POLIS MOTORU MU ? YOKSA BIZI MI KANDIRIYOR ?
Reklamlar
-
00:31'de yan yolda da çakarlı ve artçılı biri var, muhtemelen ikisi de polis falan değil
Reklamlar
-
-
IRau adlı üyeden alıntı
ooo yine gürkan konu açmış.
dikkat ettiniz mi bu adam her konu açtıktan sonra kayboluyor..
Hocam ayıp ettin ben hep burdayım
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Bence tek amaçları gösterişler. Olay anında hızlı müdahale edilmesi ayrı fakat bukadar büyük ve lüks motosikletin o konvoylarda olmaları gereksiz. Konvoy olmasa bile cumhurbaşkanının o çakarlarla o yıldız ve aracını gören her araç yoldan çekilecektir
Çekilir çekilmez bilmem, ben 2 saydım, arkadaş 3 saymış. Havadan helikopter eşlik ediyor konvoya, yani motosikletleri çok görmemek gerek.
Angrypower adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim onlar 6silindirli yol manyaklarını kullanıyorlar. Yada Dolmabahçe zengin bir semtte olduğu için gösteriş yapıyorlar. Demekki kırsala gittikçe motorları dandikleliyor. Bu yorumdan onu çıkartıyorum. Bilemedim yanlış mıyımki ne?
Şöyle, direkt koruma polisleri var motorize, onlar kawa kullanıyor. Sadece kawa olduğunu biliyorum. Benim bahsettiklerim motorize trafik polisi. Sadece önden gidip (mesela 3-5 dk önden) yolu kontrol ediyorlar. Yol kontrolü dediğim de, bağlantı yollarından konvoyun geçeceği güzergaha bağlantılarda trafik durduruluyor, böylece yolun boş olması sağlanıyor. Bunlar da önden gidip yol boş mu diye bakıyor. O esnada atıyorum hareket halindesiniz aynı güzergahta, anons ediyorlar falan. Sağ şeride çekilmeniz isteniyor. Çoğunlukla da bir kontrol noktasında durmanız istenebiliyor.
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Polis falan değil adamda plaka bile yok.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Çekilir çekilmez bilmem, ben 2 saydım, arkadaş 3 saymış. Havadan helikopter eşlik ediyor konvoya, yani motosikletleri çok görmemek gerek.
Şöyle, direkt koruma polisleri var motorize, onlar kawa kullanıyor. Sadece kawa olduğunu biliyorum. Benim bahsettiklerim motorize trafik polisi. Sadece önden gidip (mesela 3-5 dk önden) yolu kontrol ediyorlar. Yol kontrolü dediğim de, bağlantı yollarından konvoyun geçeceği güzergaha bağlantılarda trafik durduruluyor, böylece yolun boş olması sağlanıyor. Bunlar da önden gidip yol boş mu diye bakıyor. O esnada atıyorum hareket halindesiniz aynı güzergahta, anons ediyorlar falan. Sağ şeride çekilmeniz isteniyor. Çoğunlukla da bir kontrol noktasında durmanız istenebiliyor.
aracının fiyatı ve konvoydaki diğer araçları saymadım zaten konu motosiklet olduğu için bu şekilde örnekleme yaptım. Siz çok görmeyebilirsiniz bu benim fikrim.
-
fozkaya adlı üyeden alıntı
çalıntı başka ne olacak
Sanmıyorum öyle bir ihtimal yok
-
Bir akşam küçükçemece avcılar istikametinde buna benzer bir motor gördüm arkamda çekildim yol verdim, tam geçicem motorlu solda kal diye anons geldi . 2-3 mercedes, reno falan geçti konvoya yol açıyordu ama birşey anlamadım ilerde soldan bastım geçtim . Herkes bir işler çeviriyor .
-
trancexp adlı üyeden alıntı
Bir akşam küçükçemece avcılar istikametinde buna benzer bir motor gördüm arkamda çekildim yol verdim, tam geçicem motorlu solda kal diye anons geldi . 2-3 mercedes, reno falan geçti konvoya yol açıyordu ama birşey anlamadım ilerde soldan bastım geçtim . Herkes bir işler çeviriyor .
ben de görüyorum arada küçükçekmecede, sıyrılıp yol açıyorum. Tırsıyorum hafiften
-
trancexp adlı üyeden alıntı
Dikkat etmek lazim gerçekten
-
polisin kendi sahsi araci olabilir.ozel araclarina plaka takmayan polisler var
-
benim motoru aldığım arkadaş da polisti ve oda plaka kullanmıyordu. Tahminen polistir ve özel motorudur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)