Netice? 10 karakter
Yahu ümraniyeden almışsın, kocaman db honda yerine neden sonrasında sorumluluk kabul etmeyecek motorcuya baktırıyorsunuz siz motoru? Para kolay kazanılmıyor yazık.
Umarım en yakın sürede çözüme kavuşturursunuz.
Kardeşim geçmiş olsun. Söylediğine göre ilk götürdüğün usta da yaptırıyorum bakımları. Ustaysa hadi ustalığını geç kör değilse görmüştür ama sana bu malı alma kusurlu demez tanıyordur satıcıyı ufak bi tezgah kurmuşlar şahsi fikrim. Bende 2006 2007 model bi 1000rr almayı düşünüyorum.
Bende servise götüreyim baktırayım diyecem satıcıya a dan z ye Herşeyine baktırıp alacam.
Tekrardan geçmiş olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Motor siyah mıydı bende görmüştüm öyle bir motor çok hoşuma gitmişti
Geçmiş olsun hocam, herkesi kendin gibi sanmayacaksın işte memleket anonim çocuklarıyla dolu.
Arabamı satarken olan ne var ne yok yağ değişimi km hangi yağı koyduğum problem ne varsa söyledim en sonra aklıma ön camın alt siyah kısmında olan minik taş izini gösterdim alan arkadaş şaşırdı. Demek istediğim dürüstlük artık insanları şaşırtıyor, aslında olması gereken anormal karşılanır oldu.
Ver mahkemeye sürünsün şerefsiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)