Arkadaşlar selamlar. Kur fiyatlarının uçtuğu şu günlerde mailbox a yüz güldüren bir mail geldi. Sizinle de paylaşmak istedim.
AGV K5 kask kullanıyorum 4 yıldır. Yeni bir kask almayı düşünüyordum. Mevcut kaskımdan f/p olarak memnun olduğum için yine AGV bakındım. Mağazada denedikten sonra da AGV K5 S modelini almaya karar verdim. Şu an AGV' nin tüm modelleri için motoin.de de %50 gerçek(!) indirim var. Ülkemizdeki sadece XXS ya da 2XL kalan tek modellerde yapılan sahte indirim değil Türkiye' de farklı deseni 3.000 TL' ye bulunan bulunan K5 S Marble modelini 167€ + 20€ kargo+ 33€ vergi(tahmini) toplamda 220€ (1.500TL) ya satın aldım. Tabi kargo ücreti ödeyeceğimden dolayı başka ürünler de satın aldım ve o ürünlerin kargo bedeli neredeyse bedava oldu. Almayı düşünen arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Bu arada daha önce de bu siteden alışveriş yaptım, bilmeyen arkadaşlar güvenle alışveriş yapabilir. Ürünler, aliexpress tarzı China post gibi 30 günde değil, DHL ile gönderiliyor. Sanırım 5-6 iş günü içinde elimde olacak.
İyi günler.