Motosikletinden Bıkan Adam
Reklamlar
-
Benimde genel bi bıkkınlığım var. Çok hevesle beklediğim bir başvuradan red cevabı alınca daraldım. Şimdi Ninjamı satıp çadırımı eşyalarımı yükleyebileceğim topcaseli bi motosiklet alıp bayram tatilinde gezmem lazım, yoksa iflah olmayacam
Reklamlar
-
Walla binmeyeceğim diyorum ama canım daha da sıkılıyor. Bakarsın akşam iftar sonrası Silivri sahilinde olabilirim. Araba evde ise araba ile giderim orası ayrı... Motosikletsiz gezmeye özen göstereceğim şimdilik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
Edit: Arabayı arıyorum. Müsaittir umarım
-
Havalar düzelmeye başladı bende yakışıklıyı alıp geziyorum. Biri beni şuraya bırak dese de bende bir yerlere gitsem kafasındayım. İki tane dışarı elemanı olmasına rağmen noterdi belediyeydi hepsine ben çıkıyorum. Ramazan boyunca oruçlu olduğumdan yemek aralarında Mecidiyeköy'den Kasımpaşa'ya eve uzanmaya gidiyorum Bu havalar da bu soğuma hiç iyi değil.
-
chaqalqarlos adlı üyeden alıntı
Havalar düzelmeye başladı bende yakışıklıyı alıp geziyorum. Biri beni şuraya bırak dese de bende bir yerlere gitsem kafasındayım. İki tane dışarı elemanı olmasına rağmen noterdi belediyeydi hepsine ben çıkıyorum. Ramazan boyunca oruçlu olduğumdan yemek aralarında Mecidiyeköy'den Kasımpaşa'ya eve uzanmaya gidiyorum
Bu havalar da bu soğuma hiç iyi değil.
Benim makine ile hiç zevkli gelmediğinden farketmiyor
Eskiden arabaya binmeyi aklımdan bile geçirmezdim. Kışın birçok defa yağmurlarda sırılsıklam oldum. Hava güzelleştiği halde bıkkınlık geldi. Neyse bakacağız birşeyler artık.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Benim makine ile hiç zevkli gelmediğinden farketmiyor
Eskiden arabaya binmeyi aklımdan bile geçirmezdim. Kışın birçok defa yağmurlarda sırılsıklam oldum. Hava güzelleştiği halde bıkkınlık geldi. Neyse bakacağız birşeyler artık.
Senin üst klasmanın gelmiş sanki ) Malesef biz de yazın satacağız yakışıklımızı düğün hazırlıkları muhabbetine. Motorsuzluk yaşayacağız. Motorun varken kıymetini bil
-
Annem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz der.Ben sıkıldım deyince.
-
Şu sevilmez mi be ?
-
Senin üst klasmanın gelmiş sanki
) Malesef biz de yazın satacağız yakışıklımızı düğün hazırlıkları muhabbetine. Motorsuzluk yaşayacağız. Motorun varken kıymetini bil
Walla günde en az 90km, haftasonları 300-400km yol yapınca sıkıyor bir yerden. Üst klasman fikri beni cezbetse de alış-satış işleri beni geriyor. Bakacağız göreceğiz.
-
Havalar düzelmeye başladı bende yakışıklıyı alıp geziyorum. Biri beni şuraya bırak dese de bende bir yerlere gitsem kafasındayım. İki tane dışarı elemanı olmasına rağmen noterdi belediyeydi hepsine ben çıkıyorum. Ramazan boyunca oruçlu olduğumdan yemek aralarında Mecidiyeköy'den Kasımpaşa'ya eve uzanmaya gidiyorum
Bu havalar da bu soğuma hiç iyi değil.
scotty yap bırakırsın milleti ne güzel
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
Aletini merak ettim dostum..
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Walla günde en az 90km, haftasonları 300-400km yol yapınca sıkıyor bir yerden. Üst klasman fikri beni cezbetse de alış-satış işleri beni geriyor. Bakacağız göreceğiz.
Ooo için geçmiş hocam senin.
-
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
scotty yap bırakırsın milleti ne güzel
Valla cezası benzini motorun km'si düşündürmese inan aklımda da gözüm kesmiyor onları.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Aletini merak ettim dostum..
Mt-25 Black desem? Art nitetini görmezden gelsem?
-
Ben 35imden sonra tekrar başladım motora. Günde en az 120 km yapıyorum, haftasonları da minimum 500, yine de doyamıyorum şu merete. Mesela dün akşam eve geldim darlandım zincir dişliyi temizledim. Birazdan yine aşağı ineceğim egzozu metal cilasıyla parlatacağım. Ya sonradan görmeyim ya da manyak
-
Kavuştum motoruma aheste aheste 50 km gittik sonra bir baktım radyatör pompasından 2 damla yaş süzülmüş :D her halde arkadaşlarını özledi bir veda etsin diye geri götüreceğim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben 35imden sonra tekrar başladım motora. Günde en az 120 km yapıyorum, haftasonları da minimum 500, yine de doyamıyorum şu merete. Mesela dün akşam eve geldim darlandım zincir dişliyi temizledim. Birazdan yine aşağı ineceğim egzozu metal cilasıyla parlatacağım. Ya sonradan görmeyim ya da manyak
Ne sormadan görmesin ne manyak :D Araç erkeğin metresidir özlemişsin :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Kavuştum motoruma aheste aheste 50 km gittik sonra bir baktım radyatör pompasından 2 damla yaş süzülmüş :D her halde arkadaşlarını özledi bir veda etsin diye geri götüreceğim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Ne sormadan görmesin ne manyak :D Araç erkeğin metresidir özlemişsin :D
Tamirden anlayan işini duzgun yapan usta bulmak zor iş.
50lik scooter bulsam,benim makinanin ustüne kuma getircem amma...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Tamirden anlayan işini duzgun yapan usta bulmak zor iş.
İşin kötü tarafı motor ısınınca pompanın üst tarafında oluşuyor damlalar zaten motor siyah renk radyatör suyu mavi gölgede kalıyor tam orası sıcakkende kuruyor adamlar onu atlamış olabilirler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Yetkili servise yaptırıyorum sağ olsunlar ulen cıbır bu deyip sallamıyorlar :D
-
Angrypower, depresyonda gibisiniz.. Baharda zaten anlamsız bir depresyon olur, ama sizinki biraz daha fazlası gibi. Sporla aranız var mı? Biraz kalori yakıp endorfin salgılamak depresyonla mücadelede en etkili doğal yöntemlerden biri..
-
Tengri adlı üyeden alıntı
Angrypower, depresyonda gibisiniz.. Baharda zaten anlamsız bir depresyon olur, ama sizinki biraz daha fazlası gibi. Sporla aranız var mı? Biraz kalori yakıp endorfin salgılamak depresyonla mücadelede en etkili doğal yöntemlerden biri..
Benimde aklımda spora başlamak. Aram yok ama onu da öğreniriz. Silivri sahile geldim şimdi araba ile. Silivri motor kulübü toplaşmış. Senin motor nerede muhabbeti çıktı. Arabacı oldum bende dedim
Virajlara alışan bünye sporada alışır yavaş yavaş. Dediğim gibi benim hoşuma gidiyor şuan motorsuzluk. Arabanın gözüme çarpan bir iki yeri vardı onları düzelttirdim sanayide. Tın tın geziyorum. En azından bu hafta sürmeyeceğim. Şimdilik rahatım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)