0 Sıfır Çin Malı PİŞMANLIKTIR!
Reklamlar
-
23 Temmuz 2019, 14:21
Foruma uzun zamandır girmiyordum, son durumu söyleyeyim.
Konuyu açtıktan sonra Mondial benimle iletişime geçti, daha sonra bana teslim edilen bayii ve servisimle iletişime geçti. Çok fazla kargaşa koptu, karbüratörüm değişti, bu da orijinal değil ve 150cc, ne olduğu belli değil, üzülmüyorum artık motorumla ilgili bi sıkıntım yok. 3300 km'deyiz, devir saatim bozuldu, devir saati için yarın gideceğim bayiye, garantiden değişir belki, sonuçları yazarım. Dediğim gibi bi sıkıntım yok şuanlık, bi şanzımandan sanırım gelen bi garip sesler var, o da ne olacak bilmiyorum
Reklamlar
-
23 Temmuz 2019, 14:24
Suzuki, Yamaha, Piaggio, Honda gibi markalar kullanmış biri olarak yeni mondial buccaneer 250i aldım.. Sıfır ve çin üretimi..650km oldu henüz.. Her gün şunu düşünüyorum bu paraya bu zevki verebilecek başka bir motor olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Gidişi, duruşu, sesi, görünümü, yakıtı, sadeliği vs..vs.. Şimdi bu da Çin malı ama gayet güzel bir üretim. Modelden modele markadan markaya fark ediyor yani. Artık Çin olayı eskisi gibi pek değil.
-
23 Temmuz 2019, 14:30
2018 model mh 150 aldım 2500 km ye yaklaştı. Şu ana kadar sadece devir saati problemi oldu onuda 1 haftada garantiden değiştirdiler. Bu paralara alınabilecek en iyi motordur.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
23 Temmuz 2019, 16:06
Selam dostum bende kırklareli babaeskidenim bendede 125 drift var ama inanıyormusun motor 3-4 senelik , 46000'de daha beni max 1.200 falan masrafa sokmuştur , 2 hafta önce erikliye gittim denize , yaklaşık 300 km. Depoyu doldurdum ve eve gelince , 4-5 Litre boşalttım , hız olarak bana yetersiz ama parasının hakkını verdi bana, halada devam ediyorum
-
24 Temmuz 2019, 23:48
Saydıklarından elle tutulur sadece depo çiziği var. Gerisi sana göre bana göre ona göre göreceli sıkıntılar. Belki hiç bi sorun yok.
-
25 Temmuz 2019, 00:07
Bende zontes t310 alayım diyordum 42bintl ye .yorumları görünce vazgeçtim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)