Akrep Burcu - 23 Ekim - 21 Kasım
Aslan Burcu - 23 Temmuz - 22 Ağustos
Balık Burcu - 19 Şubat - 20 Mart
Başak Burcu - 23 Ağustos - 22 Eylül
Boğa Burcu - 20 Nisan - 20 Mayıs
İkizler Burcu - 21 Mayıs - 21 Haziran
Koç Burcu - 21 Mart - 19 Nisan
Kova Vurcu - 20 Ocak - 18 Şubat
Oğlak Burcu - 22 Aralık - 19 Ocak
Terazi Burcu - 23 Eylül - 22 Ekim
Yay Burcu - 22 Kasım - 21 Aralık
Yengeç Burcu - 22 Haziran - 22 Temmuz
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Moto GP'de yarışan motorcuların burçları Oğlak çoğunlukta çıktı.
Andrea Dovizioso: Koç
Johann Zarco: Yengeç
Danilo Petrucci: Akrep
Maverick Viñales: Oğlak
Karel Abraham: Oğlak
Fabio Quartararo: Koç
Franco Morbidelli: Yay
Andrea Iannone: Aslan
Takaaki Nakagami: Kova
Cal Crutchlow: Akrep
Joan Mir: Başak
Aleix Espargaro: Aslan
Alex Rins: Yay
Jack Miller: Oğlak
Pol Espargaro: İkizler
Valentino Rossi: Koç
Hafizh Syahrin: Boğa
Francesco Bagnaia: Oğlak
Miguel Oliveira: Oğlak
Marc Marquez: Kova
Jorge Lorenzo: Boğa
Şu Çin burcu muhabbetini ortaya atan hanginizdi 🙄 Bakmaz olaydım. “Odun domuz” diye burç mu olur?? İki gol birden yedim.
MT Site yönetimi bilgi mesajı Bilgilendirme: Konuya Anket Seçeneği Eklenmiştir, ilk Oy benden,, Var mı başka Balık veya Alık
Şikayet sahibi üyemiz, şikayet konusu hakkındaki gelişmelerin mesaja eklemesini istiyorsa site yöneticileri ile iletişime geçmelidir. Şikayet konuları yoruma kapalıdır. Site yöneticileri ile iletişime geçmek için tıklayın Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
İdeal burç,Gergedan
Yükselen burç,yılan
Ortalama burç,puma
Çin burç,atmaca
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
Adaş,Tam kafa dengi mod`sun
Şu reflektörlu yelek siparisini,alacagim diyerek sonradan tornistan yapan uyelerin gözune soka soka iri puntoyla belirtmen yok mu
Tekerine daş,torpak ve bilimum haşarat değmesin..
Balık ama ben köpek balığından şüpheleniyorum
burçlara inanmıyorum ama burcumun(ikizler) özelliklerine tamamen sahibim. tesadüf olsa gerek :D
Moto GP'de bir tane bile balık yokmuş.
Ben de diyorum bu yetenekle! beni niye almadı bu adamlar.
Çin’de de ateş burcu pozitif kaplan çıktım bu arada. Walla bayrama kadar sabredeyim. Bayramda sağa sola bende kaçabilirim belki motor ile. Mod’umuza teklifte bulunduydum cbr650f için. Mt-25 vereyim dedim. Adamda r1200gs adv de olunca sallamadı işte
Araba ile çok güzel ortam walla tavsiye ederim. 120’de titremiyor. Rüzgardan etkilenmiyor. Temiz ve mis
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Sen uçmakdereye gel. Ben önden giderim. Sana göre çizgi ile hızı ayarlarım. Zevkin dibine vurursun. Bakarsın ben Muğla’nın o virajlarında gazlarım. Hayat bu belli olmaz
Moto GP yarışçıları içinde Oğlak'ların bir tık daha fazla olması Oğlak burcunun inatçılığı ve dolayısıyla rekabetçiliği ile alakalı diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
Keşke ben de başak olsaydım : ) başaklar çalışkan oluyor genelde, yay'lar çok tembel oluyor. Zaten dünyanın en zenginleri içinde bir araştırma yapmışlar, en az yay çıkmış. En çok başak, oğlak çıkmış.
balık ne kadar da çok mavi yeşil alglere ve resiflere selam olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Yengeç burada kıstırırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)