Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Fiyatlar aldı başını gidiyor..

REKLAM ALANI
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı chaqalqarlos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgürlük kısıtlaması dediğiniz de tüm herkesi kapsar demek bu akpli de olsa chpli de olsa herkes için sınırsız özgürlük. Lakin Atatürk'e hakaret edelim bir de başımıza neler gelecek görelim. Demek ki bu ülke de özgürlük anlayışı dine edilince aşılmamış,Atatürk'e edilince aşılmış konumda.
    Konuyla bir alakasını görmemekle birlikte evet, din konusunda yapılan eleştirilere gösterilen müsamaha, Atatürk mevzuunda yapılan eleştirilere de gösterilmeli, katılıyorum.

Yanlış anlaşılmayı bir iki mesajınız da kabul edebilirdim fakat yazılarınızın tümünü tekrardan düşündüğüm de yanıldığımı sanmıyorum.
    Sağlık olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyla bir alakasını görmemekle birlikte evet, din konusunda yapılan eleştirilere gösterilen müsamaha, Atatürk mevzuunda yapılan eleştirilere de gösterilmeli, katılıyorum.

Sağlık olsun.
    Konu ile alakası şu. Tayyip Erdoğan'a küfür edip bunu milletin gözüne sokup üzerine de milleti kışkırtırsanız evet başınıza bela alırsınız. Onun haricinde kimse oturup da tek tek bu Tayyip karşıtı diye alıp kodese atmaz. Bu şehir efsanesidir bunu da kimse yemez.

Siyaset konusunu uzattığım için de tüm forumdan özür dilerim buarada. Buda son mesajımız olsun. Haşmet Bey her ne kadar bazen hoş olmayan şeyler söyleseniz de karşılıklı dinleyerek yapmış olduğumuz fikir alışverişi için size de teşekkür ederim.

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Çok şükür sevilir sayılırız ama internet de size sayısız örnek de gösterebilirim bize özel bir durum değil yani. Herşey bir tarafa barış atay denen şahıs bu ülke de Milletvekili. Sanırım bu hangimizin paralel evrenden olduğunun ispatıdır.
    Özgür olanlara odaklanarak gerçeğe nasıl ulaşacaksınız? "Herşey beyazdır" deyip sayısız beyaz örnek gösterebilirsiniz mesela...

Gel gelelim tüm dünyada hapisteki gazetecilerin yarıdan fazlası Türkiye'de... Bu konuda bir numarayız. Eskiden böyle değildi. Bugün böyle. Nasıl yorumlayacağız bu durumu?

Hadi onu geçtim, Erdoğan'a bir gazeteci en son ne zaman zorlu bir soru sordu?

Velhasıl arada çok fazla siyah var, da görmeye açık olmamız lazım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Haşmet Bey her ne kadar bazen hoş olmayan şeyler söyleseniz de karşılıklı dinleyerek yapmış olduğumuz fikir alışverişi için size de teşekkür ederim.
    Rica ederim. Kırıcı olduğum noktalar için özür dilerim.
    chaqalqarlos ve hattoi bunu beğendiler.

Motosikleti
    CBF150/PCX125/Kawasaki ER6F
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ekremçelik 1923 ve 1946 yılları arasını kast ederek yıllarca seçim yapılmadığını belirtmiş.

e tabi, osmanli zamanında 4 senede bir seçim yapılıyordu. en çok oyu alan padişah olarak göreve başlıyordu.
    Monarşi taraftarı olduğuma karar vermişsiniz demek,
    siz hangi renge boyarsanız o rengin insanı oluyorum değil mi?
    Yahu şurada motosiklet fiyatları ile ilgili konu açılmış girdim siyaset alimi olan ve her daim sitede yaşayan bir kaç elebaşı yüzünden sitede tat bırakmadınız yahu.
    Admin duy sesimi bu ne iş? Buralar iyice siyaset meydanı oldu,adam gidon diyor yoruma bakıyorsun akp tayyip bilmem ne.
    Tayyip'ten evvel her yer Amsterdam dı sanki..şimdi prim kasmak için sallayın bakalım,
    ortamda muhaliflik sizi farklı yapıyor değil mi yaşı geçkin ergenler

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Yeni R6 her zaman pahalıydı.
    Ve şahsi görüşüm o kadar parayı haketmediği.
    Kendi motorumu alırken arasında neredeyse fiyat farkı yoktu.
    Ben de doğal olarak R6 almadım
    Ama ülkenin durumu da ortada, özellikle sıfır km motorlu taşıt almak çok zor.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ekremcelik00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Monarşi taraftarı olduğuma karar vermişsiniz demek,
    siz hangi renge boyarsanız o rengin insanı oluyorum değil mi?
    Yahu şurada motosiklet fiyatları ile ilgili konu açılmış girdim siyaset alimi olan ve her daim sitede yaşayan bir kaç elebaşı yüzünden sitede tat bırakmadınız yahu.
    Admin duy sesimi bu ne iş? Buralar iyice siyaset meydanı oldu,adam gidon diyor yoruma bakıyorsun akp tayyip bilmem ne.
    Tayyip'ten evvel her yer Amsterdam dı sanki..şimdi prim kasmak için sallayın bakalım,
    ortamda muhaliflik sizi farklı yapıyor değil mi yaşı geçkin ergenler
    işine gelmeyince hemen siyaset yapılıyor diye feryat ediyorsun ama ekrem reis..

doğruları söylemek ne zamandan beri siyaset oldu?

Motosikleti
    PCX,Pulsar,MT-25,MT-07
    Alıntı tomass adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni R6 her zaman pahalıydı.
    Ve şahsi görüşüm o kadar parayı haketmediği.
    Kendi motorumu alırken arasında neredeyse fiyat farkı yoktu.
    Ben de doğal olarak R6 almadım
    Ama ülkenin durumu da ortada, özellikle sıfır km motorlu taşıt almak çok zor.
    lanet olası R6 baktım geçen. Motosikleti Racing ile bitirmek için. Beni baya aştı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    2015 cbf satılır fiyat 8500

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok şükür sevilir sayılırız ama internet de size sayısız örnek de gösterebilirim bize özel bir durum değil yani. Herşey bir tarafa barış atay denen şahıs bu ülke de Milletvekili. Sanırım bu hangimizin paralel evrenden olduğunun ispatıdır.
    Mesela Kadir MISIROĞLU denen it baya baya Atatürk'e hakaretler sayardı. Ben bir halt yapıldığını görmedim. Mesela Yalçın KÜÇÜK adlı bunak da buna dahil edilebilir.
    ..YaNKee.. bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    https://youtu.be/v3VXfZkV8is?t=1484

Konuya dönelim selçuk geçer sevdiğim bir ekonomisttir.. ne dediyse çıkmıştır zamanında.. dolar daha 4 lira iken dolar 7 liraları görücek demişdir ve dediği çıkmıştır.. videoda eşel sistemi sayesinde benzinin düşük tutulduğunu anlatıyor.. eşel sistemi uygulamaya girmiş olmasa şu anda benzinin gerçek değerinin 9-10 tl olduğunu söylüyor..

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2015 cbf satılır fiyat 8500
    Bu aralar ölücülüğüm üstümde 5000tl'ye halledelim şu işi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu aralar ölücülüğüm üstümde 5000tl'ye halledelim şu işi
    7800 lira teklif ettiler daha geçen

Motosikleti
    MT-25, Versys650, GV250 (Satıldı) Çinlilere muhtaç
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meseleyi sadeleştirmekte yine fayda görüyorum.. Bu çerçevede ;

1) Türkiye asla demokrasinin var olduğu bir ülke değildir.
    2) Türkiye hukuk sistemi başarısız ve adaletli hüküm verebilen bir yapı değildir.
    3) Millet olarak son 20 yılımız özellikle popülist, kısa yoldan para kazanma , hükümete yakın olup ihale & iş kapma vs vs ile geçtiği için teknoloji,ekonomi,sosyal sistemler vb. konularda hiçbir gelişim kaydedemedik.
    3) Din ve milliyetçilik duygularımız yumuşak karnımız olduğu ve bu konuda hiç okumayıp birilerinin ağzına baktığımız için doğru ve yanlışı ayırt edemeden taraf tutan hastalıklı bir bakış açımız var.
    4) Hırsızı,arsızı hoş gören ve özellikle kamu üzerinden haksız kazanç elde eden insanlara karşı hiçbir tepki göstermeyen bunun doğal olduğunu düşünebilecek kadar ahlaki erozyona uğramış bir milletiz.

Şimdi yukarıda yazdıklarım söz konusu ise bizim 3. dünya ülkesinden bir farkımız zaten yok. S400 ü almak, IMF ye borç vermek, ABD ye kafa tutuyormuş gibi yapmak bizi bir yere götürmez götüremez..

Bu ülkenin ve milletin sadeleşip doğruyu yanlışı ahlak ve etik unsurlar çerçevesinde net olarak tanımlıyor ve ahlaki yaşam tarzını benimsiyor olması lazımdır.. Gerisi lafı güzaf..
    Bu nasıl güzel bir tespit ve ifade. Hayran kaldım ancak sitenin mobil sürümünde beğen butonu olmadığı için yine beğenme olgusunu gerceklestiremedim. 😔
    efendy06 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    7800 lira teklif ettiler daha geçen
    Ölücülüğümü öldürmesen?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Ölücülüğümü öldürmesen?
    seni mi öldüreyim hocam onu mu istiyosun

Motosikleti
    Yoqhtır...
    seni mi öldüreyim hocam onu mu istiyosun
    Tavuk'lar geldi aklıma
    hasmet bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Tavuk'lar geldi aklıma
    o anki psikolojimi unutamıyorum,hala aklıma geliyor ama gülüyorum artık

Motosikleti
    Yoqhtır...
    O anki psikolojiyi bende yaşamak istemiyorum ama buradan olayla alakasız bakınca gülüyor insan işte... Ben o konuyu geçende hortlayınca gördüm. Okurken tekrardan tavuk ezdim dediğinde kahkahayı bastım. Birde ciddiyeti olan bir yerdeydim. Milletin bakışlarını unutamıyorum...

hattoi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özgürlükten bahsedildiğinde konuyu ülkenin kurucusuna hakaret etmeye getiren, en büyük hayali bu olanları (sanki hali hazırda edenler yokmuş gibi) ben ciddiye alamıyorum, alanlara da şaşırıyorum açıkçası.

Küçük ülkenin kitlesinin özgürlük hayalleri de bu kadar oluyor işte. Keşke atv saraya bağlansa orada bir toplaşıp hep birlikte avazınız çıktığı kadar küfür etsenizde bir rahatlasanız, en azından ülkeyi yönetiyormuş gibi yapanlar belki bunun yerine yapılacaklar listesine faydalı bir madde koyar.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı canxsarioglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden sitesi üzerinde 0 km 18 model r6'nın 86 bin tlye satıldığını gördüm.Fiyatlar gerçekten çok abartılmaya başlandı.10 bin km 17 model ZX10R bile 108 bin tl.Yani üstüne az daha koyup ZX10R almak daha mantıklı.Bu gidişle millet tecrübe edinmek için 600'lük yerine 1000cc'ye geçerekten hayatlarını riske atmış olacak.Her şeyi geçiyorum yakında 250'lik almaya paramız el vermeyecek.Nereye bu gidiş yahu
    Elindeki r25'i sattığın zaman başka bir r25 alamayacağının farkında olacaksın. Bence deneme
    Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)