Anket: Motosiklet Kullanan Dostlarımız, Burçlarınız neler? Buyrun Ankete..
- Katılımcı sayısı
- 77. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Akrep Burcu - 23 Ekim - 21 Kasım
-
Aslan Burcu - 23 Temmuz - 22 Ağustos
-
Balık Burcu - 19 Şubat - 20 Mart
-
Başak Burcu - 23 Ağustos - 22 Eylül
-
Boğa Burcu - 20 Nisan - 20 Mayıs
-
İkizler Burcu - 21 Mayıs - 21 Haziran
-
Koç Burcu - 21 Mart - 19 Nisan
-
Kova Vurcu - 20 Ocak - 18 Şubat
-
Oğlak Burcu - 22 Aralık - 19 Ocak
-
Terazi Burcu - 23 Eylül - 22 Ekim
-
Yay Burcu - 22 Kasım - 21 Aralık
-
Yengeç Burcu - 22 Haziran - 22 Temmuz
Motorcuların burçları? >>> Anketli >>>
Reklamlar
-
Burçların kişilerin karakterleri üzerinde etkileri olduğunu düşünüyorum, ben de bir motorcu olarak diğer motorcuların burçlarını merak ediyorum. Ben yay'ım mesela ve yay burcu genel olarak özgürlüğüne aşırı düşkün olmasıyla ve bir ortamdan çok çabuk sıkılmasıyla bilinir. Bunların benim motosikletleri sevmemde etkisi olduğunu düşünüyorum. Siz de kendi burcunuzu yazar mısınız ....
Reklamlar
-
Allah kabul etsin orucuz herhalde.
-
Bende Yay burcuyum. Belli ediyor muyum?
-
resmi burcum............. : YAY
yükselen burcum....... : AKREP
çin burcum.................. : TAVŞAN
-
Moderatör
Her Burç'tan motorcu vardır. Allah kabul etsin
-
Yay olmakla beraber helezon yayı mıyım yaprak yayı mıyım tam karar veremedim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
mavzer-i adlı üyeden alıntı
merak ettim baktım ejderiya burcu çıktım :D ne işe yarar bu :D
-
İkizler
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Yay olmakla beraber helezon yayı mıyım yaprak yayı mıyım tam karar veremedim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------
merak ettim baktım ejderiya burcu çıktım :D ne işe yarar bu :D
bizde aslan burcuyla aynı kefeye koyuyolar. ve en önemli burçlardan biri çinde :D
bu arada ejderya çıkman için doğum tarihin takribi 1970 1980 arası olması lazım :D
-
Normal burç yay
Yükselen burç aslan
Alçalan burç kova
Çin burcu pozitif kaplan
-
bizde aslan burcuyla aynı kefeye koyuyolar. ve en önemli burçlardan biri çinde :D
bu arada ejderya çıkman için doğum tarihin takribi 1970 1980 arası olması lazım :D
'88 e ejderiya denk gelmiş öyle yazıyor her yerde :D
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Normal burç yay
Yükselen burç aslan
Alçalan burç kova
Çin burcu pozitif kaplan
alçalan burç tamı vardı :D
onu nasıl buluyoruz
-
alçalan burç tamı vardı :D
onu nasıl buluyoruz
yazınca çıkıyor ama doğum yeri ve saat istiyorlar :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
yazınca çıkıyor ama doğum yeri ve saat istiyorlar :D
harbiden varmış.
boğa çıktı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
30 yaşından sonra yükselen burcun özelliklerini almaya başlar insan oğlu derler ya
peki kaç yaşından sonra alçalan burca geçiyoruz :D
-
burcu diye okudum , yanlış gelmişim gidiyom panpa
-
Ooo baya "yay" varmış arkadaşlar. Ukalalık olmasın diye yazmamıştım ama yay burçlarında biraz da delilik oluyor manyak manyak hareketler yapar ara sıra.
-
Arkadaş fare burcu diye burçmu olurmuş.Moral falan kalmadı ben bunla nasıl yaşarım Aha gizli dostuda öküz diyoo.Hade ordann yaaa
-
harbiden varmış.
boğa çıktı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
30 yaşından sonra yükselen burcun özelliklerini almaya başlar insan oğlu derler ya
peki kaç yaşından sonra alçalan burca geçiyoruz :D
Alçalan burç olayına pek bakmadım. Bakan var ise benide aydınlatsın. Yada gece bakar buradan paylaşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Arkadaş fare burcu diye burçmu olurmuş.Moral falan kalmadı ben bunla nasıl yaşarım
Domuzlar ve köpekler ne yapsınlar?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:21 ----------
L.Magov adlı üyeden alıntı
Ooo baya "yay" varmış arkadaşlar. Ukalalık olmasın diye yazmamıştım ama yay burçlarında biraz da delilik oluyor
manyak manyak hareketler yapar ara sıra.
Biliyorsun değil mi? Yay burçları birden çok tutkulu olduğu şeylerden nefret etmeye de başlarlar. Motorumun yüzünü görmek istemiyorum şuan.
-
Bende kova burcuyum. Genel olarak özgürlüğüne düşkün insanın elbet birgün hayatının motosikletle buluşacağını düşünüyorum
-
L.Magov adlı üyeden alıntı
Ooo baya "yay" varmış arkadaşlar. Ukalalık olmasın diye yazmamıştım ama yay burçlarında biraz da delilik oluyor
manyak manyak hareketler yapar ara sıra.
benim sinir sistemim biraz bozuk olduğu için ben ara sıra değil de hep yapıyorum. :D
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Bende kova burcuyum. Genel olarak özgürlüğüne düşkün insanın elbet birgün hayatının motosikletle buluşacağını düşünüyorum
Benim kardeşim kova, o da motor hastası :D demekki kovalar da normal değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------
benim sinir sistemim biraz bozuk olduğu için ben ara sıra değil de hep yapıyorum. :D
Aman dikkat, yay burçları gerçekten biraz fazla risk alıyor. Bu kadar risk almayı seven bir karakterin riskli işlerde çalışması ya da riskli hobiler edinmesi pek hayra alamet değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
Levent adlı üyeden alıntı
Her Burç'tan motorcu vardır. Allah kabul etsin
Mutlaka öyledir ama sonuçta hayat tarzı kişinin karakterine göre değişecektir ve motosikletin de bir hayat tarzı olduğunu düşündüğümüzde özellikle ateş grubu diye tabir edilen Aslan, Koç ve Yay'ların motorcu camiasında çoğunlukta olmaları kuvvetle muhtemel.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)