İki Farklı Sınıf Sizin Tercihiniz ?
Reklamlar
-
Öncelikle herkeze iyi forumlar.Çok kararsız kaldım yorumlarınızı merak ediyorum.Ktm duke 200 ile nmax arasında kaldım.İlk motorum olacak.Nmaxler düşük kmlerde aradığım fiyatlarda var ancak ktm lerde yaklaşık 20bin-30bin kmler arası.Gönlüm ktm istiyor ama görüşlerinizi tabiki merak ediyorum.Tekeriniz düz bassın.İyi Forumlar
Reklamlar
-
bütçe yeterli ise ben ktm yi tercih ederdim.
nmax e göre daha güçlü. şekil olarak da daha güzel bence.
km ye çok takılmayın bence, düzgün bi motor bulabilirseniz, bakımlarını yaptığınız sürece sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.
-
Her ne kadar KTM tip olarak hoşuma gitmese de vitesli motor her zaman scooter'ın bir adım önünde benim için. O yüzden KTM tavsiye ederim.
-
Kullanım amacı sadece ulasim ise nmax güzel tercih olur. Bagaj ve zirtpirt zincir temizlememe gibi avantajlari var. KTM daha keyifli olacaktır ama arka çanta dahi kotu bir görüntü oluşturur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Bir de tam bilmiyorum ama KTM parca ve servis olarak yamahadan pahalı kalıyor olabilir.
-
Keyif için binecekseniz ktm, ulaşım içinse nmax.(rahatlık açısından). İkisi ile de gezi yapabilirsiniz. Ama rahatlık açısından nmax
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
Kullanım amacım hem ulaşım hem izinli günlerimde gazlamak birazde şekli şemali güzel olduğundan benimde gönlüm ktm demişti.Sanırım yanılmamışım.Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Amacınız motosiklet ise KTM,
Ulaşım ise NMax
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)