o bir gs ister polis motoru olsun ister olmasın bakmak için bile müsade istenmeli , yanınızdan gececek olursa buyur abi yol senin diyip yol verilmeli çakarlar gereksiz olmuş.
Yasak değil mi bu çakarlar polis filandır her yerde ceza yer yoksa
polis motoru olsa resmi kıyafeti olur. hadi o olmadı resmi plakası olur hadi oda olmadı. genelde beyaz kask olur. hadi oda olmadı trafikte öyle kullanmaz. hiçbir polis motorunun topcase okadar resimli çıkartmalı olmaz. yani büyük ihtimal çakma. plakasıda yok. olsaydı emniyet gerekeni yapardı.
Memleket dingonun ahırı oldu herkes kafasına göre takılıyor
Benzer tip bir motosikleti iki gün üst üste Ankara'da gördüm. ÇAkarlı ancak daha sade idi. İlk gün plakasız, ikinci gün plaka yerinde Cumhurbaşkanlığı forsu vardı.
Benzer replikaları birkaç kez gördüm. Plaka da sivil app plaka, bu tip değil ancak parlak beyaz çakar kullanıyordu. Birebir polis motosikleti klonuydu.
Güzel taktik, ama yasal olmayan eklentiler (app plaka, çakar, siren, polis ikaz ışıkları v.s.) bu aracı yasadışı yapıyor. Bunlar olmadan da aynı motosikleti gören adam zaten yol veriyor, bu kadar abartmaya gerek yok.
Benim ön park lambaları sinyallerin içinde ve mor, motosiklet beyaz, üzerimde montun üstünde klasik sarı yelek, kask açık renk. Gören araç çekiliyor, minibüsçü başını motosiklete çevirmeden bakmaya çalışıyor (demek istediğim anlaşıldı sanırım). Bu arada bahsettiğim motosiklet MSX125 Göz ezberi, insanlar belirli temel koşullar sağlandığında çekindiği şeyle ilişkilendirebiliyor.
plakası bile yok. polis kiyafeti yok. topcase stiker dolu. tam bir kel endurocu..
araç makam aracı şeklinde kullanılıyor olabilir. Geçtiğiniz bölge merter trafiğin en yoğun kameraların ve ekiplerin olduğu bölge orada öyle rahatça çakarlar açık plakasız gidebildiğine göre bir sebebi vardır diye düşünüyorum. Yoksa bu şekilde çakarla giden sivil bir kişi öyle 300 500 lira ceza ile kurtaramaz kendini. Şu an ki istanbul valiside yanlış hatırlamıyorsam motosiklet kullanıcısı..
Zorlayın beyler, sağ şeridin en dibini zorlayın. Hatta hafiften refüje sürtün belki kıvılcım çıkar.
Bu videoda konuşulacak konu bu olmalı.
Seni yiyor hocam. Polis gördüğü anda orası burası oynayan tipler bunlar
Bende bazen çakarlı Infinity marka jip, kesinlikle envanterde olmayan Honda City, Peugeot 308, arka camında Arabada Bebek Var yazan VW Polo gibi tipler görüyorum. Yolda polisçilik yapmıyorum. Arkama gelip bazen var ya bunların "aagh aaaaaaghh!!" tarzı kornaları, onu çalıyorlar içimden defol git deyip yol veriyorum.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Geçtiğim günlerde aynı bu şekilde, Sivil plakalı, üzerinde polis olduğuna dair çakar dışında hiç bir belirti olmayan GS ler le trafikte karşılaştım. Ertesi gün yaşadığım ilde uyuşturucu ile mücadele kapsamında açılan standın önünde bu motorları görmemle konuu açıklığa kavuştu. Benim gördüklerim narkotik şubeye ait motosikletlermiş.
Demi ama, sen ne haddinle cies gibi mübarek-ül şah-ı motosiklet mareşal ultra yüce kusursuz cies'e polis olup olmadığını soruyorsun.
Polis motoru dediğin nedir ki ciğes'le polis motoru kıçı kırık africaları varaderoları kıyaslıyosun.
Polis motoru olsada, sadece "Polis motoru" diyemezsin, polis motorları ikiye ayrılır; Polis motorları ve Polis Ciğesleri.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
enduro kullansam bende böyle yapardım
ooo yine gürkan konu açmış.
dikkat ettiniz mi bu adam her konu açtıktan sonra kayboluyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)