Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

0 Sıfır Çin Malı PİŞMANLIKTIR!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    MH Drift 125
    Foruma uzun zamandır girmiyordum, son durumu söyleyeyim.
    Konuyu açtıktan sonra Mondial benimle iletişime geçti, daha sonra bana teslim edilen bayii ve servisimle iletişime geçti. Çok fazla kargaşa koptu, karbüratörüm değişti, bu da orijinal değil ve 150cc, ne olduğu belli değil, üzülmüyorum artık motorumla ilgili bi sıkıntım yok. 3300 km'deyiz, devir saatim bozuldu, devir saati için yarın gideceğim bayiye, garantiden değişir belki, sonuçları yazarım. Dediğim gibi bi sıkıntım yok şuanlık, bi şanzımandan sanırım gelen bi garip sesler var, o da ne olacak bilmiyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malaguti Dune 125-X Black Edition
    Suzuki, Yamaha, Piaggio, Honda gibi markalar kullanmış biri olarak yeni mondial buccaneer 250i aldım.. Sıfır ve çin üretimi..650km oldu henüz.. Her gün şunu düşünüyorum bu paraya bu zevki verebilecek başka bir motor olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Gidişi, duruşu, sesi, görünümü, yakıtı, sadeliği vs..vs.. Şimdi bu da Çin malı ama gayet güzel bir üretim. Modelden modele markadan markaya fark ediyor yani. Artık Çin olayı eskisi gibi pek değil.
    FatihC ve levend84 bunu beğendiler.

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    2018 model mh 150 aldım 2500 km ye yaklaştı. Şu ana kadar sadece devir saati problemi oldu onuda 1 haftada garantiden değiştirdiler. Bu paralara alınabilecek en iyi motordur.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

Selam dostum bende kırklareli babaeskidenim bendede 125 drift var ama inanıyormusun motor 3-4 senelik , 46000'de daha beni max 1.200 falan masrafa sokmuştur , 2 hafta önce erikliye gittim denize , yaklaşık 300 km. Depoyu doldurdum ve eve gelince , 4-5 Litre boşalttım , hız olarak bana yetersiz ama parasının hakkını verdi bana, halada devam ediyorum

matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    Saydıklarından elle tutulur sadece depo çiziği var. Gerisi sana göre bana göre ona göre göreceli sıkıntılar. Belki hiç bi sorun yok.

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Bende zontes t310 alayım diyordum 42bintl ye .yorumları görünce vazgeçtim.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)