Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Tophane'deki Yumurtacılara Dikkat !! :)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yamaha yzf r1
    Ya beyler bu yumurta atma olayını çocukluk yıllarımızda çogumuz yapmıştır ama dimi kesin bana kötüşeyler yazarsınız şimdi ama 13 yaşındayken ben ve arkadaslarım çok yedik bu haltı mahallede ama biz iyilik adına sadece kötülerle savaşıyoduk mesela çok ses yapıyoruz diye sürekli evinden bi hışımla cıkıp bizi kovalıyıp topumuzu da kesip patlatan amcaya atardık akşam olunca, hayatımda en korktugum anda yine aynı amca ya plan yaptık saldırıya gecicez evinin camı da acık duruyo 3. kat taam yumurtayı attık oof tam isabet içerde falan derken aynı anda amca arkamızda ! dışardaymış, o gün amcadan kaçarken yaptıgım hızı hiç bir makinede yaşıyamadım .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    abi ful+ful koruma şart

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Başıboş insanlar işte,sıcaklarında bastırmasıyla bu tiplerin beyinleri hep laçkalaşıyo,normaldir.

Motosikleti
    ASYA 150
    Ya bişey değil kazaya bile sebep olabilir zaten trafikte bizleri araçtan sayan yok bide onların öyle yaması çok yüz kızartıcı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ful+ful koruma şart
    :D KISA VE ÖZ KONUŞMUŞ ARKADAŞ :D
    [U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Ortada yanlış olan bi durum varsa,moderatörler gereğini yapar,Burda senin kimseyi küfür ederek yargılamaya hakkın yok,Terbiyeli ol

Motosikleti
    ASYA 150
    Ne alaka şimdi
    [U][U][/U][B][COLOR="Indigo"]::lac::Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...::lac::[/COLOR][/B][/U]

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3 Senelik konu hortlartmışınız

Motosikleti
    ASYA 150
    hatamız varsa ki var özür dileriz... kusura bakma

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Yo ben sizlere yazmadım o msajı,Azonce bırısı konuyu hortalatan hakkında ve dıger yorum yapan bızler hakkında gerız... gıbı cumleler kullandı fakat galıba sılınmıs o mesaj,o kısıye hıtaben yazdım,

Motosikleti
    ASYA 150
    Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yo ben sizlere yazmadım o msajı,Azonce bırısı konuyu hortalatan hakkında ve dıger yorum yapan bızler hakkında gerız... gıbı cumleler kullandı fakat galıba sılınmıs o mesaj,o kısıye hıtaben yazdım,
    tamam kardeş sende haklısın

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler