haşa, motosiklet olduğu yerde düşmüştür ama o esnada yanından geçen arabaya çarpmıştır. Ben bugüne kadar ilanlarda olduğu yerde düşmesi olan motordan başka kazalı motor görmedim. Ne hikmetse hepsi olduğu yerde düşmüş,ufak çizikli
haşa, motosiklet olduğu yerde düşmüştür ama o esnada yanından geçen arabaya çarpmıştır. Ben bugüne kadar ilanlarda olduğu yerde düşmesi olan motordan başka kazalı motor görmedim. Ne hikmetse hepsi olduğu yerde düşmüş,ufak çizikli
Geçmiş olsun
Hero Hunk videomu izlemeyi unutma.
https://www.youtube.com/watch?v=NvwOfhgi-Ko&t=4s
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
bence ortada bir dolandiricilik yok. zaten dustugunu belirtmis. ve kayitlardada hasar kaydi gozukuyor. mahkemeye bile verseniz hic bir sonuc elde edemezsiniz. sadece pert kaydi varsa ayipli mali gizlemekten iade edebilirsiniz. nekadarki hasar kaydi grenaj degismis olabilir plastik parca degistiginide exper anlamiyor anlasa bile otomobilde boyali ve degisenden sayilmiyor
emniyet şeridinde duran arabanın sol arka tarafına vurmuş ufak bi kaza dediği bu demek yalan söylememiş ki tırın altında kalmaya göre ufak bi kaza
Hasar kaydını zamanında ortaya çıkarsaydı "Bir hasar olmadı. Sigorta şişirmiş" diyecekti
Biraz geç dönüş yapmış olacağım, kusura bakmayın. Öncelikle hasar kaydı sorgulaması yapmak, inanın bir kez olsun aklıma gelmedi. Kaza yaptım, lastiklerden dolayı düştüm deyince sonrasını sorgulamak hiç aklıma gelmedi.
Eski sahibine yazma sebebim bunları bilerek bana satmış ve söylememiş olmasından dolayı vicdanı rahatsızlık duymasını istememdi.
En yakın zamanda dediğiniz gibi bir ustaya gösterip şasisine vs. baktıracağım.
Kutluay nickli arkadaşa cevaben; dh'deki o kişi ben değilim ancak ben de zamanında bi başlık açmıştım.
iyi yanından bak hadi diyelimki bu olay başına gelmedi tertemiz sorunsuz bir motor aldın. bu motoru sürdün acemiliğini attın artık tamam ben yüksek hacime geçiyim dedin 20-30 bin liralık belki borca harca krediye flan girip bir motor aldın.. hadi bu yaşadıklarını o motorda yaşasan ne olurdu öyle düşün .. düşünki aldığın o 20-30 bin liralık motorun şasesi kaynaklı yada ağır hasarlı falan adam satarken sana söylemedi sende adamın lafına itimat ettin araştırmadın aldın motoru.. elinde patlar dı yani kalırdı o motor leş fiyatına büyük zarar ederek satmak zorunda kalırdın..
en azından bu olay daha motor hayatının başında sana bir tecrübe oldu.. olaya iyi yanıdnan bak artık kimsenin lafına itimat etmessin almadan önce gerekli kontrolleri yaparsın..
Dolandırıcılık olması için senin basit araştırmalarla öğrenebileceğin bir takım durumların olması gerekiyor.
Şuan için bahsettiğin durum basit bir telefon sorgulamasın da öğrenilebilecelek birşey.
Geçmiş olsun sadece söze güvenmemek adına tecrübe olmuş diyelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)