Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Zincir Gerdirmekten Usanmak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı foxtrot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üst serisi hangisi acaba ? ek olarak motosikleti aldığım günden beri hiç eksik etmedim yağını.. önceden oluşan problemler var belli ki
    Sitesi şu anda çalışmıyor ama Google görsel aramada ZVM-X diye bir serisini gördüm 1000+ cc superbike'lar için ekstra güçlü ve dayanıklı zincirleri var. Bence VX2 iş görecektir...
    foxtrot bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..
    onu ben de yeni öğrendim kma getiriyormuş ve kapanmış bir dükkana sorarken öğrendim.. çek malı cz öneririm karaköyde bir yer getiriyormuş dedi..

tarikcapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 250
    200cc 10kw motoru bende gerdirmekten bıktım. 500-600 km de bir gerdirmek istiyor.Zincirim yeni, Arka amortisör monoshock. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum ?
    Yalnız ama Kafası Rahat Adam...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)