Formula 1 sesi çıkaran motor!!
Reklamlar
-
İddia ediyorum,meydan okuyorum ve hodri meydan diyorum!
Dünyanın en güzel sesine sahip motoru Honda CBX 1000 dir.
Sen Honda hayranısın zaten,bundan çok daha güzel sesi olan motorlar var diyecek adam %100 amatördür! Ve bu amatörleri birazdan hep beraber tanıyacağız sevgili arkadaşlar
İşte o sesler!
(şov 3:22 ye de başlıyor)
Ahh ahh satılık 1 tane varmış,ama cok pahalı be :(
Reklamlar
-
-
F1'e benziyor ama 3.22'den sonrası F1 için fazla tiz.
-
görüyorum ve arttırıyorum.
-
konuyu açmadan cbx olduğunu anladım
-
Ben daha çok RB26DETT sesine benzetiyorum nedense. İkisi de düz-6 silindir olduğu için olabilir sanırım. Ben de sesine bayılıyorum.
-
15 sene once evde oturuyorum. Evin orda isiklar var. Kirmizida bekleyen bir aractan acaip guzel bir motor sesi geldi, eski Amerikan V8 gibi, ancak sesin kaput altindan gelmedigi belli. Bu olsa olsa Vmax'tir dedim icimden, daha once hic duymamis olmama ragmen. Pencereye gittim. Harbiden de Vmax cikti.
Ben cok sevmiyorum F1 sesini. Yuksek devir cigitkanligi. Yuksek devirde Tuono'nun sesi hosuma gidiyor. Eski Vmax rolantide bile guzel.
"Bu motorun sesini sevmeyen adam %100 amatördür"
"Kirmizi maviden guzeldir diyen aptaldir"
"Benim babam senin babani dover"
"Ingaaaa..."
Butun bu laflardan ergenlik oncesi mezun olmasi lazim herkesin
-
sen @Jemand abimizin rahmetli mt10 sesini duymadın herhalde youtube jemandz1k yazıp bi bak derim Dance With the Dewil videosuna
-
hasmet adlı üyeden alıntı
"Bu motorun sesini sevmeyen adam %100 amatördür"
"Kirmizi maviden guzeldir diyen aptaldir"
"Benim babam senin babani dover"
"Ingaaaa..."
Butun bu laflardan ergenlik oncesi mezun olmasi lazim herkesin
yavrum benim be..İşte yorum buuuuuuuu
Arkdaşlar hemen Haşmet'in şukusunu verin..adam dokturmus yine
-
Zevkler ve renkler diyoruz sevgili Haşmet. Bu yüzden farklı farklı bir sürü tarzda, markada ve modelde taşıt var. Yoksa hepimiz aynı şeyi sevsek, hepimizin aynı marka aynı model hatta aynı renk motor almamız gerekirdi.
Tamam bende V-twin bir cruiserin rölantide çıkarttığı homurtuya bayılsam da, bunun da tadı başka.
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
sen @Jemand abimizin rahmetli mt10 sesini duymadın herhalde youtube jemandz1k yazıp bi bak derim Dance With the Dewil videosuna
baktım,
"oo Jemand maşallah kardeşim ne güzel ölüyosun öyle" demeyiz inşalah.
Sese gelince,kusura bakma ama sankı ses yerine Jemand'ı izletmek istemişin gibi.Ne var burda ?
Resmen cbx 1000 e hakaret sayarım,amatorsun kardeşim kusura bakma
-
Buda fena değildir
-
YasinC adlı üyeden alıntı
Ses var görüntü yok temsili :D. Ses gerçekten çok iyi ancak bu tarz bloklar kolay ele alınıyor devir kasmaktan...
-
Çılgın 60'lar diyorum. Buda çığırtgan egsoz sesinde son nokta. Hacime ne gerek var.
-
ben V motor sesine hayranım hele düşük devir gur gur gur
-
Bu videoyu izlemiştim. 250cc 4 silindir. Süper bir sesi var.
YasinC adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Buda egsoz sesine son nokt ve ileride zeka oluyor galiba.
-
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
baktım,
"oo Jemand maşallah kardeşim ne güzel ölüyosun öyle" demeyiz inşalah.
Sese gelince,kusura bakma ama sankı ses yerine Jemand'ı izletmek istemişin gibi.Ne var burda ?
Resmen cbx 1000 e hakaret sayarım,amatorsun kardeşim kusura bakma
çağlar bi sonraki 23 nisana bu arkadaşı da yaz listeye
-
Jemand adlı üyeden alıntı
çağlar bi sonraki 23 nisana bu arkadaşı da yaz listeye
Çağlar emir erin galiba
Jemandcım sen yine de şeytanla fazla dans etme,sağı solu belli olmuyor onun,Çağlar dan helva haberi almayalım sonra :(
-
Honda nın 1967 GP de 8 yarıştan 7 sini kazandığı RC174 Mike Hailwood ile efsane olmuştur. 350 cc ve 6 silindir olduğu için F1 e daha yakın bir sesi var bana göre
-
ben 4 silindir ve daha çok silindir motor sesi hiç sevmedim.
arabalarda bile mustang tarzı sesler benim hoşuma gidiyor.
yani bana soracak olursan 2 silindir sesi daha güzel
ben şimdi böyle düşününec %100 amatör mü oluyorum anlamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)