Hayırlı olsun güzel tercih yaptın. Hangi rengi aldın? Yeni modellerde biraz renklendirmiş honda.
Güle güle, kazasız belasız kullanın
Çok sağol dostum...amortisörler sarı olmuş çok tatlı...herkes kırmızıyı istiyormuş..
Ben de gözümü alamadım kırmızıdan ama geleceği bozmadım siyah aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
On amortisör sarıya boyanmış
Çok teşekkür ederim
Umarım memnun kalırım
Kırmızı olan acayip parlıyor metalik tatlı bir bordo ama ben geleneksel takıldıgım için siyah aldım ancak 1 saat sürdü karar vermem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Teşekkürler tengri
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Teldeki fotoyu buraya atamıyorum
Yapabilseydim gosteriridim
Hayırlı olsun.
Suzuki nin 125 liği var süpersport şeklinde sıfırı 18-24 bin arası donanıma göre opsiyonlu ona göz atsana
Ben gümüşünü seviyorum yeni neo cafe serisinin...
Teşekkürler kardeşim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
125lik beni kesmez kardeşim.zaten aldım motoru ama sağol desteğin için
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Ben de acayip şekilde kırmızı ve siyah arasında kaldım aslında rengim her zaman siyahtır motorda stressiz tarz olusturabiliyorsun her kıyafete uyuyor
Ama o bordo koyu ve metalik boya insanı hipnotize ediyor az kalsın onu alıyordum direkten döndüm...
Tabi zevkler kimisi çilek sever kimisi kiraz
Çok sancılı bir süreçti ancak ince hesaplarla çözüme ulaştım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)