Herkese merhaba,
Moto Guzzi’nin klasik endurosu olan V 85 TT’sini inceledik.Umarız yabancı kaynaklardan sonra üzmemişizdir
https://www.youtube.com/watch?v=n5In3yVz-LU
Herkese merhaba,
Moto Guzzi’nin klasik endurosu olan V 85 TT’sini inceledik.Umarız yabancı kaynaklardan sonra üzmemişizdir
https://www.youtube.com/watch?v=n5In3yVz-LU
Gercekten de merakla bekliyodum. Cok tesekkurler. Merakla bekleyen diger arkadaslar da cok sevinmislerdir eminim. Cok merakla beklemese de, onune geldigi icin izleyecek arkadaslar da olacaktir muhtemelen...
Dostum inceleme bence çok çok güzel olmuş. Sanırım Türkiye'de ilk kapsamlı inceleme de sana nasip oldu, dünyada da sayılıdır şuan için bu kapsamda. Bence çok doğru yoldasın, yatkınlığında iyi bu işe. Tebrikler.
Elinize sağlık.
Kaliteli ve güzel video olmuş.
Kullanılan Kamera ve gimbalı da merak ettim .
eline sağlık güzel olmuş sonuna kadar seyrettim.
Ne tatlı gürlüyor canısı...
benimde motorumu incele :D
Akıllıca davranıp mantıklı bir fiyatla piyasaya girdiler.(Türkiye'yi bilmiyorum)
Bu nedenle iyi satış rakamları yakalayacaklardır diye düşünüyorum.
Gerçi renge göre fiyat farkı koymaları biraz tuhaf olmuş ama renkleri ve boyayı bir yakından görmek lazım.
Burada Grigio Atacama, Blu Atlante, Rosso Vulcano 11.699€
Giallo Sahara, Rosso Kalahari 11.899€
Türkiye'de bu fiyatlara Tayyibi de eklersek 90binden aşağı olmayacaktır.
O fiyat bence bu motor için fazla olur.
Yine de ilgi çekici bir motosiklet olduğunu söyleyebiliriz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Galiba yüksek fiyatlı olan renklerde sele de farklı biraz daha şık...
Video için teşekkürler.
Yanlış anlamayın da Türkiye’de yaşamayıp fiyatı dile getirmek saçma olmuyor mu?
Eline sağlık dostum, abonelikte geç kaldık kusura bakma, yararlı videolar var kanalında umarım daha da büyürsün
güzel video olmuş motorun sesi ben mg diyor.. motorda on numara.. parası olup bmw fiyatına motor alabilicek abilerimize hayırlı olsun..
Teşvikiniz,güzel dilekleriniz için teşekkürler.Piyasaya tabiri caizse laaps diye düşen bir motosikletti.Yabancı dillere de çevirdik, altyazı da ekledik ki ecnebilere de faydamız dokunsun onlara da erişelim.Binlere,yüzbinlere ulaşırsak ne mutlu bizlere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Çok teşekkür ederim.Kurgulara,montajlara az da olsa elim değiyor ama çekim işlerini bizim çocuklar yaptığından yeterli bilgiye sahip değilim.Sony'nin aynasız bir kamerasını kullanıyorlar A 6300 olması gerekiyor. Gimball'da Zyhiyun'un bilmediğim bir modeli , Dron'da da DJI'ın mavick'ini kullanıyorlar.
Ellerine, emeğine sağlık Metin. Detaylı ve güzel bir inceleme videosu olmuş.
Güzel inceleme, çekimler ve montaj da çok güzel.
ve en önemlisi ki beni motorun incelemesinden daha çok etkileyen şey, Konuşmalar mimikler ve jestler çok rahat RAhmetli Barkın abi gibi.
ayrıca ben tip olarak ta çok benzettim Barkın abiye.
Sanki bir Vulcan görüyorum oralarda ? :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Çok yaklaştınız,güncel liste fiyatı 89.500 TL
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Her incelemede kalite git gide artıyor...Başarılarınızın devamını dilerim...Abone oldum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)