Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

CBR1000RR satın aldık blok kaynaklı çıktı.

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora kasko yaptır daha sonrada bu işleri yapan birine motoru çaldırt. En azından paranı bir kısmını geri almış olursun.
    Not: Bu fikrimi beyan ederken orucumu açmıştım
    vallahi bizden korkulur. şeytana pabucunu ters giydiririz. hoş, şu ortamda şeytana ihtiyaç yok da..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Netice? 10 karakter

montanaturne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB250R
    Yahu ümraniyeden almışsın, kocaman db honda yerine neden sonrasında sorumluluk kabul etmeyecek motorcuya baktırıyorsunuz siz motoru? Para kolay kazanılmıyor yazık.

Umarım en yakın sürede çözüme kavuşturursunuz.

Kardeşim geçmiş olsun. Söylediğine göre ilk götürdüğün usta da yaptırıyorum bakımları. Ustaysa hadi ustalığını geç kör değilse görmüştür ama sana bu malı alma kusurlu demez tanıyordur satıcıyı ufak bi tezgah kurmuşlar şahsi fikrim. Bende 2006 2007 model bi 1000rr almayı düşünüyorum.
    Bende servise götüreyim baktırayım diyecem satıcıya a dan z ye Herşeyine baktırıp alacam.
    Tekrardan geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Motor siyah mıydı bende görmüştüm öyle bir motor çok hoşuma gitmişti

Motosikleti
    Honda Cbr500R (2015)
    Geçmiş olsun hocam, herkesi kendin gibi sanmayacaksın işte memleket anonim çocuklarıyla dolu.
    Arabamı satarken olan ne var ne yok yağ değişimi km hangi yağı koyduğum problem ne varsa söyledim en sonra aklıma ön camın alt siyah kısmında olan minik taş izini gösterdim alan arkadaş şaşırdı. Demek istediğim dürüstlük artık insanları şaşırtıyor, aslında olması gereken anormal karşılanır oldu.
    Ver mahkemeye sürünsün şerefsiz.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)