Sizce CBR 650 R 2019 titreşim sorununu çözmüş müdür ?
Reklamlar
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Valla haklısın ya nasıl olacak anlamış değilim abi nasıl bu akdar şişer 2 gün önce 33'dü bence bu fiyatlara 650f satmaları zor kendi adıma gider 600rr alırım.
33 anca hasar kayıtlı vs satılır. Her şeyin değeri nasıl artmış bizim motoru hayrına mı verecek insanlar 33’e satsan yerine hiçbir şey koyamazsın bu devirde. Safkan ss istiyorsanız tabi ki 600rr bakmanız faydanıza 650f sport touring bi motor bu arada kullanımı rahattır.
Reklamlar
-
2018 650F kullanıyorum titreşim konusunda abartılacak bir şey yok bence. R25’te elim ayağım uyuşurdu şuan hiçbir sıkıntım yok. Kullanırken aklıma bile gelmiyor.
-
Selam dostum bende 650f kullanıoyorum. motoru ilk adlığımda titreşimi belli bir devirde ellerimde hissediyordum. sanırım 5 ila 7 bin devir arası elciklere veriyordu. orjinal rizoma elcikleri vardı. gittim söktürdüm bunu orjinal elciklerini taktım şuan bir titreşim söz konusu değil.
-
Gorkem.IX adlı üyeden alıntı
33 anca hasar kayıtlı vs satılır. Her şeyin değeri nasıl artmış bizim motoru hayrına mı verecek insanlar
33’e satsan yerine hiçbir şey koyamazsın bu devirde. Safkan ss istiyorsanız tabi ki 600rr bakmanız faydanıza 650f sport touring bi motor bu arada kullanımı rahattır.
Eşimle'de arada biniyoruz,bundan sebep cbr650f istedim.Takas düşünen olursa cbr250r 2017 modelle konuşabiliriz.600RR çokta istemiyorum aslında çocukta var,yaş'da var o yüzden 650f arıyorum.
-
Arkadaşlar 650r cidden çok mu titriyor? Motorumu sattım ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama şu titreşim durumu aklımı kurcalıyor. Kullanıcı varsa yorumları bekliyorum
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 650r cidden çok mu titriyor? Motorumu sattım ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama şu titreşim durumu aklımı kurcalıyor. Kullanıcı varsa yorumları bekliyorum
ben çok yüksek hızlarda kullanmam. 120 den sonra titreşim başlıyor ama sıfır titreşimden sonra olduğu için birde ben pimpirikliyim hissediyorum. öyle çok abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
-
E.Yzr adlı üyeden alıntı
zangır zungur titretiyor artık kız arkadaşımla sevişmiyorum bu motora biniyorum
-
düzelmiş düzelmiş... alabilirsiniz...
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
ben çok yüksek hızlarda kullanmam. 120 den sonra titreşim başlıyor ama sıfır titreşimden sonra olduğu için birde ben pimpirikliyim hissediyorum. öyle çok abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Peki cbr250r r25 cbr 600f ile titreşimi kıyaslarsak hangisine yakın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)