirsiniz. Pulsar biraz şans işi, şansınız varsa iyi, yoksa can sıkan birine denk gelirsiniz. Facebook ve benzeri sosyal medya hesaplarından kendileri hakkındaki kötü yorum ve fikirleri, yaşanan sorunları çözmektense silip insanların gözünden saklamaya çalışan bir firmaya ise ne kadar güvenilebilir, orası tartışma götürmez.
    efendy06 bunu beğendi.

Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Sizin boyunuza göre hyosung kesinlikle olmaz diyebilirim. Oturuş pozisyonu çok yatık kullanımı çok zor rahatsız. 2 gram gösterişli olsun diye kesinlikle o acıya ve kullanım zorluğuna değmez.(Eski gt250r kullanıcısıydım)
    Tabi yine sizin kararınız ama racing kararınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. dik oturuş pozisyonuyla sizin ihtiyaçlarınız görebilecek gerçekten güzel gösterişli modeller var mesala Mt25 gibi. Tabi yinede karar sizin.
    Racing güzel hoş ama acısı da boş değil :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Ek olarak o arkadaş nasıl "Zorlanmadan 195" görmüş o da ayrı bir konu. Hyo yu seçerseniz en azından başka bir satıcıdan alın derim. (Kesinlikle)
    Bu konuda Yukarıda "Kural Z" arkadaşımız güzel yazmış
    efendy06 bunu beğendi.

Alıntı Seramik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin boyunuza göre hyosung kesinlikle olmaz diyebilirim. Oturuş pozisyonu çok yatık kullanımı çok zor rahatsız. 2 gram gösterişli olsun diye kesinlikle o acıya ve kullanım zorluğuna değmez.(Eski gt250r kullanıcısıydım)
    Tabi yine sizin kararınız ama racing kararınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. dik oturuş pozisyonuyla sizin ihtiyaçlarınız görebilecek gerçekten güzel gösterişli modeller var mesala Mt25 gibi. Tabi yinede karar sizin.
    Racing güzel hoş ama acısı da boş değil :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Ek olarak o arkadaş nasıl "Zorlanmadan 195" görmüş o da ayrı bir konu. Hyo yu seçerseniz en azından başka bir satıcıdan alın derim. (Kesinlikle)
    Bu konuda Yukarıda "Kural Z" arkadaşımız güzel yazmış

Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pulsar ile ilgili şikayetlere bir göz atın. Eğer sizin için sorun yok ise tercih edebilirsiniz. Pulsar biraz şans işi, şansınız varsa iyi, yoksa can sıkan birine denk gelirsiniz. Facebook ve benzeri sosyal medya hesaplarından kendileri hakkındaki kötü yorum ve fikirleri, yaşanan sorunları çözmektense silip insanların gözünden saklamaya çalışan bir firmaya ise ne kadar güvenilebilir, orası tartışma götürmez.
    Selamlar
    Hyosung'dan vazgeçiyorum o halde boy sebebiyle
    Aslında 1.70 oluyordum bot filan olunca :D Ama karadeniz bölgesinde yaşıyorum yani istanbulda temiz hyosung bulsam bile 15 16 saat uzun yol motorla dönemem o kadar tecrübem yok olsa da motorla o kadar uzun yol yaparken ölürüm heralde

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-rosso-2-li-temiz-masrafsiz-r25-ve-benzerler-takas-dusunurum-688362626/detay

Şunu düşünüyourm şuan da. Eğer farklı bir racing öneriniz yok ise bunda karar kılacağım.
    Tabi görüntüsü bi hyosung değil ama sağlık olsun

mt25 filan önermişsiniz de benim bütçem maximum 13 bin filan. Yani şu ilanda ki motorda sıkıntı yoksa anca onu alabilirim

Motosikleti
    gv 650 (2007)
    Merhabalar ben hyosung gv650 kullanıcısıyım henüz 2 ay oldu motoru alalı ve motor kullanmayı öğreneli daha öncesinde bisiklet haricinde hiç 2 tekerliye binmemiştim. motorun şeklini beğendim herkes kullanamazsın büyük motor bilgin yok vs dediler ama ben aldırış etmedim isteyerekte biniyorum şu an bence sende hangisi hoşuna gidiyorsa sonradan keşke şunu alsaydım demeyeceğin bir motor al ama 2 aylık tecrübeme dayanaraktan 😁😁 abs li al derim. Benim tek isteğim keşke motorumda abs olsaydı.

Alıntı scetinkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar ben hyosung gv650 kullanıcısıyım henüz 2 ay oldu motoru alalı ve motor kullanmayı öğreneli daha öncesinde bisiklet haricinde hiç 2 tekerliye binmemiştim. motorun şeklini beğendim herkes kullanamazsın büyük motor bilgin yok vs dediler ama ben aldırış etmedim isteyerekte biniyorum şu an bence sende hangisi hoşuna gidiyorsa sonradan keşke şunu alsaydım demeyeceğin bir motor al ama 2 aylık tecrübeme dayanaraktan ���� abs li al derim. Benim tek isteğim keşke motorumda abs olsaydı.
    valla gönlüm hyosung ama temizini bulamadım. varsa link bırakırsan ona da bi göz atalım

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92704326/detay

bu arada şuan 2 motor arasındayım
    ya bu honda ya da aşşağıda ki kawasaki

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...88362626/detay

Abs için pulsar

nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    hyosung al kardesım butcen yetıyorsa.

Alıntı nigdeli48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung al kardesım butcen yetıyorsa.
    temiz bulsak da alsak hocam ama yok gibi.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sifir-ayarinda-tertemiz.nakit-ihtiyac-tan-satilik-691573543/detay
    bunu buldum fakat bu gt250 değil gd250, farkını bendde tam bilmiyorum motordan çok anlamam fakat sanırım daha incesi :D
    araştırdıkca yeni şeyler keşfediyorum, tek korkum 1.69 civarı boyum var, zorlanır mıyım, düşürür müyüm (zayıf değilim, şişman da değilim)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    hyosung alırsan dert alırsın. Bajajın kronik sıkıntıları var, olmasa bile bi japon değil ama hyosunga göre kullanıcı dostudur. Sana en uygunu z250sl, boyu boyuna dert tasa açmaz.

Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Hangi marka hangi model olursa olsun en önce motoru göstereceğiniz usta bulun. Almadan önce iyice incelettirin. Kemdinizi Psikolojik baskı altına sokmayın "buraya kadar geldik fazla birşeyide yokmuş, ilerde hallederiz" gibi sözlerle kendinizi kandırmayın.
    Alacağınız motor hangi motor olursa olsun, size sıkıntı olmaya başlayana kadar güzeldir.
    İnşallah kronik sorunu olmayan, parça ve ustası kolay bulunan aldıktan sonra memnun kalacağınız bir motor alabilirsiniz.
    İyi araştırın acele etmeyin. İyi forumlar.
    Dipnot: Motoru aldıktan sonra yapacağınız masrafları da unutmayın; lastik, yağ, tel gibi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)