Motorculuğa giriş, başlangıç.
Reklamlar
-
10 Haziran 2019, 18:17
Evet o da var..Haklısınız bir de kışın hiç kullanılmaz mı motor?
Reklamlar
-
10 Haziran 2019, 20:59
usta bende senin gibiydim ve direk hiç bulaşmadan 0 cb 125r aldım anlamam etmem 2. el olayından binbir türlü hile hurda oluyor zaten acemisiyiz dedim hiç bulaşmadım.motora gelecek olursak çok dengeli bir motor frenleri on numara yakıtı felan iyi şekilli hoş motor vites göstergesi vs var bu çok önemli bir ayrıntı bana kalırsa zaten honda kalitesi biliyorsun tartışmaya pek gerek yok bana kalırsa al bi cb125r öğren sonra üst segment düşünürsün. bana kalırsa 250 cc hiç bulaşma cidden 250 aa bak nolcak gibi düşünme kafasını koparır adamın tavsiyem 125 cc absli dengeli bir motor bak
-
11 Haziran 2019, 09:10
Veganomi adlı üyeden alıntı
Evet o da var..Haklısınız bir de kışın hiç kullanılmaz mı motor?
Neden kullanılmasın ben yagmurda motosıklet surmeyı cok sevıyorum.Yagmurda motosiklet sürmek riski arttırır daha dikkatli daha yavas olman gerekir ve ani hareketlerden kaçınırsın ama kar yagarken sürmeni tavsiye etmem
-
11 Haziran 2019, 17:16
patatesağacı adlı üyeden alıntı
usta bende senin gibiydim ve direk hiç bulaşmadan 0 cb 125r aldım anlamam etmem 2. el olayından binbir türlü hile hurda oluyor zaten acemisiyiz dedim hiç bulaşmadım.motora gelecek olursak çok dengeli bir motor frenleri on numara yakıtı felan iyi şekilli hoş motor vites göstergesi vs var bu çok önemli bir ayrıntı bana kalırsa zaten honda kalitesi biliyorsun tartışmaya pek gerek yok bana kalırsa al bi cb125r öğren sonra üst segment düşünürsün. bana kalırsa 250 cc hiç bulaşma cidden 250 aa bak nolcak gibi düşünme kafasını koparır adamın tavsiyem 125 cc absli dengeli bir motor bak
Haklısın sende tabii, şuan için ehliyeti almayı planlıyorum sonrasında ise eğitim almayı yaz sonu gibi motor piyasasının durulduğu söyleniyor fiyatları nispeten düşüyormuş.. o zaman alacağım ama ne alacağım bilmiyorum zamanla belli olacak sanırım teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:15 ----------
hacidayi adlı üyeden alıntı
Neden kullanılmasın ben yagmurda motosıklet surmeyı cok sevıyorum.Yagmurda motosiklet sürmek riski arttırır daha dikkatli daha yavas olman gerekir ve ani hareketlerden kaçınırsın ama kar yagarken sürmeni tavsiye etmem
evet yağmurda eğitici olabilir çok, kastım soğuk havalarda falandı sanırım sorun olmaz
-
11 Haziran 2019, 17:35
hacidayi adlı üyeden alıntı
Buz ustunde surudum mt de ybr gibi uysal degil.
Badi badi gitmek olay
-
13 Haziran 2019, 19:22
3 adet motor kararlaştırdım.
CB 250R 2011-2014 (Yeni modelleri değil)
Yamaha YZF R25
KTM Duke 250
Bu üç motordan R25 daha hoşuma gitti ancak yorumlarınız çok önemli tabii.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler