4 Mevsim motorculuğu böyle mi oluyor :)
-
Reklamlar
-
Bu seviyedeki bir yağmurda ben konuyu biraz daha düşünürdüm Ancak çok ciddi rüzgar ve bardaktan bolaşırcasına yağmıyorsa mutlaka yoldayımdır .
-
Hacı Trakya yağmurlu bu ara, haftayada öyle ama durula gene sen demir atı.
-
RÇ1978 adlı üyeden alıntı
Bu seviyedeki bir yağmurda ben konuyu biraz daha düşünürdüm
Ancak çok ciddi rüzgar ve bardaktan bolaşırcasına yağmıyorsa mutlaka yoldayımdır .
yağmur benim için sorun değil de rüzgarı pek sevmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Hacı Trakya yağmurlu bu ara, haftayada öyle ama durula gene sen demir atı.
evet trakya yağmura büründü bu aralar ama yola devam
-
Motosikleti çok işlevli kullanıyorsunuz ne güzel. On numara tekne olmuş bir de oltanız olsaydı tadından yenmezdi
-
Böyle hareketlerin hastasıyız
-
Funchy35 adlı üyeden alıntı
Motosikleti çok işlevli kullanıyorsunuz ne güzel. On numara tekne olmuş bir de oltanız olsaydı tadından yenmezdi
oltalar evde kalmış hocam çıkarken unutmuşum 😂
MrMud adlı üyeden alıntı
Böyle hareketlerin hastasıyız
dimi hocam )
-
bize gereken teknoloji
-
arndiol adlı üyeden alıntı
aslında var denk gelmiştim 😂
-
Ben motorla çıkmadan önce iki kez hava durumuna bakarım iki ayrı yerden. Yağış ihtimali %10 derse bile arabayla çıkarım Dibine kadar tatlı su motorculuğu da bunu gerektirir.
-
Yaz kış motosiklet kullanıyorum. Kar veya fırtına gibi elzem bir durum yoksa motosikletle çıkarım ama zeminde bu kadar su birikmiş ise motosikletle oraya girmem. Özellikle bilmediğim bir yolda su birikintisine hiç girmem.
-
mfBulut adlı üyeden alıntı
Ben motorla çıkmadan önce iki kez hava durumuna bakarım iki ayrı yerden. Yağış ihtimali %10 derse bile arabayla çıkarım
Dibine kadar tatlı su motorculuğu da bunu gerektirir.
O da bir seçenek tabii
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
gerivites adlı üyeden alıntı
Yaz kış motosiklet kullanıyorum. Kar veya fırtına gibi elzem bir durum yoksa motosikletle çıkarım ama zeminde bu kadar su birikmiş ise motosikletle oraya girmem. Özellikle bilmediğim bir yolda su birikintisine hiç girmem.
https://www.youtube.com/watch?v=KwRxNd0I7p0
yol her gün kullandığım yol mazgal veya kapak gibi bir şey yok yolda dümdüz parke taş o yüzden sorun etmedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)