Abilerim merhabalar mondial drift motosikletime aynalarını sıkmama rağmen titreşimden tekrar sökülüyor bunun için ne yapabiliriz ?
Abilerim merhabalar mondial drift motosikletime aynalarını sıkmama rağmen titreşimden tekrar sökülüyor bunun için ne yapabiliriz ?
https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/loctite-243-sokulebilir-vida-sabitleyici-250-ml-439663338?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=329305395794&utm_term=653536773 59&ga_prodid=439663338&ga_merchantid=131629489&scx id=14489-145818-2357-0&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjwiZnnBRBQEiwAcWKfYvk2rrJ rch13ga1Lh1roTEZ0vTjHwzto7UmaAhrF9UOBhgwkzbfKWxoCd aoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 2.290,00TL diyorlar ya
Bir parça yağlı boyayı fırça ile uygulayarak veya civatayı doğrudan boyaya bir miktar batırarak yerine takın, ardından sıkın. Civata sabitleyici olmadığı durumlarda kullanılan ekonomik bir çözümdür. Orjinal ürün kadar etkili olmasa da cıvatanın kendiliğinden gevşemesini engelleyecektir.
Teşekkürler boya olayını deneyeceğim.
Gevşedikçe tekrar sıkın
teflon bant işinizi görecektir diye düşünüyorum
sinir bozucu birşey; en son artık nasıl kastırdıysam gevşemiyor da bir ara sol ayna cıldırtıyordu.
yolda gidiyorum; sol aynaya bakıyorum gelen var mı diye , aynada sadece ben varım. gevşemiş sonra rüzgardan bana dönmüş
ayni durumlarda cok riskli birşey.
Aynı sorun bende de vardı en sıkı olabildiği yerde bıraktım ve problem çözülmüş oldu .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)