Organizasyonlarda İsimlikleri Neden Kullanmıyoruz???
Reklamlar
-
13 Ağustos 2006, 02:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili arkadaşlarım,
Yapılan organizasyonlarda isimliklerimizi neden takmıyoruz. Yeni gelen arkadaşlarımız bizleri gözümüzden mi tanıyacaklar.
Yoksa "beni zaten herkes tanır" modunda ortalıkta dolanmak hoşumuza mı gidiyor.
Bu sitemim sadece sizlere değil, kendim de keza isimliğimi takmıyorum. Bazı durumlarda bir önceki etkinlikte hoş bir sohbet yaptığım arkadaşımın nick'ini ve ismini unutmuş oluyorum ve çok utanıyorum....
İsimliği olmayan üyelere lafım yok, ama edinmek çok zor değil, organizasyon sorumlusu olan üye veya sponsor sürücü kursu zaten dağıtıyordu.
En son organizasyonlarda onlarda vazgeçtiler dağıtmaktan, çünkü kimse isimlik kullanmamaya başladı...
Bu hoş bir durum değil...
Ben her ne durumda olursa olsun her buluşmada isimliğimi takacağım artık.
Reklamlar
-
kimse cevap yazmamış yahu
ziya abi katılıyorum, benim de var ama evde duruyo biyerde.
bi çoğumuz takmıyoruz, buluşmalarda tanışıyoruz ama tabi bir süre sonra isimler untuluyo o kadar kalabalıkta.
sora neydi bunun ismi yaa diye birbirimize bakıyoruz
eskiden böyle bir alışkanlığımız vardı, tekrar takmaya başlasak fena olmayacak aslında
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
evet bencede takmak lazımgerçektende yeni tanıştığımız insanların kaç tanesinin ismini en son ayrılana kadar aklımızda tutabiliyoruz?ama en azından nicki yazılı olursa yakasında bi çağrışım yapabilir bencede..
-
GERÇEKTEN GÜZEL BİŞEY... Abant gezisinde musturaki arkadaşımızda vardı benımde dikkatimi cekti.. Boluda oldugum için sahip olma sansım yok ama kendi imkanlarımla en kısa zamanda sahip olmaya calısacagım;;;)
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler