Hoş makina.
Fiyatı tuzlu oluvermiş..
Eline sağlik gari...
kavasaki müdürünü de görmüş olduk sayen de
hahaha lan batu harika olmuş ya. de gidim de. özellikle kawasaki müdürü kısmında yarıldım.
ulan şu ülkeyi egeliler yönetse var ya her şey çiçek gibi olur terbiyesizim.
Bu sefer harbiden tam olmuş.Her videoda da daha kendini geliştiriyorsun.Peki iki motosikleti de inceledin fiyatları bir kenara bırakırsak Yamaha Tracer 700 mü?Kawasaki Versys 650 mi?
Siyah beyaz filim gibi biraz...Levent Öztürk ü de tebrik ederiz.
eline emeğine sağlık , güzel video olmuş
İşten felan mı kovuldun, şirketi mi kapattın naptın sen
ben yönetemem yav, millet birbirini kescek siyasette, herkes sinir, ciddiyet... çok teşekkürler.
teşekkür ederim dostum. tracer ile versys kesinlikle kıyas kabul etmez. versys bir spor motosiklet gibi viraja giriyor, frenlemesi çok iyi bambaşka bir makina. tracer ucuz olsun diye dandirik amortisörlerle piyasaya sürülmüş bir motosiklet. piyasada bu kadar yaygın olmasına aldanıp kaliteli olduğunu düşünmeyin, tracer viraj konusunda vasat. ama fiyatına göre bakınca tabii vatandaş ona yöneliyor.
teşekkürler, levent candır.
Ule başımda bir Levent var kameraman, ikinci Levent oldun ben zaten evden çalışıyorum grafikerim ben. şu aralar işler biraz durgun. boş durmaktansa uğraşalım dedim. koşuşturuyoruz.
mt10'u test için verirsen söylerim
__
onun dışında tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Ule sen adaya gelive bakem. Ikismeks vaa 250lik allegro vaaa dandirikten cinli 50lik. Onlari verem sana onlari da cekivee.sen cekegoo ben kahve yaparim gel sen gee
Antipatik olmayan bir vlogger görmeyeli uzun süre olmuştu . Eğlenceli bir inceleme olmuş tebrikler .
10 sene öncesine kadar çok farklı kulvarlarda olmalarına rağmen dl650 v-strom mu yoksa fazer mi? Konuları konuşulurdu şimdi yine farklı kulvarlarda olmalarına rağmen versys mi mt07 mi diye soruluyor olması enteresan ama yine de ikisini yanyana koyup ikili suruslu bir video yapılsa ,güler yüzlü esprili anlatiminizla su gibi izlenen bir video olur sanırım .
Her geçen gün videolar daha da iyiye gidiyor, eksik yok hatta fazlası var, valla bravo
çok teşekkürler arkadaşlar..
Versys kesinlikle iyi bir makine ve kendi motorum diye taraflı bakıyor gibi görünebilirim ama Tracer a bok atanları da anlamak mümkün değil, biri 50 , diğeri 80 bin TL, göz var izan var, insaf var aradaki fiyat farkını Tracer 700 e teknoloji, ekipman olarak koy versys i çöpe atar, 25-30 bin TL farktan bahsediyoruz mantığa bak adamın yok amortisör dandikmiş falan!
Tracer in amortisörleri yumuşak ama viraj makinesi olmadığı için de hiç bir sıkıntı yaratmıyor, gücü malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Eleştirilecek tarafları var ama mantıkla eleştirilir. Mesela bana göre en kötü tarafı yazın alttan gelen sıcak hava ve tracking control olmaması ancak bu da para ile alakalı bir mevzu.
Açıp bir incelemede de yerden yere vuran görmedim tracer ı, hatta övgüler dolu, evet fiyatı uygun gerçi bu döviz kurları sebebiyle ne uygun ki, tracer uzun yıllardır üretiliyorsa artık adını hak ediyordur, iki motoru kıyaslamanın hiç bir anlamı yok arkadaki uçuk fiyat farkı olmasaydı kesinlikle bu eleştirileri anlardım.
Bu arada kawasaki servis ve yedek parça açısından berbat, motora hak etmediği yüksek paraları verip bir de üstüne yedek parça ve serviste sürekli öpülmek var. Bunu düşünerek motor seçimi yapın derim.
Metela katılıyorum, nesini sevmiyorsam Tracer'ın güncellerim mis gibi makine olur (ki standardı da o kadar kötü değil, sadece fiyatını hissettiriyor). Versys'ten yine ucuza gelir, ne değiştiriyorsan da kafana göre değiştirirsin. Versys çok güzel makine ama Türkiye'de ı-ıh...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)