İlk ilanı direk geçebilirsiniz. Hyosung için yazdığına bakarsanız vatandaş demiş ki; "-250 lik olmasına rağmen 600 lük görüntüsü vardır. 600 lük motorlar gibi 2 silindirlidir. Zorlamadan ibrede 195 i gördüm." Bu adamdan motosiklet alacağıma kurye arkadaşlardan almayı seve seve tercih ederim. Nedense kurye motosikletlerini seviyorum, iyi kötü motosiklete bakıyorlar en azından. Hatta bazıları gerçekten iyi bakıyor.
İkinci ilandaki motosiklet ise daha alınabilir görünüyor. Ancak yine de Bajaj Pulsar, özellikle RS200' ü kişisel olarak önermiyorum. Nedenlerini merak ederseniz biraz araştırmanız yeterlidir. Hiçbir Bajaj' ı önermiyorum. Sadece Boxer alınabilir ve hatta güzel bir motosiklet diyebilirim. Bunlar kendi görüşlerim, Bajaj' dan çok memnun olan arkadaşlarımız da var.
Tahminen 12-13 bin aralığında motosikletlere bakıyorsunuz. Önünüzde güzel birçok seçenek var, yerinizde olsam biraz daha araştırır ve farklı markadaların adını bile duymadığım motosikletlerine de göz atardım.
Farklılık, konfor ve tarz arıyor, sürat istemiyorsanız Suzuki VanVan 125 harika olurdu. Tabi cc motosiklete o verilirmi diye düşünebilirsiniz. Örnek olması açısından söylemek istedim.
Bu kulvarda, çıtayı bir şekilde 3.000-4.000 kadar daha yükseltebilirsen güzel görünen ve uzun süre binebileceğin iki motosiklet var.
Yamaha R25
Honda CBR250R
Biraz da pazarlıkla bu ikisini alabilirsen gerçekten memnun kalabileceğini düşünüyorum.
Veya dediğim gibi, farklı marka modelleri incelersek ilginç ve güzel modeller göreceksiniz. Mesela;
RKS Winner 200
KTM DUKE200
Kawasaki Ninja 250SL
Bir göz atın isterseniz. Sizin için Samsun' dan...