Zincir Gerdirmekten Usanmak
Reklamlar
-
foxtrot adlı üyeden alıntı
üst serisi hangisi acaba ? ek olarak motosikleti aldığım günden beri hiç eksik etmedim yağını.. önceden oluşan problemler var belli ki
Sitesi şu anda çalışmıyor ama Google görsel aramada ZVM-X diye bir serisini gördüm 1000+ cc superbike'lar için ekstra güçlü ve dayanıklı zincirleri var. Bence VX2 iş görecektir...
Reklamlar
-
DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
DID marka zincirin TR piyasasına bir iki yıl önce bol miktarda sahtesi girmişti , bir kaç arkadaş zinciri taktıktan kısa süre sonra oring lastikleri ya genişledi yada koptu , distirübütor firmalar harici satın alırken dikkat edin , ben bu sebeple RK marka aldım..
onu ben de yeni öğrendim kma getiriyormuş ve kapanmış bir dükkana sorarken öğrendim.. çek malı cz öneririm karaköyde bir yer getiriyormuş dedi..
-
200cc 10kw motoru bende gerdirmekten bıktım. 500-600 km de bir gerdirmek istiyor.Zincirim yeni, Arka amortisör monoshock. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum ?
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)