Yurtdışında böyle bir model var , Türkiye ye getirmeyi hiç düşünmediler mi acaba ?
Yurtdışında böyle bir model var , Türkiye ye getirmeyi hiç düşünmediler mi acaba ?
Düşünürlerse 30 bin lira isterler ve satamazlar. Ama güzel motormuş. Çok ufak custom ile baya tarz sahibi olabilir.
Eyvallah yakışıklı, ona lafım yok. Ama iş orada bitmiyor ki dostum. Parça ne olacak, servis ne olacak vb. bir sürü soru var. MT25 yada CB250R dururken, bunu (Wolf300) satmak isteyen firma, SYM'nin mevcut servis ağı ile devam edecekse, Bajaj parasına falan satmalıdır. Yoksa güzel vitrin mankeni olur.
Ha ben hastasıyım mesela Wolf250'nin görüntüsünün. Biliyorum ki motor da kaliteli. Ama sonuçta bir honda değil. Görüntü albenisi tartışmasız, ama işte yanına bir de fiyat albenisi eklemek lazım ki honda ile yamaha ile biraz yarışabilsin satış konusunda. Yoksa ülkemiz için, ölü doğmuş olur.
sym nin en kuvvetli olduğu segment scooter. Onda bile Honda dan Yamaha dan pahalı motor satıyor. Mesela cruisym 250. Yani satış politikası külliyen yanlış. Bunun dışında benim 3 adet sym scooterim oldu ve çok memnundum üçünden de. Yamaha xmax 400 de kullandım. Fark inanılmaz, pazarı ve üretimi olsa sym nin 400 lüğünü bugün gider alırım.
Dafra motos
Brezilyada,yamahadan sonra
Sym next 300 naked
Ve
Tvs Rtr200 pazarina hakim,hee efendy06 da bahsetmis,servis agi ve yedek parca olmazsa olmazdir..
http://m.daframotos.com.br
Yuvarlak fardan zamanında nefret etmiş bizim distribütörler. Şimdi yuvarlak far görünce hemen baltalıyorlar ürünü ve getirmiyorlar...
Yabancı firmalar distribütörlerini nasıl seçiyorlar merak ediyorum ... Sabah erken kalkıp ilk emaili atana gel verelim distribütörlüğü mü demişler...
Dinletemedim. Dinlemiyor. Benim MT'yi satam dedim yemedi, abs'lisini alak dedim yemedi. Benim motoru sürdü ve çok hoşuna gitti. Lakin eski hali ile sürdü. Bu bakımdan sonraki çekişini göstereceğim. Pazar günü sıkıntı çıkmaz ise Uçmakdere yapalım dedi. Vereceğim motoru düzlükte uçsun
Ben o Pilot Road4'leri bitirmeden o motoru satmam zaten. Hatta hiç satmam bu gidişte
Sen chopper al benden sana direk hediye
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Bugün çantalı aksesuarlı SL200 gördü ama bakmadı pek
Boşuna kıvranıyor. CBF500 bakıyor lakin fazla yakar diyor. Eski olmasın diyor. Millet baksın diyor. İlacı MT-25 diyorum halen ve beni dinlemiyor. MT'nin tur camını aldı şimdiden. Yakında makineyi de alır kanımca
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)