Siz olsanız ne yapardınız ?? (EKLEME) 2
Reklamlar
-
31 Temmuz 2005, 00:17
Reklamlar
-
2 yıl oldu, acılarla gecen tam 2 yıl..!!
kulun kula eziyeti bile günahsa, allah bunu neden yapıyor..??
Ölmek için yalvararak benden ilaç isteyen bir nişanlım var,
Nasılolsa öleceğiz diyerek teselli arıyorum..
yoksa, ölsekmi allah'a inat..!!
Kula allah bile acımıyor, sizde kimseye acımayın arkadaşlar..
Sonunda böyle oldum..
-
speedlight_omer adlı üyeden alıntı
Sonunda böyle oldum..
sebepsiz hiç bir şey olmaz
olan olaylardan bir sonuç çıkarıp hayata daha güçlü sarılmak lazım.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
kardeşim sakın isyan edenlerden olma herşeyde bir hayır vardır,allah yardımcın olsun, yaptığının mükaafatını allahü teala mutlaka verir.BUDA GEÇER YA HU
-
rabbim sabır versin yaşayan bilir tabi ama işte allah(c.c)sabır veriyor! inanın rüya bu yalan dünya' herşey bizim için gerçekten büyük sabır diliyorum sizlere! şifalar diliyorum kardeşimize' birgün belki bizi kabul ederse gelmek görmek isteriz kendisini oda bizim bir parcamız' canımız' kardeşimiz kalbimiz dualarımız sizinle....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Kul???
speedlight_omer adlı üyeden alıntı
Sonunda böyle oldum..
İnanç meselesine girmeyeceğim. Bana göre inanç kişiseldir. Bu nedenle başkaları ne derse desin hiçbir anlamı ve kıymeti yoktur.
Ama,
bir de kendine inanç var.
Yapılan hatalar ya da karşılaşılan problemlerde kendinden başkasını suçlamak ya da başkasından yardım beklemek işin en kolay yoludur.
Ne güzel, ne kutsal bir sevginiz varmış. Bu güne kadar gelmişsiniz.
Devam ettirmenin güzel tarafları yokmu?
Sakat da doğabilirdiniz?
O zaman birbirinizi sevmeyecek, hayata tutunmak istemeyecekmiydiniz?
Acıyı yaşamayanın verdiği teselli boştur.
Benzer acılar yaşamış olanlar birbirlerini anlarlar ancak. Yine de sadece anlarlar. Teselli veremezler.
Nişanlın hayat dolu bir genç kızken onu seviyordun. Bu gün hoş olmayan bir durumda diye sevmeyecekmisin?
yarın senin başına bir iş gelmeyeceğini sana kim garanti ediyor?
Tüm bu sorunlara göğüs gerip birlikte mutlu bir hayat sürecek gücünüz demi yok?
Allah bütün sorunlarını çözüverse,
sevginizin kıymetini bilebilecek misiniz?
Nişanlın seni gerçekten seviyorsa ölmek istemeyecektir. Hergün sana uyanmak, seni görmek bile yaşamak için yeterli bir sebep olacaktır.
Söyledikleri sadece dilinden çıkan kelimelerdir.
Oysa yaşamayı düşünün.
Hergün yeni bir umuttur.
Ve....
Sizden çok daha kötü durumda olanlar da var.......
-
arkadasım çok üzüldüm senin için yapabileceğim sadece hastanedeki ilgili kişilerin yanlıs teshislerinden dolayı gidip ağzını burnunu dağıtıp sonrada morga kilitlemek olur yada istersen dava aç bende tanıdıklarla görüşeyim. kahroldum burnum sızladı ya
-
[QUOTE=boy;27325]Bedelini ödeyebildiğin sürece herşeyi yapabilirsin!
QUOTE]
Aynen katılıyorum. motosiklet nasıl bir tutkuysa, sağlıkta her tutkunun yaşanabilmesi için gerekli en önemli ihtiyaçtır. Geçmiş olsun kardeşim. Abimde de kalça protezi var. Ama o kemige baglı. Geçmiş olsuunn!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Benimde sevdiğim bir insan var ve o insanlar için herşey feda edilir. Sat o motosikleti diyorum. Ve nişanlına ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. Yaradan gönlünüze göre bir hayatı sağlık ve mutlulukla birlikte bahşetsin diyorum. Gerçekten üzücü bir durum yaşamaktasın. Okurken etkilendim :(
-
Speedlight kardeşim,
Valla sabah uyandım. Yazıyı okudum. Yemin ediyorum zor yutkunuyorum. Gözlerim yaşardı. Ailemizden kanser illeti ile boğuşan ve aramızdan ayrılan kullar aklıma geldi. Zaten aklımdan çıkmıyor. Yanlız beterin beteri var dostum. Millet evlat acısı çeker ya, işte odur bu dünyadaki en büyük ceza. Onun için bunu düşün. Nişanlınla evlenip güzel çocuklar yapın. Onlar sizi hayata bağlayacaktır. Törene bizi davet et bizde geliriz yanlız bırakmayız seni. Yemin ederim yazamıyorum daha fazla ...
-
büyük geçmiş olsun,inanmak istemiyorum ama hayat bu bazen yazılanlara inanmak gerekiyo,keşke yalan olsa,keşke hayal olsa,
arkadaşım azim ve başarııyı bulacagınıza eminim bu hayat sizin,sonuna kadar mücadele vermelisiniz,tekrar geçmiş olsun,bütün iyi dileklerimiz sizlerel..
allah acil şifalar versin.
-
Diyecek hiçbişe bulamıyorum çok geçmiş olsun. Kardeşim sende sıkma canını artık diyeceğimde hepimizin canı sıkılıyor.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
-
inşallah bir an önce nişanlın sağlığına kavuşur.bırakma kendini...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler