Baya emek vermişsiniz, ve gerçekten güzel olmuş. Tebrik ederim. Frenleri diske çevirmeyi de değerlendirseydiniz keşke. Hem daha güvenli olup hem de ayrı bir hava katarmış.
Bence nefis bir çalışma olmuş. Elinize sağlık. Güle güle ve zevkle kullanın
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş. İlk motorum 66 model postaci jawa idi. Sizinkisi sanki 350 cc twinsport olan model. Sizin gibi bir yeteneğim olsaydı heralde arka tekeri 160 filan yapardim. Biraz arka teker fetişistiyim 😂 güle güle kullanin
Süper olmuş , elinize emeğinize sağlık hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
[/COLOR]Kampanalı modelini bende sevmiyorum.Disk her zaman iyidir. 638 modeli kampanalı modeli olduğu için proje dışına çıkmadım..Diskli modelide var yaptığım mevcut şu an.Onuda bitince yayınlarım.Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
twinsport modeli.var sizin gibi büyük lastik seven arkadaşlar takıyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
ben yaptım pek kulanamadan bodrum Swiss otelde çalışan bir Şef geldi satın aldı gitti.
www.jawa350cc.com
Gel de bu motora değer biç şimdi
Eline koluna sağlık hocam.
Hocam elinize, emeğinize sağlık. Yıllarca yabancı ustaları iç çekerek izledik. keşke tüm aşamalarını video kaydına alsaydınız. Belgesel tadında izlerdik.
Herkese hayırlı ramazanlar.
Maşallah çok güzel olmuş :D JAWA hep sevda olarak kalacak gönlümüzde :D
imrenek okudum yazdıklarınızı. çok iyi çalışma tebrikler
Harika bir çalışma.emek vermişsiniz tebrik ederim.
Harika.Adam evin bahçesinde yeni motosiklet yapmış resmen.
Eski arabaları yenileyen bir program vardı.Sizde motosikletleri yenileyebilirsiniz.
Emeğe saygı, elinize sağlık.
Muhteşem bir çalışma,el emeği göz nuru adeta.Gönülden tebrik ederim.
Rengi vs çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Adana da böyle insanların olduğunu bilmek güzel. Gerçekte de görüşmek dileğiyle
ustam eline sağlık,mz topluyor musun?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)