Eski üretim tarihli deri ceket korur mu?
Reklamlar
-
Arkadaşlar üretim tarihinin eski olduğunu düşündüğüm ancak hiç bir yerinde yazmayan dainese avro d1 modelini aldım. Deri,yıllar geçtikçe koruma performansından bir şey kaybeder mi?
-Ayrıca bu ceket ile eldiven giymek zor gibi geldi dirsek koruması bileğe çok yakın. avro d1 ceket ile alpinestars gp pro veya dainese carbon d1 (uzun) modelini giyebilir miyim?
Reklamlar
-
Deride omur onemli degil guvenle giyebilirsin
-
İçindeki korumaları sök bak bir hala 0 gibimi Büzüşme vs deformasyon var mı yoksa birşeycik olmaz
-
Korumalarda sorun yoksa güvenle giyebilirsin. Şüpheye düşersen korumaları değiştirebilirsin ama genelde kaza vb. olmadan korumalara bir şey olmaz.
-
resources adlı üyeden alıntı
Deride omur onemli degil guvenle giyebilirsin
liquem adlı üyeden alıntı
İçindeki korumaları sök bak bir hala 0 gibimi Büzüşme vs deformasyon var mı yoksa birşeycik olmaz
efendy06 adlı üyeden alıntı
Korumalarda sorun yoksa güvenle giyebilirsin. Şüpheye düşersen korumaları değiştirebilirsin ama genelde kaza vb. olmadan korumalara bir şey olmaz.
teşekkürler yanıtlar için.
-
korur bir şey olmaz dikişlerinde sorun olmasın sökük vs ona dikkat et. korumalarınıda söküp kontrol edebilirsin
-
Mont icin bilemem ama bot icin fazlasiyla fikir sahibiyim. Soyle anlatayim, eylul-ekim gibi uygun fiyata TCK marka goretex bir touring bot satin aldim. Modeli internetten arastirdigimda 10 yil once uretilen bir model oldugunu ogrendim. Ama aldigim bot etiketleri uzerinde ve sifirdi.
Sanirim 2 veya 3. gun ikisinin de tabani cikti. Cunku yapistiricilari kurumustu artik. Ayrica, fermuarin oldugu kisimdaki deriler pul pul dokukuyor. CE 2-2-2 seviye bot ama bekledigi icin umarim korumasinda sikinti yoktur.
Kisacasi, bir daha eski deri urun almam.
-
İnternette aynı montun 2017 modeli 1.100tl. normalde 1500tl. Alınır mı sizce?n11
-
Japoncu adlı üyeden alıntı
İnternette aynı montun 2017 modeli 1.100tl. normalde 1500tl. Alınır mı sizce?n11
1100tl ye nerede ?
İhtiyacım yok ama eğer 1100tl ise hemen bir tane alırım
Muhtemelen tekstil ürün ile karıştırdınız.
-
Ah evet karıştırmışım uykusuzluktan dikkatimden kaçmış. Kusura bakmayın.
-
Sentetik ürün zamanla bozulabilir, bu noktada değişkenlik çok. Kimi sentetik malzeme ne yaparsanız yapın bozulur, kimi biraz daha sağlamdır.
Ancak hakiki kaliteli (top grain) deri yıpratılmadığı müddetçe (mesela çamaşır makinasinda yıkama) ömür boyu dayanır.
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Ayrica, fermuarin oldugu kisimdaki deriler pul pul dokukuyor.
O kısım muhtemelen hakiki deri değildir, deri görünümlü sentetik malzemedir.
-
Bende veloster var takas edek mi
Güzel montmuş gülegüle kullan
-
Mont değil ama eldivenleri karşılaştırmışlar.
https://youtu.be/3wcglojiMGA
-
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
-Ayrıca bu ceket ile eldiven giymek zor gibi geldi dirsek koruması bileğe çok yakın. avro d1 ceket ile alpinestars gp pro veya dainese carbon d1 (uzun) modelini giyebilir miyim?
Bende Dainese markasının Street Darker modelini kullanıyorum ceket olarak. Benzer problem bende de olmuştu. Ben carbon D1 kısa kullanarak sorunu çözdüm.
-
Deadly Sto(R)m adlı üyeden alıntı
Mont icin bilemem ama bot icin fazlasiyla fikir sahibiyim. Soyle anlatayim, eylul-ekim gibi uygun fiyata TCK marka goretex bir touring bot satin aldim. Modeli internetten arastirdigimda 10 yil once uretilen bir model oldugunu ogrendim. Ama aldigim bot etiketleri uzerinde ve sifirdi.
Sanirim 2 veya 3. gun ikisinin de tabani cikti. Cunku yapistiricilari kurumustu artik. Ayrica, fermuarin oldugu kisimdaki deriler pul pul dokukuyor. CE 2-2-2 seviye bot ama bekledigi icin umarim korumasinda sikinti yoktur.
Kisacasi, bir daha eski deri urun almam.
Dukkanlari gezdigimde bazi eski urunleri en onlere koyduklarini gordum. Gunesten kendinden gecmis malzemeler. Çogunun derisi tas gibiydi. Size de oyle denk gelmis olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
Herscel adlı üyeden alıntı
Bende Dainese markasının Street Darker modelini kullanıyorum ceket olarak. Benzer problem bende de olmuştu. Ben carbon D1 kısa kullanarak sorunu çözdüm.
O kadar uzun ki dirsek korumasi uzun eldivene gerek yok gibi duruyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
hasmet adlı üyeden alıntı
Sentetik ürün zamanla bozulabilir, bu noktada değişkenlik çok. Kimi sentetik malzeme ne yaparsanız yapın bozulur, kimi biraz daha sağlamdır.
Ancak hakiki kaliteli (top grain) deri yıpratılmadığı müddetçe (mesela çamaşır makinasinda yıkama) ömür boyu dayanır.
O kısım muhtemelen hakiki deri değildir, deri görünümlü sentetik malzemedir.
Derinin alt kismindan uretilen deri malzemelerin isiya mukavemeti az midir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
OkNisT adlı üyeden alıntı
Bende veloster var takas edek mi
Güzel montmuş gülegüle kullan
Tesekkurler. Veloster modelini ben de dusunmustum ama bununla onun arasinda deride kalite farki vardi,bunu tercih ettim.
-
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
Derinin alt kismindan uretilen deri malzemelerin isiya mukavemeti az midir?
Yarma derinin isiya mukavemetini bilemiyorum, ancak fiziksel strese dayanikli degil. Fazla esnetirseniz parcalaniverir. Ust deri butunlugunun korur, parcalanmaz.
Alpinestar'in Airmax Carbon eldiveni yarma deri. Delindi parcalandi gitti. Ucuz da degildi. Alpinestar markasina genel olarak sogudum o yuzden...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Yarma derinin isiya mukavemetini bilemiyorum, ancak fiziksel strese dayanikli degil. Fazla esnetirseniz parcalaniverir. Ust deri butunlugunun korur, parcalanmaz.
Alpinestar'in Airmax Carbon eldiveni yarma deri. Delindi parcalandi gitti. Ucuz da degildi. Alpinestar markasina genel olarak sogudum o yuzden...
Alpinestars'ın eldivenlerinde herkes aynı sorunu yaşamış.Held'den şaşmayacaksın eldiven konusunda
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Alpinestars'ın eldivenlerinde herkes aynı sorunu yaşamış.Held'den şaşmayacaksın eldiven konusunda
Knox bu ara markajımda.
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Büyük hata yaptılar. Ucuz bir şey de değil ki yenileyesin. Dainese aldım, gayet memnunum, hala yeni gibi. Çok da rahat.
-
alpinestars alıp da eldiven patlatmayan görmedim ben (2 ayda parçaladım ben de)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler