CBR 650 F'in titreşiminden bahsediyor herkes,sizce 2019 modelinde bu azaltıldı mı,merak ettim ama bulamadım bir bilgi.
CBR 650 F'in titreşiminden bahsediyor herkes,sizce 2019 modelinde bu azaltıldı mı,merak ettim ama bulamadım bir bilgi.
son seri 650F kullanıyorum, hiç de rahatsız edici bir titreşim hissetmiyorum, bir önceki versiyonda olabilir bahsettiğiniz durum.
Arka arkaya bu kullandığım 2. Cbr650f im. Çok memnunum,tabiki biraz titreşim 200 lerden sonra var ama bu beni rahatsız etmeyecek seviyede. Hıııı başkası bu durumdan çok rahatsız olur ona bişey diyemem.
Titreşim nerde (gidon, sele, peg?) ve hangi devirlerde?
Bir incelemede gidon ve selede titreşim olduğu söylenmişti. Ben çok ciddiye almıyorum gerçi öyle şeyleri. Babamın işi gereği (yıllarca rent a car, havalimanı transfer falan) bir çok otomobile bindim, benzinli, dizel hepsinde bir miktar titreşim vardı. İçten yanmalı motor taşıyıp titreşimin sıfır olması çok mümkün değil günümüz teknolojisi ile. Az ya da çok, ama muhakkak titrer her araç. Bence arkadaşlar abartıyor. Tek silindir dünya kadar motor var, keyifle biniliyor, 4 silindirde titreşim deniyor, garipsiyorum. BMW R1100RT motor kullandım, titremek ne kelime, dans ediyordu motor ahenkle. 2 silindir 1100 cc boxer motor var üzerinde 100 beygir güç üreten, titrememesi mümkün değil. Çok da keyifliydi titremesi.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
en rahatsız edeni gidon.. şehir içinde çok etkilemiyor ama uzun yolda hoşuma gitmediğinden sattım motoru.. yani o kadar para verip titreyen motora binmem dedim.. yıllarca titrek motorlara bindim, biraz lükse kaçalım dedim ama zevk vermedi.. titremesinden dolayı ön grenajdan gelen sesde cabası.. ne gerekiyorsa yaptım ön cam ve grenaja ama ses tam olarak kesilmedi..
MotorcuMuhabbetinin 650 R ile canlı yayınını izledim sorum cevaplanmış oldu.650 F kadar titremiyormuş.
Ülkemizde markalarin modelleri hakkında veya marka hakkında kötü bir yorum yaptığınız an hakkınıza karalama davası açılacağına dair uyari geliyor o yüzden büyük YouTube kanallarinin hiçbir zaman objektif olunduğunu düşünmüyorum aslını her zaman son kullanıcı söyler kanallara fazla güvenmeyin.
Örnek olarak motopixel tvnin cfmoto 250nk veya 400nk incelemesi vardı orada motorun Kawasaki h2 ile benzer kalitede olduğunu söylüyordu bunun gibi şeyler. Hatta o videoya h2 benzetmesinden sonra o kadar çok tepki geldi ki videoyu kaldırmış bile olabilirler
https://www.youtube.com/watch?v=HUD8Eojzifo
İncelemeyi izlemenizi tavsiye ederim
Vakti zamaninda titresim, grenajlarin gevsemesi ve gosterge tablosunun zirildamasi sayesinde satmistim 0 km aldigim 650f imi.
Eski teknoloji katana 600 bile titremezken 650f in cok garip gelmisti bana, Hondayi severim ama hayatimda kullandigim 4 silindirler icersinde bariz olarak en cok titreyeni 650f di.
MM'nin dedikleri veya bir başka video çekenin incelemelerine ve yorumlarına dayanarak -mışlı -muşlu gibi yorumlar yapmak bile yanlış. Adama göre titremiyo gelmiş olabilir sana göre titriyordur. O gün kalın tabanlı bot giymişşindir daha az hissetmişşindir vs vs vs. Motopixele gelirsel GS KULLANMAK NASIL BİR HİS videosundan sonra adamlar ben de bitti zaten hani en son cb650r videosundada adam açık açık demese bile ima etti ve dandik motor dedi kime göre neye göre ?
titriyormuş aga. blok aynı neden titremesin ki? 110-140 ençok kullanılan arada.
Bu tarz yorumlar Hondaya zarar versede,benim hep işime gelmiştir çünkü : şuan cbr650f kullanıyorum,bir önceki motorumda cbr650f ti,2014-2015 model abs li Japon canavar gibi motosiklet,ve bu titreşim eleştirisinden dolayı fiyatları çok uygun,hıııı titreşimse evet biraz titreşim var ve bu beni rahatsız etmeyecek seviyede,biliyorum daha öncede yorum yapmıştım ama ,kullanıyorum çok memnunum AMA asıl konu şu : Bu titreşim mevzusundan dolayı fiyatları bayaa düşük ve bu sayede böyle bir motora o fiyatlara 30 bin bantlarında alıp binebiliyorum yoksa fiyatı daha yüksek olurdu binemezdim. Bu yeni modeli kullananlar inşallah yorum yaparsa bizde aydınlanmış oluruz ama işte motor daha çok yeni,zamanla belli olacaktır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)