motorcuların sinir olduğu konular
-
bazen 1. vitesten 2. vitese geçerken, vites 2'ye geçip aniden boşa atıyor. o anda motor deli gibi aragaz çekiyor.
o zaman kendimi apaçi gibi hissediyorum. insanların yanında motor bağırttıran barzolar gibi hissediyorum.
motoru oracıkta yana atıp yakmak istiyorum. ucuz bir şey olsa yaparım bunu. her şey bir bidon benzine bakar.
Reklamlar
-
Arazide, engebeli bi zeminde ayaklığı açınca motorun dimdik durması, ve her an düşebilirim tarzı fısıldaması...
Yemin ediyorum blok kısmına kafa atasım geliyor.
Siyah motoru yıkayıp cillop gibi ettikten 5dk sonra 1 aydır yıkanmamış gibi toz olması...
Bir daha siyah motor alırsam beni miksinler...
-
Henüz yeni dışarıya çıkmışken dönüşlerde her daim yanlaması. Lastikleri söküp jant üzerinde işkence çektiresim geliyor.
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Arazide, engebeli bi zeminde ayaklığı açınca motorun dimdik durması, ve her an düşebilirim tarzı fısıldaması...
Yemin ediyorum blok kısmına kafa atasım geliyor.
Siyah motoru yıkayıp cillop gibi ettikten 5dk sonra 1 aydır yıkanmamış gibi toz olması...
Bir daha siyah motor alırsam beni miksinler...
Mazot sıkıyorlar benim gittiğim yıkamacıda hemde 10'tl 1 hafta falan 0 gibi duruyor.
-
Elin yanlışlıkla switche çarpıp seyir halindeyken stop etmesi...
-
hokahey adlı üyeden alıntı
bazen 1. vitesten 2. vitese geçerken, vites 2'ye geçip aniden boşa atıyor. o anda motor deli gibi aragaz çekiyor.
o zaman kendimi apaçi gibi hissediyorum. insanların yanında motor bağırttıran barzolar gibi hissediyorum.
motoru oracıkta yana atıp yakmak istiyorum. ucuz bir şey olsa yaparım bunu. her şey bir bidon benzine bakar.
bir gün bu yüzden dayak yicem
araba sollamaya kalkarken yüksek devirde giderken tam aracın yanında vites yükselteyim dedim vites arada kaldı ara gaz çektim. sonra vitesi atıp devam ettim.
adam hareket çekiyom sanıp beni kovalayabilirdi.
-
HRider adlı üyeden alıntı
Elin yanlışlıkla switche çarpıp seyir halindeyken stop etmesi...
geçen başıma geldi yolda giderken stop etti ulen ne oldu buna şimdi dedim marşa bastım kimse yok sigorta mı attı diyorum kill switche bakmak sonradan aklıma geldi
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Yeni motorda alışmadığından sinyal kapatcam diye kornaya basmak, switchi parçalayıp bisiklet zili takasım geliyor.
-
Ayaklığı indirince stop eden motor...
Ben kendi motorumda bu olayı direkt anında iptal ediyorum, ama eşin dostun motorda bu olaya denk gelince falan cinnet geçiriyorum, arabadan indiğinde arabanın çalışmaması gibi birşey.
Ayaklık stopu iptal edilmemiş motor görünce sahibini fırçalıyorum direkt, kaldır at yak bu motoru falan...
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Ayaklığı indirince stop eden motor...
Ben kendi motorumda bu olayı direkt anında iptal ediyorum, ama eşin dostun motorda bu olaya denk gelince falan cinnet geçiriyorum, arabadan indiğinde arabanın çalışmaması gibi birşey.
Ayaklık stopu iptal edilmemiş motor görünce sahibini fırçalıyorum direkt, kaldır at yak bu motoru falan...
Niye yav, viteste açık unutunca çarpıp dengeni bozabilir. Bence çok yararlı bir uygulama
-
Kaskın içine arı girmesi.
-
Hsntt adlı üyeden alıntı
Kaskın içine arı girmesi.
http://www.namazzamani.net/turkce/gusl.htm
-
Gaz kolunu imikleyince,makinanin sünmemesi..
Deli oluyorum,gaz kolunu oracikta,parça pinçik edesim geliyor..
-
Göstergeye bakmayı unutup Boğaz Köprüsünün tam ortasında yakıt bitirip köprü ortasından motosiklet itmek zorunda kalmak.
Yaz moduna girip giyinip çıktığım yolun yarısına gelirken başlayan dolu ve şiddetli yağmur.
Motosikleti park ettiğim yerin yanından geçerken seleye kaba etini yaslayıp yanlayan seyyar satıcı.
Park halindeki motosikletin aynasına bir tarafını çarpıp aynayı gevşeten yurdum vatandaşı.
Durur vaziyette yolun ortasında yeşil ışığı beklerken yaya yolunu bırakıp yol ortasında motosikletin yanından geçen yayamsı hayvanın motosiklete çarpıp "Dikkat etsene!" şeklinde çıkardığı öğürtü.
Tam dibimden takip eden diğer araç sürücüleri.
MSX125 ile İlk Okulun yanından geçerken "Aaa, motora bak. Abiye binmiş!" diyen zeki bıcırık (neyse, sana sinirlenmedim )
-
2019 Sıfırı 58 bin olan motorun 2018 modeline 62 bin fiyat yazanlar. Bak bak bak neymiş egzoz varmış neymiş kıçı kırık 500 liralık orijinal koruma takozu varmış
-
Güzel konu hayırlı iftarlar güzel şafak attıran bir konu olur umarım :D
Çoğunu yazmışsınız zaten bende giderken aniden pat diye çukura girince motoru perte çıkarmış gibi içim gidiyor bide duvara yanaştırırken egzoz duvara sürtünce sanki derim yüzülüyor gibi geliyor :D
-
http://www.namazzamani.net/turkce/gusl.htm
Hahahahaha 😂
-
Bide yaz vakti trafikte hiçbir yere kaçamayınca kıçıma kadar ter akar kask takılı terlerim ya işkence gibi gelir o an motoru bırakmak istiyorum
-
Niye yav, viteste açık unutunca çarpıp dengeni bozabilir. Bence çok yararlı bir uygulama
Ben unutmuyorum şahsen, onun için bana göre gereksiz ve sinir bozucu
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
Park Halinde motorun üstüne binip babasının malıymış gibi oturan denyolar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)