R1200GS Adventure İncelemesi
Reklamlar
-
İnceleme çok başarılı. Özellikle kamera açıları, drone ile yukarıdan çekimler olsun, görsellik olsun, baya baya uğraşılmış, elinize emeğinize sağlık. Anlatım da hiç sıkmıyor, akıcı ve keyifli.
İncelemede ne eksik dersen, bence bir eksiklik yok ama ne ilave edilebilir diye düşününce videonun sonlarında motorun incelendiği tarihteki sıfır liste fiyatlarına da değinilebilir mesela. "Ona da bi zahmet açın kendiniz bakın, uğraştırmayın beni" dersen de hakkındır, bir şey demem
Güzel iş çıkarıyorsun, aynı kalitede incelemelerini bekliyoruz hocam
Reklamlar
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
İnceleme çok başarılı. Özellikle kamera açıları, drone ile yukarıdan çekimler olsun, görsellik olsun, baya baya uğraşılmış, elinize emeğinize sağlık. Anlatım da hiç sıkmıyor, akıcı ve keyifli.
İncelemede ne eksik dersen, bence bir eksiklik yok ama ne ilave edilebilir diye düşününce videonun sonlarında motorun incelendiği tarihteki sıfır liste fiyatlarına da değinilebilir mesela. "Ona da bi zahmet açın kendiniz bakın, uğraştırmayın beni" dersen de hakkındır, bir şey demem
Güzel iş çıkarıyorsun, aynı kalitede incelemelerini bekliyoruz hocam
Cok tesekkurler not aldim fiyat konusunu
-
Eline sağlık hocam, sıkılmadan izledim abone oldum
-
Bende çok beğendim.Emeğinize sağlık.Eleştirilecek tek yanı eğlenceli olması için yapmaya çalıştığınız esprilerde samimiyet karşı tarafa pek geçmemiş.Yeni videolarınızıda aynı keyifle seyretmek için bekliyoruz.
-
keyifli bir videoydu gerçekten ama bir de ayrımcı sözlerin olmasaydı daha da iyi olurdu bence. farklı sınıfların birleşmesine vesile olan motosiklet kültürünü GS 1200 sahipleri şöyle, GS 1200 sahipleri böyle diye diye gene parçalamışsın.
-
saltuque adlı üyeden alıntı
keyifli bir videoydu gerçekten ama bir de ayrımcı sözlerin olmasaydı daha da iyi olurdu bence. farklı sınıfların birleşmesine vesile olan motosiklet kültürünü GS 1200 sahipleri şöyle, GS 1200 sahipleri böyle diye diye gene parçalamışsın.
Tesekkurler.
Ben parçalamadım, gerçekleri söyledim tabiiki öyle olmayanları tenzih ederek. Onlar diğer motosikletlileri ötekileştiriyor. Bilmiyorum tek yaşayan ben miyim ama fikri olan mutlaka söylesin hatam varsa da samimiyetle kabul ederim
-
Öyle böyle değil. Müthiş... Çok başarılı bir prodüksiyon. Motosiklet dışında herşey çok güzel. Tebrikler.
-
Justforfun adlı üyeden alıntı
Öyle böyle değil. Müthiş... Çok başarılı bir prodüksiyon. Motosiklet dışında herşey çok güzel. Tebrikler.
Çok teşekkürler. Versys incelemesi de 10 gün içinde geliyor!
-
Henüz izlemedim ama buradaki yorumlardan mütevellit takip ettim. Yorumu buraya park edeyim. İlk fırsatta izlerim.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
valla süper olmuş kanal orjinal izlenmeler takipçiler herşey gerçek. En son şu motopixel tv nin vasat videoların dan sonra umudumu kaybetmiştim fakat sizin gibi keyifli ve samimi insanları gördükçe mutlu oluyor insan helal olsun.
Biri şu motopixele soylesin nolur bu kadar boş yapmasın her videosunda sinirlerim kalkiyor kapatiyorum. Ayni cümleyi 12 farklı şekilde söyleyerek video süresi uzatilmaz. Bi kere söylesin ve istedigi kadar sussun biz izleriz.
Divitime de hayirli olsun tek kusuru azını şapırdatarak yemek yemesi gerisi süper.
Mizofoniye saygı lütfen.
-
saltuque adlı üyeden alıntı
İyide gerçek bu. Orta yaş üstü endurocular da bazı insanları tenzih edip dışarda bıraktığında elinde kocaman bir ego kalıyor elinde :D Hele BMW ve lüks sınıf enduro kullanıcısıysa bambaşka!
-
Hocam harcanıyosun burda.. o nası bi hd çekim ne kadar güzel bi görüntü kalitesi öyle.
Valla benim diyene yalan attırırsın.. eline sağlık çok güzel introlar çok güzel video olmuş..
Böyle kaliteyle devam
-
sıkılmadan izledim. Gayet neseli : )
Abone olduk
-
Tekrardan çok teşekkür ederim yorumlarınız cidden mutlu etti.
-
Kardeşim,videolarin devamini bekleriz,
Enerjini kaybetme..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Kardeşim,videolarin devamini bekleriz,
Enerjini kaybetme..
çok teşekkürler, henüz gördüm kusura bakmayın.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler, henüz gördüm kusura bakmayın.
Konuyu hortlatman iyi olmuş
Ben de gördüm kanala abone oldum.
👍
-
-
hasmet adlı üyeden alıntı
He yav, geçen bir arkadaşım dedi, “ulen el bebek gül bebek kaloriferli evlerde büyüdün, şunu tutmayı bile bilmiyon” dedi. Rezil olduğumlan kaldım. Amerigadan geliverde öğret haşmet abim tesekkur ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler