motor gaz yemiyor ve eski hızı gücü yok
Reklamlar
-
YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM MOTORUM KANUNİ TİGER 250S MODELİ YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE SUBAP VURMASINDAN USTAYA GÖTÜRDÜM BURALARDA TANINAN İYİ USTALARMIS MOTOR İÇİNİ YENİLEDİLER PİYANOLAR VS. DAHA SONRA MOTORU ALDIM MOTORDAKİ TOK SES YOKTU HERHALDE SUBAP AYARINDAN SİMDİ BİRAZ DAHA ESKİE DÖNDÜ SESİ FAKAT MOTORUMU ALDIGIMDA 4. VİTESTE GAZ YEMİYORDU YANİ YİYORDU AMA 80-90 LARA GELİNCE GİTMİYORDU HANİ ŞİUANA KADAR 5. VİTESTE KULLANAMADIM MOTORU 140 RAHAT YAPAN MOTOR SİMDİ 4 DE 100 110 U GÖRMÜYOR 5 E ATIYORUM BOĞULUYOR MOTOR UZAMIYOR ANLAYACAGINIZ KARBİRATORDENDİR DİYE DUSUNDUM TEMİZLEDİM FAKAT YINE AYNI HAVA FİLTRESİ PISTIR DEDIM YINE YOK YANİ MOTOR DA Bİ GÜ YOK 250 LİK SONUCTA MOTOR YAPILDI 300KM DEN BİRAZ FAZLA BİNMİŞİMDİR O ZAMANDAN BU YANA AMA AYNI Bİ GÜN DİYORUM SESİ BAYA İYİ GELİYOR BUGUN GÜNÜNDE )) AMA YOK AYNI VE GAZA BASINCA DİREKT TEPKİ VERMİYOR ARADA KÜÇÜK SALİSE BOŞLUGU VAR VE BIRAKINCA DA DİREKT KESMİYOR GAZI DEPOMU PİS DEDİM AMA GAYET İYİ AKIYOR BENZIN SIKINTI YOK BAYIR YUKARI 2 KİŞİYİ GÖTÜREN MOTOR SİMDİ AYNI YOLU TEK KİŞİ BAYILIYOR SORUNA CÖÜM SUNARSANIZ TECRÜBELİ ABİLER MEMNUN KALIRIM BUJİ DEN VS OLABİLİRMİ ELEKTRKSEL Mİ KARBÜRATORDEN MI SİMDİDEN SAGOLUN
Reklamlar
-
belli aralıklar ile üye olup büyük harflerle noktalama kullanmadan bu konu ve türevlerini açan arkadaşlar var.
muhtemel hepsi aynı kişi ya da aynı güruhta yer alıyor.
hocam yazdıgın soruya cevap olarak da hebele hübele hebele diyor iyi forumlar diliyorum.
-
İlkokul terk mi değil mi emin olamadım. Bağlaç olmayan "de"yi ayrı yazmak herkesin harcı değil.
-
Debriyaj balatalarıyla alakalı bir problem olabilir mi diye düşünüyorum. Konuya hakim olanlar cevaplayacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler